2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aman inş. cnm ben bu hafta daha perişan oldum akşama döndü bulantım pırasa gibi yatıyom hemen akşamları kusmiyim diye... ee miskin bişi oldum sinir oluyom kendimebu ayı da atlatsak sağ salim inş.

Aynen cnm bende miskin oldum vallahi. Gözüm sürekli uykuda. Eve gideyimde hemen yatayım diyorum hergün. İnş. şu 3 ayı atlatsak belki biraz enerjimiz yerine gelir.

Aynen cnm bende miskin oldum vallahi. Gözüm sürekli uykuda. Eve gideyimde hemen yatayım diyorum hergün. İnş. şu 3 ayı atlatsak belki biraz enerjimiz yerine gelir.

inş. ozmanda ağırlaşçaz kilo alcez tamam gariii...:CüvCüv:senin ne kadarlıktı cnm????

günaydın kızlar herkeze merhaba ben grip oldum ay çok heycanlıyım 2 hafta sonra 3 ayımız dolacak hayırlısıyla inşallah kızlar belki şaşırcaksınız ama ben hiç kilo almadığım halde göbeğim acayip şişti dar bi badi giysem yada dar bi buluz hemen hamile olduğum anlaşılır sizinde öylemi arkadaşlar. başladımı göbüşler şişmeye.. annem ikizmi yoksa bu kadar şiştiğine göre diyo ama en son gittiğimde tek bebek gördük.....

günaydın tatlım evet rahat ve düz renk kıyafet giyince benimde biraz belli gibi ama...kendi göbeğim de vardı biraz bide enine genişlediğimi hissediyom ama kilo almadım en son tartıldığımda ama dr a gitcez bu cumartesi orda görcez bakalım...

selam kızlar morelim çok bozuk bende 10+2 hamileyim ve akşam birden kanama oldu öle parça falan gelmedi normal bir kan ve bayağ geldi hemen dr gittim progestan verdi bebeğime baktı çok hareketliydi yerinde durmuyordu kalp atışıda vardı şükür ama neden kan geliyor anlayamadım bugünde yine hafif hafif geliyor inanın akşam dr giderken kesin bebeğimi alacaklar diye sıfır bir morelle gittim ama allaha hamdolsun bebeğim iyiydi ama bu kanmalar morelimi bozuyor bana yardımcı olun benim gibi olan var mı

melikecim çok geçmiş olsun.ama bozma moralini bebişin iyimiş bak...dr dan daha iyi bilemeyiz ya...bak bebişinde üzülür sonra içini ferah tut tammmı canm....hiç bişi olmaz Allah ın izniyle

Son düzenleme:
Selam hanımlar umarım herkes çok iyidir , Melike 'cim özellikle geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah birşeycik olmaz .

9+2 tam bir hafta var aramızda Allah kurtarsın cnm yaaa.ay ben çok tedirgin oluyom doğum için şimdiden Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inş.
enson nezman gittin dr a???

1 hafta önce gittim cnm. Allaha şükür herşey yolundaydı. Şimdiden endişelenme bence. Nasıl olsa bir şekilde doğurcaz. Önemli olan şimdilik sağlıklı gelişmeleri.

inşallah olmaz gerçekten çok üzülürüm
dr evde biraz dinlen dedi bende dinleniyorum
aynı zamanda çalışıyorım ama bir kaç gün izin aldım
bebeğim iyi olsunda iş önemli değil Allahım yardım etsin tüm hamilelere

canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara hep geldi bebeğin iyiyse mesele yok kanama bebeğin beslendiği kısımlardan gelirse tehlikeli bebeğin iyiyse Allahın izniyle birşey olmaz birde adet döneminse o yüzdeen olabilir progestan kanamanı durdurur merak etme ben 3 kutu bitirdim halada kullanıyorum kendini yorma yat dinlen eğer çalışıyorsan rapor al sürekli yat canım yürümek ve ayakta kalmak iyi gelmez... rabbim tamamına erdirsin bebeğin iyiyse kanaman durur endişelenme. biliyorum zor ama moralini yüksek tutmaya çalış sağlıkla kal canım birde ilişkiye girme sakın doktorun yasaklamıştır zaten....a.s.

1 hafta önce gittim cnm. Allaha şükür herşey yolundaydı. Şimdiden endişelenme bence. Nasıl olsa bir şekilde doğurcaz. Önemli olan şimdilik sağlıklı gelişmeleri.

ya evet inş. bende iyi haberler alırım bu hafta dr dan.evet daha çok var ama ben de başak burcuyum biraz detaycım...napimmmşakkıdı

Günaydın canım. Yavaş yavaş benimde göbeğim belirginleşmeye başladı. Artık pantolonlarım olmuyor üzerime

Selam canım. Çok geçmiş olsun. Ama üzülme bak. Bebeğinde bir sorun yokmuş. Dualarımız seninle ve bebişinle hayatım. Pozitif ol sende. Kötü düşünme. Bol bol dinlen. İlaçlarını iç. a.s.:1hug:

tatlı ve taze annişler hepinize kocaman günaysın a.s. a.s.
melikecim çok geçmiş olsun, benim ocakta (geçen ay hani hamile olduğumu belirten ) günümden 10 gün önce bi başladı lekeler, kanama gibi, hala progestan kullanıyorum a.s
progestan ve folik kullanıyorum, ikisi de gaz yapıyor, 4 aylık gibi oldum senağlama
tabi sigarayı bırakmakla çok yemek de etkiliyor senağlama
aman yaa napalım sağlıklı olsunlar da a.s düşük tehlikem varken bunları düşünürsem Allah sorar valla...

Melike geçmiş olsun üzme kendini bebeğini düşün sen sıkıntı yaparsan daha çok etkilenir dua ediyoruz dinlen moralini yüksek tut

teşekkürler hanımlar çok tatlısınız bende dinleniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah gececek ama millet 9 ayına kadar zıp zıp geziyor hastanede bile kadına baktım karnı top gibi ama çok rahat hep yürüyüş yapıyormuş benim daha 2.5 aylıkken böyleyse ilerde beni daha mı çok yatıracak acaba çevremde ki bir çok hamile hanım çalıştılar son günlerine kadar acaba ben neden böyleyim ailemdede yok böyle nazlı hamile neden böyle anlamıyorum

tehlikeli zamanı atlattığımız zaman yürüyüşlere başlamamız lazım zaten melikecim doğumu kolaylaştırıyor ve insanı rahatlatıyor a.s
eve kapanıp kalırsak daha kötü oluruz, ben çalışıyorum gerçi ama otur otur tüm gün pc başındayım...
akşamları yürüyüş yapmaya başlıcaz kocişle, tehlikeyi atlatalım

herkes bir olmaz tatlım ya sen hamileliğni sakın başkalrıyla kıyaslama olsun oooh yat tadını çıkar bence....
a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…