2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ablamında hiç mide bulantısı olmadı çok rahat bi hamilelik geçirdi ve kızı oldu onlara çok fazla inanmayın değişiyo kızlar allah bilir herşeyden önce

kızlar selam, umarım herkes iyidir; bebişleri de anneleriyle mutludur:))
bugün ultrasound a göre 10 haftamdayım ama ilk defa bulantılarım başladı ve çok kötüyüm.. sizin başınıza da böyle bir şey geldi mi? yani benim bildiğim 10. 12 haftada biter benim de başlayacak mı yoksa anlamadım. Öte yandan yemek yiyorum.. hatta yemediğimde daha kötü oluyorum.. bu arada okul açıldı eğitimci arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum...

Selam cnm. Çok sevindim bebişini gördüğüne. Herkeste farklı olabilir. Yada belki yediğin birşey dokunmuştur. Yemek yiyebiliyorsan ne mutlu sana. Umarım devam etmez bulantıların.

ben de sabah 6 da okula gitmek için kalktım, boğazım ağrıyordu ballı süt içeyim dedim herhalde o bulnadırdı miğdemi... iğrenç ya bal ve süt.. bööö

kızlar bende meyveli yoğurt hastasıyım normalde yoğurdu çok sevmem ama meyvelisini yiyorum umarım onunda bi faydası vardır

meyveli yoğurt bağırsakları çalıştırır canım, iyi ediyorsun hatta keşke evde yapabilsen çok daha iyi olur...

off ya kızlar canım çok sıkılo hala işteyim biran önce 7 aylık olsakda izne çıksak ne güzel olur demii aman bizde bi alemiz :)) bi üç ay geçse diyoruz bi 7 ay olsa izne çıksak yaranılmıyo bize canım,:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…