vallahi canım sağlıklımı onuda bilmiyorum ya kendi kendime nayadır görmüyorumya ya kalbi durduysa falan diye düşünüyorum kendi kendime
kızlar hamileliğin ilk dönemlerinde aşırı mide bulantısı olursa kız bebek diyorlar sizce doğruluk payı varmıdır nedersiniz
Hayatta en korktuğum şeylerden biri mide bulantısı ve kusma. Çok şükür benim hamileliğimde de mide bulantım hiç olmadı şimdiye kadar. Onun haricinde de hiçbir belirti yaşamadım. İlk zamanlar göğüslerde sertlik vardı o da geçti. Ne aşerme ne, tiksinme hiçbir değişikli yok. Bünyeden bünyeye değişiyor işte hatta aynı kişinin hamilelelikleri de birbirinden çok farklı olabiliyor. Mide bulantısı hamileliğin sağlıklı gittiğinin göstergesi olabilir ama bulanmaması da sağlıksız olduğunu göstermez.
Ama gerçekten bazen hamile olduğunu bile unutabiliyor insan hiçbir belirti olmayınca.
Hayatta en korktuğum şeylerden biri mide bulantısı ve kusma. Çok şükür benim hamileliğimde de mide bulantım hiç olmadı şimdiye kadar. Onun haricinde de hiçbir belirti yaşamadım. İlk zamanlar göğüslerde sertlik vardı o da geçti. Ne aşerme ne, tiksinme hiçbir değişikli yok. Bünyeden bünyeye değişiyor işte hatta aynı kişinin hamilelelikleri de birbirinden çok farklı olabiliyor. Mide bulantısı hamileliğin sağlıklı gittiğinin göstergesi olabilir ama bulanmaması da sağlıksız olduğunu göstermez.
Ama gerçekten bazen hamile olduğunu bile unutabiliyor insan hiçbir belirti olmayınca.
kızlar ben mantıdan acayip tiksindim hamileliğimin başında yemiştim değişik bir tat geldi ağzıma ve mantı aklıma geldimi tiksiniyorum oysa ne çok severdim sizinde tiksindiğiniz birşeyler oldumu
kızlar akşama menüde ne var ben kuru fasülye pişiriyorum kaç zamandır canım çakiyordu buyrun hepinizi bekliyorum
Canım benim en fazla tiksindiğim şey sigara ve kahve oldu. İyikide olmuş. Bebişimin sayesinde sigaradan kurtuldum hihoyyythihoyyyt
çok güzel canım ya inş hamilelikten sonrada sigara içmezsin
kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın yarın aynı saatte inş buluşmak üzere hoşçakalın:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?