2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

en sonunda bi etiket yapabildim :roflol:
basit oldu ama üşenmedim ve başardım :roflol: :roflol:

canım neden böyle diye düşünme, biz hayırlısıyla bebeklerimizi dünyaya getirelim o zaman yürürüz koşar zıplarız annesi.. sen şimdi istirahat et bol bol gene işe başlarsın işte kendine dikkat edersen sende son ana kadar çalışabilirsin.a.s.

evet haklısınız hayırlısıyla şu zor ve riskli günleri atlatayımda sonrasına :Allah kerim
birde cinsiyet olarak tahminleriniz nedir dün bebeğim karnımda ultrasonda çok hareketliydi zıplıyordu resmen dr dedi çok hareketli dedi meğer idrarım çocuğu sıkıştırmış dr gitmeden korkumdan tuvalete gitmedim ya düşerse diye hani bir den kanı görünce neyse dr baktı bebek çok hareketli dedi git idrarını yap bir daha bakyım dedi tekrar geldim yine hareketliydi tuvaletimizi asla tutmamamız gerekiyormuş bu arada bilginiz olsun veeee bende düşündümki bu bebek çok hareketliyse herhalde erkektir dedim siz neler hissediyorsunuz mesela şuan bebeğin hareketini hisseden var mı

canım korma sen içini ferah tut allahın izniyle bak bebeğinde iyimiş bişiy olmaz

melikecim hareketleri hissetmek için çok erken daha ancak 16. haftada falan hissedebiliriz 2. hamişliği olanlar 14 hissedebiliyormuş tabi bu kişiden kişiye değişir...

Kızlar düşündümde Allah bebeklerimize ve bize sağlık verirse ilk baharda en güzel dönemimizi yaşayacağız , o zaman güzel güzel yürüyüş yapabiliriz:) işte belki ağustos biraz zor geçecek hem sıcak hem de son günler olacağı için :)

kızlar ya yemek yemeden midme çok kötü oluyo yiyiyorum yinekötü oluyor anlamadım

benim henüz bulantım yok canım ama yemek saatimi geçirince çok kötü oluyorum , sonra hızlı yiyince de kötü oluyorum o yüzden yanıma kraker , kuru üzüm veya taşıyabileceğim bir şeyler alıyorum , tavsiye ederim .:icecream:

Bende evlenmeden önce inegöldeydim şimdi bursada oturuyorum canım.
İnegöl küçük yer belki tanışmışlığımız vardır

bilmiyorum canım pek sanmam gerçi, 4 senedir burdayız. memleketimiz burası ama babacım emekli olunca geldik anca
ama olabilir de neden olmasın

benim bulantım bir tuhaf acıkınca başlıyor eğer yemezsem daha da kötü oluyorum o yüzden bende mutlaka ara öğün yiyorum

haklısın şeker ya ilk bahar süper geçicek ama yaz biraz zor

valla ihmal etme gerçekten midenin boş olması kötü oluyor senin işinde gerçekten çok zor canım ya

dualrımız seninle canım allah yardımcın olsun :Saruboceq: allah hakkında hayırlı olanı versin sakın stres yapma kendini üzme canım
benim bulantım bir tuhaf acıkınca başlıyor eğer yemezsem daha da kötü oluyorum o yüzden bende mutlaka ara öğün yiyorum

benimde canım öle yemezsem berbat oluorum çok yersem yine aynı :) öğünlerin arasına sürekli meye bitki çayları filan içiorum sende dene canım :)

eee kızlar nasılsınız hamişliğiniz nasıl gidio :) beni karnım büyüdü atık az bişi bel çevrem kalınlaşıo sizin durum nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…