2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi canım sağlıklımı onuda bilmiyorum ya kendi kendime nayadır görmüyorumya ya kalbi durduysa falan diye düşünüyorum kendi kendime

Valla bendede aynı korkular var ama canım bebeğin senden daha çok etkileniyor böyle düşündüğün zaman. Bunu unutma ve içini ferah tut lütfen. Allah hayırlısını versin hepimizin hakkında

yaa arkadaşlar bu psikolojik mi acep bende de var aynı korku var..ama iyi düşünelim iyi olsun lütfeeen

arkadaşlar lütfen düşünmeyin kötü şeyler benim ablam kansızdı narindirde ama bulantısı hiç olmadı hamileyken gayette sağlıklı bir bebeği olduydu onunla alakası yok bünyesel bişiy biz biraz kendimizi çok dinliyoruz güzel şeyler düşünün Allah herşeyin hayırlısını versin

yok be canım ondan değil 3 haftadır bebğimi görmüyorum 3 hafta daha göremiycem 6 hafta olcak ne durumda merak ediyorum ondan allah hayırlısını versin hani bebeğin kalbi durunca bişey hissetmiyomuşsunya ondan etkilendik sanırım

gamma sana katılıyorum....yani hiç belli olucak şeyler değil bunlar kimse kendinibaşkasıyla kıyaslamasın...hayırlısı olur inş.

kızlar kartal maltepe civarında oturupda dragos şifa hastanesine giden varmı merak ettim hastane hakkıında fikri olan varmı diye

Hayatta en korktuğum şeylerden biri mide bulantısı ve kusma. Çok şükür benim hamileliğimde de mide bulantım hiç olmadı şimdiye kadar. Onun haricinde de hiçbir belirti yaşamadım. İlk zamanlar göğüslerde sertlik vardı o da geçti. Ne aşerme ne, tiksinme hiçbir değişikli yok. Bünyeden bünyeye değişiyor işte hatta aynı kişinin hamilelelikleri de birbirinden çok farklı olabiliyor. Mide bulantısı hamileliğin sağlıklı gittiğinin göstergesi olabilir ama bulanmaması da sağlıksız olduğunu göstermez.
Ama gerçekten bazen hamile olduğunu bile unutabiliyor insan hiçbir belirti olmayınca.

kızlar hamileliğin ilk dönemlerinde aşırı mide bulantısı olursa kız bebek diyorlar sizce doğruluk payı varmıdır nedersiniz

kızlar hamileliğin ilk dönemlerinde aşırı mide bulantısı olursa kız bebek diyorlar sizce doğruluk payı varmıdır nedersiniz

Valla öyle diyorlar canım. Benim arkadaşım şu an 18 haftalık. 4. ayına kadar aşırı bulantı ve kusma yaşadı. Geçen gün öğrendiler cinsiyetini. Kızı olucak nasipse

kesinlikle arkadaşım ilk hamileliğinde hiç bulantısı olmamasına rağmen 2. hamileliğinde fena halde bulantısı olmuştu aynı insan ama farklı hamilelik dua edelim sağlıklı bebeklerimiz olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

senin kide zor be cnm ne o öyle belirtisiz bizede yaranılamıyoo:roflol:

kızlar ben mantıdan acayip tiksindim hamileliğimin başında yemiştim değişik bir tat geldi ağzıma ve mantı aklıma geldimi tiksiniyorum oysa ne çok severdim sizinde tiksindiğiniz birşeyler oldumu

kızlar ben mantıdan acayip tiksindim hamileliğimin başında yemiştim değişik bir tat geldi ağzıma ve mantı aklıma geldimi tiksiniyorum oysa ne çok severdim sizinde tiksindiğiniz birşeyler oldumu

aaa olmazmı....peyniri çerz gibi elimde yerdim şimdi zorlaaa yiyom.

kızlar akşama menüde ne var ben kuru fasülye pişiriyorum kaç zamandır canım çakiyordu buyrun hepinizi bekliyorum

kızlar akşama menüde ne var ben kuru fasülye pişiriyorum kaç zamandır canım çakiyordu buyrun hepinizi bekliyorum

Canım benim en fazla tiksindiğim şey sigara ve kahve oldu. İyikide olmuş. Bebişimin sayesinde sigaradan kurtuldum hihoyyythihoyyyt

ben hamilelikten önce çokı kola içerdim şimdi gördüğüm zaman bile midem kalkıyor çok garip gerçekten

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın yarın aynı saatte inş buluşmak üzere hoşçakalın:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…