meyveli yoğurt bağırsakları çalıştırır canım, iyi ediyorsun hatta keşke evde yapabilsen çok daha iyi olur...[/QUOTE
ewet doğru sölüyosun aslında canım ama alıcağım hazır yoğurdun içine meyve katıp yapabilirim çünkü yoğurt yapmayı bilmiyorumMEYVELİ SÜT YOĞURT bayılıyorum ya çok seviyorum ama sadelerini pek sevmem
öptüm kızlar ben yarın doktora gideceğim güzel haberler veririm inşallah iyi akşamlar bebişlere iyi bakın
flower senle aynı hafta ve gündeyiz değil mi
ewet canım aynı haftayız nezaman gitcen doktora 2li test için ben 5 martta gidicem
flower senle aynı hafta ve gündeyiz değil mi
ewet canım aynı haftayız nezaman gitcen doktora 2li test için ben 5 martta gidicem
26 şubatta canım, bir de aynı gün renkli doppler verdi.. ya bu arada yazdıklarınız görmek için sürekli profilime ve mesajlarıma dönüyorum bunun daha kısa bir yolu yok mu? benden sonra yazanları göremiyorum...
26 şubatta canım, bir de aynı gün renkli doppler verdi.. ya bu arada yazdıklarınız görmek için sürekli profilime ve mesajlarıma dönüyorum bunun daha kısa bir yolu yok mu? benden sonra yazanları göremiyorum...
CANIM F5tuşuna bsıp sayfayı yeniliyorsun gelenleri görebiliyosun renkli dopleri ne için verdi acaba ama nekdar güzel bebeğini daha net görebiliceksin
ıyı aksamlar eylul annelerıa.s.
gecmıısı okudum maalesefkı yıne uzucu bır haber almısız..ınsallah gerıde kalan tum arkadaslar saglıklı bır sekılde bebisılerımıze kucaklarımıza alırız..
mıde bulantısından bahsetmısınız..ve ben dr sordum olmadıgı daha ıyı cunku cok sanslısın dedı..bebek suyla beslendıgı ıcın ne kadr kusma olursa senın bobrekler o kadr susuz kalır dedı..bebegın gelısımıde yavas ılerler dedı..
mıde bulantısı olmayan arkadslar sakın takmayın..bende cok ıstıyordum..bulansında hamıs oldugumu anlayım dıye ama bende belırtı felan yok..bel agrısı dısında...bıde mandalınadan tıksınme konusunda..mirmirmirmir
ben asırı kabız oluyorum artık kuru kaysı yemek ıstemıyorum..hosafıındanda bıkkınlık geldı...
kabızlık ıcın ne tavsıye edersınız...normaldede vardı bu sorun ama sımdı daha fazla:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
CANIM F5tuşuna bsıp sayfayı yeniliyorsun gelenleri görebiliyosun renkli dopleri ne için verdi acaba ama nekdar güzel bebeğini daha net görebiliceksin
canım önce ben de evhamlandım, neden renkli doppler dedim doktora o da "daha net görelim ve bir başka göz de görsün" dedi. bu da ultrasound gibi mi acaba üstten mi bakılıyor bilmiyorum ki...
Bir de kabızlık olmamasına dikkat edin basur olursunuz; gebelikte çok yaygın.. aç karnına ılık su için bağırsaklar harekete geçer bir de kabuklu meyveler ve kurutulmuş kayısı birebir..
canım önce ben de evhamlandım, neden renkli doppler dedim doktora o da "daha net görelim ve bir başka göz de görsün" dedi. bu da ultrasound gibi mi acaba üstten mi bakılıyor bilmiyorum ki...
Bir de kabızlık olmamasına dikkat edin basur olursunuz; gebelikte çok yaygın.. aç karnına ılık su için bağırsaklar harekete geçer bir de kabuklu meyveler ve kurutulmuş kayısı birebir..
canım bende basur dan korkuyorum inş. geçer ya
renkli doplerde bence karından bakılıyodur ama renkli ve görüntüleri daha net gelişmiş bi makina diye tahmin ediyorum
kızlar bende hep kabız oluyorumm.. çok kötü yaa kayısı yemeği hep unutuyorumm.. sizce bunlar ne zaman biter.....bulantı kabızlık, uyku hali, göğüs ağrısı,kopuk uykular, sinir bozukluğu, açlık, tad almama, tembellik, .. hiç bitmeyecek gibi....
