2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

öptüm kızlar ben yarın doktora gideceğim güzel haberler veririm inşallah iyi akşamlar bebişlere iyi bakın

ıyı aksamlar eylul annelerıa.s.
gecmıısı okudum maalesefkı yıne uzucu bır haber almısız..ınsallah gerıde kalan tum arkadaslar saglıklı bır sekılde bebisılerımıze kucaklarımıza alırız..
mıde bulantısından bahsetmısınız..ve ben dr sordum olmadıgı daha ıyı cunku cok sanslısın dedı..bebek suyla beslendıgı ıcın ne kadr kusma olursa senın bobrekler o kadr susuz kalır dedı..bebegın gelısımıde yavas ılerler dedı..
mıde bulantısı olmayan arkadslar sakın takmayın..bende cok ıstıyordum..bulansında hamıs oldugumu anlayım dıye ama bende belırtı felan yok..bel agrısı dısında...bıde mandalınadan tıksınme konusunda..mirmirmirmir

ben asırı kabız oluyorum artık kuru kaysı yemek ıstemıyorum..hosafıındanda bıkkınlık geldı...
kabızlık ıcın ne tavsıye edersınız...normaldede vardı bu sorun ama sımdı daha fazla:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım inan kabızlık için ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayım bendede önceden olan bişey ve kendimi çok kasıyorum sölemesi ayıp ama mecburum kasmasam daha kötü oluyor benimde başım bunla dertte anlıycağın bu arada biliyosun bendede hiç belirti yok canım aslında üzülmüyorum istediğim herşeyi yiyorum istediğim gibi davranıyorum ağrı tiksinme bulantı hiç bişey yok iyiyim yani

rapunzel, bol su iç canım aç karnına sabah kalktığında bol bol kuru kayısı, dut erik badem ye...

ASOSCUM O DEDİGİN ŞİKLAYETLERİN HEPSİ BENDEDE VAR KABIZLIK BULANTI UYKU HALİ SİNİRLİLİK AÇLIK TEMBELLİK VEDE EN ZORU KOPUK GECE UYKULARIM.Bİ DELİKSİZ UYYAMIYOM ACAYİP RÜYALAR GÖRÜYORUM .GENELDEDE BEBEKLE İLGİLİ RÜYALAR GÖRÜYORUM....İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRİZ...:CüvCüv:

selam kıslar nasılsınız bebişler nasıl?topiğe eylül anne adayıyım diye, bir girdim kaldım..
kıslar dr'a gittim bebeğim gelişmiyormuş,rahimin verimsiz yerine yerleşmiş,düşük tehlikem var diye 10 gündür yatıyorum,10gün daha yatacakmışım.keşke yatsamda bebeğime bişey olmasa ama maalesef..cumartesi kendi dr'umu bulamadım başka bi dr muayene etti ve kese var bebek görülmüyo dedi.kanda gebelik testi yaptırdı,değerim 4473,2 çıktı.bugün testi tekrarlayacaktık ama istemedim. kendi dr'um gelmiş,ona kontrole gittim.durumu anlattım,teste baktı değerin çok güzel yükselmiş dedi.vajınal ultrasonla baktı 5,5-6 haftalık ve kesede şekil bozukluğu var,kalbi belli belirsiz atıyo,p.tesi kontrole gel büyük bi ihtimal kürtaj dedi ve ekledi progestan ve folik asite devam et..
işte kıslar durumum bundan ibaret.ne yapacağımı şaşırdım kafayı yemek üzereyim.RABBİM'e dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.
kıslar lütfen hepiniz hamişsiniz RABBİM hamişlerin duasını kabul edermiş.ALLAH rızası için noluuur benim içinde dua edim bebişim hayırlısıyla,sağlıklı olarak doğsun..p.tesi gittiğimde ALLAH'ımın izniyle mutlu olarak dönmek istiyorum artık..

Son düzenleme:
kızlar sabah süt içiyordum ballı süt.o beni kusturuyo bende hiç içmiyorum....

canım inşallah çok kötü işte....ahhh... sabır..sabır.. diyorumm... uzun bir tatilden sonra bugün okula başladık..yoruldumm biraz ama kafam dağıldı.. iyi dii..eşimi bekliyorumm...akşam yemeğini yiyelim biraz uzanıcam...:CüvCüv:mirmirmirmir

canım benim dualarımız seninle iyi düşün iyi olsun neolursa olsun üzülme herşeyin hayırlısı rabbim herşeyi bizden daha iyi bilir dua oku tesbih çek yattığın yerden umarım herşey yolunda gider

kızlar sabah süt içiyordum ballı süt.o beni kusturuyo bende hiç içmiyorum....

bende geceleri içiyordumm artık içmiyorum...napayım.. çok kötü oluyorum .. ne zaman iyi olursam o zaman içicem şimdilik ayran içiyorumm... folik asiidimde bitmek üzere az kaldı...

canım benim dualarımız seninle iyi düşün iyi olsun neolursa olsun üzülme herşeyin hayırlısı rabbim herşeyi bizden daha iyi bilir dua oku tesbih çek yattığın yerden umarım herşey yolunda gider

canım ALLAH razı olsun.inşallah bebeğime birşey olmaz.geçen yıl ocak ayındada kalp atışı durduğu için 10 haftalık bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım.RABBİM böyle acıları düşmanıma bile yaşatmasıın..RABBİM hepinizin bebeğini korusun sizlere bağışlasınnn...

canım dualarım seninle inşallah p.tesi güzel haberlerle gelirsin.bol bol dinlen .
ben daha önceki kaybımdan dolayı günde 3defa kullanıyorum sen kac defa içiyosun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…