aman inş. cnm ben bu hafta daha perişan oldum akşama döndü bulantım pırasa gibi yatıyom hemen akşamları kusmiyim diye... ee miskin bişi oldum sinir oluyom kendimebu ayı da atlatsak sağ salim inş.
Aynen cnm bende miskin oldum vallahi. Gözüm sürekli uykuda. Eve gideyimde hemen yatayım diyorum hergün. İnş. şu 3 ayı atlatsak belki biraz enerjimiz yerine gelir.
inş. ozmanda ağırlaşçaz kilo alcez tamam gariii...:CüvCüv:senin ne kadarlıktı cnm????
10+2 olduk cnm bugün. Senin ne kadar oldu?
günaydın kızlar herkeze merhaba ben grip oldum ay çok heycanlıyım 2 hafta sonra 3 ayımız dolacak hayırlısıyla inşallah kızlar belki şaşırcaksınız ama ben hiç kilo almadığım halde göbeğim acayip şişti dar bi badi giysem yada dar bi buluz hemen hamile olduğum anlaşılır sizinde öylemi arkadaşlar. başladımı göbüşler şişmeye.. annem ikizmi yoksa bu kadar şiştiğine göre diyo ama en son gittiğimde tek bebek gördük.....
9+2 tam bir hafta var aramızda Allah kurtarsın cnm yaaa.ay ben çok tedirgin oluyom doğum için şimdiden Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inş. enson nezman gittin dr a???
selam kızlar morelim çok bozuk bende 10+2 hamileyim ve akşam birden kanama oldu öle parça falan gelmedi normal bir kan ve bayağ geldi hemen dr gittim progestan verdi bebeğime baktı çok hareketliydi yerinde durmuyordu kalp atışıda vardı şükür ama neden kan geliyor anlayamadım bugünde yine hafif hafif geliyor inanın akşam dr giderken kesin bebeğimi alacaklar diye sıfır bir morelle gittim ama allaha hamdolsun bebeğim iyiydi ama bu kanmalar morelimi bozuyor bana yardımcı olun benim gibi olan var mı
1 hafta önce gittim cnm. Allaha şükür herşey yolundaydı. Şimdiden endişelenme bence. Nasıl olsa bir şekilde doğurcaz. Önemli olan şimdilik sağlıklı gelişmeleri.
günaydın kızlar herkeze merhaba ben grip oldum ay çok heycanlıyım 2 hafta sonra 3 ayımız dolacak hayırlısıyla inşallah kızlar belki şaşırcaksınız ama ben hiç kilo almadığım halde göbeğim acayip şişti dar bi badi giysem yada dar bi buluz hemen hamile olduğum anlaşılır sizinde öylemi arkadaşlar. başladımı göbüşler şişmeye.. annem ikizmi yoksa bu kadar şiştiğine göre diyo ama en son gittiğimde tek bebek gördük.....
selam kızlar morelim çok bozuk bende 10+2 hamileyim ve akşam birden kanama oldu öle parça falan gelmedi normal bir kan ve bayağ geldi hemen dr gittim progestan verdi bebeğime baktı çok hareketliydi yerinde durmuyordu kalp atışıda vardı şükür ama neden kan geliyor anlayamadım bugünde yine hafif hafif geliyor inanın akşam dr giderken kesin bebeğimi alacaklar diye sıfır bir morelle gittim ama allaha hamdolsun bebeğim iyiydi ama bu kanmalar morelimi bozuyor bana yardımcı olun benim gibi olan var mı
teşekkürler hanımlar çok tatlısınız bende dinleniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah gececek ama millet 9 ayına kadar zıp zıp geziyor hastanede bile kadına baktım karnı top gibi ama çok rahat hep yürüyüş yapıyormuş benim daha 2.5 aylıkken böyleyse ilerde beni daha mı çok yatıracak acaba çevremde ki bir çok hamile hanım çalıştılar son günlerine kadar acaba ben neden böyleyim ailemdede yok böyle nazlı hamileneden böyle anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?