ASOSCUM O DEDİGİN ŞİKLAYETLERİN HEPSİ BENDEDE VARKABIZLIK BULANTI UYKU HALİ SİNİRLİLİK AÇLIK TEMBELLİK VEDE EN ZORU KOPUK GECE UYKULARIM.Bİ DELİKSİZ UYYAMIYOM ACAYİP RÜYALAR GÖRÜYORUM .GENELDEDE BEBEKLE İLGİLİ RÜYALAR GÖRÜYORUM....İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRİZ...:CüvCüv:
selam kıslar nasılsınız bebişler nasıl?topiğe eylül anne adayıyım diye, bir girdim kaldım..
kıslar dr'a gittim bebeğim gelişmiyormuş,rahimin verimsiz yerine yerleşmiş,düşük tehlikem var diye 10 gündür yatıyorum,10gün daha yatacakmışım.keşke yatsamda bebeğime bişey olmasa ama maalesef..cumartesi kendi dr'umu bulamadım başka bi dr muayene etti ve kese var bebek görülmüyo dedi.kanda gebelik testi yaptırdı,değerim 4473,2 çıktı.bugün testi tekrarlayacaktık ama istemedim. kendi dr'um gelmiş,ona kontrole gittim.durumu anlattım,teste baktı değerin çok güzel yükselmiş dedi.vajınal ultrasonla baktı 5,5-6 haftalık ve kesede şekil bozukluğu var,kalbi belli belirsiz atıyo,p.tesi kontrole gel büyük bi ihtimal kürtaj dedi ve ekledi progestan ve folik asite devam et..
işte kıslar durumum bundan ibaret.ne yapacağımı şaşırdım kafayı yemek üzereyim.RABBİM'e dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.
kıslar lütfen hepiniz hamişsiniz RABBİM hamişlerin duasını kabul edermiş.ALLAH rızası için noluuur benim içinde dua edim bebişim hayırlısıyla,sağlıklı olarak doğsun..p.tesi gittiğimde ALLAH'ımın izniyle mutlu olarak dönmek istiyorum artık..
kızlar sabah süt içiyordum ballı süt.o beni kusturuyo bende hiç içmiyorum....
canım benim dualarımız seninle iyi düşün iyi olsun neolursa olsun üzülme herşeyin hayırlısı rabbim herşeyi bizden daha iyi bilir dua oku tesbih çek yattığın yerden umarım herşey yolunda gider
canım dualarım seninle inşallah p.tesi güzel haberlerle gelirsin.bol bol dinlen .selam kıslar nasılsınız bebişler nasıl?topiğe eylül anne adayıyım diye, bir girdim kaldım..
kıslar dr'a gittim bebeğim gelişmiyormuş,rahimin verimsiz yerine yerleşmiş,düşük tehlikem var diye 10 gündür yatıyorum,10gün daha yatacakmışım.keşke yatsamda bebeğime bişey olmasa ama maalesef..cumartesi kendi dr'umu bulamadım başka bi dr muayene etti ve kese var bebek görülmüyo dedi.kanda gebelik testi yaptırdı,değerim 4473,2 çıktı.bugün testi tekrarlayacaktık ama istemedim. kendi dr'um gelmiş,ona kontrole gittim.durumu anlattım,teste baktı değerin çok güzel yükselmiş dedi.vajınal ultrasonla baktı 5,5-6 haftalık ve kesede şekil bozukluğu var,kalbi belli belirsiz atıyo,p.tesi kontrole gel büyük bi ihtimal kürtaj dedi ve ekledi progestan ve folik asite devam et..
işte kıslar durumum bundan ibaret.ne yapacağımı şaşırdım kafayı yemek üzereyim.RABBİM'e dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.
kıslar lütfen hepiniz hamişsiniz RABBİM hamişlerin duasını kabul edermiş.ALLAH rızası için noluuur benim içinde dua edim bebişim hayırlısıyla,sağlıklı olarak doğsun..p.tesi gittiğimde ALLAH'ımın izniyle mutlu olarak dönmek istiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?