teşekkürler hanımlar çok tatlısınız bende dinleniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah gececek ama millet 9 ayına kadar zıp zıp geziyor hastanede bile kadına baktım karnı top gibi ama çok rahat hep yürüyüş yapıyormuş benim daha 2.5 aylıkken böyleyse ilerde beni daha mı çok yatıracak acaba çevremde ki bir çok hamile hanım çalıştılar son günlerine kadar acaba ben neden böyleyim ailemdede yok böyle nazlı hamileneden böyle anlamıyorum
inegölde yaşıyorum canım ben, doktorumun adı da hıdır (soyadını yine unuttum :roflol: :roflol: )
selam kızlar morelim çok bozuk bende 10+2 hamileyim ve akşam birden kanama oldu öle parça falan gelmedi normal bir kan ve bayağ geldi hemen dr gittim progestan verdi bebeğime baktı çok hareketliydi yerinde durmuyordu kalp atışıda vardı şükür ama neden kan geliyor anlayamadım bugünde yine hafif hafif geliyor inanın akşam dr giderken kesin bebeğimi alacaklar diye sıfır bir morelle gittim ama allaha hamdolsun bebeğim iyiydi ama bu kanmalar morelimi bozuyor bana yardımcı olun benim gibi olan var mı
kızlar ya yemek yemeden midme çok kötü oluyo yiyiyorum yinekötü oluyor anlamadım
Bende evlenmeden önce inegöldeydim şimdi bursada oturuyorum canım.
İnegöl küçük yer belki tanışmışlığımız vardır
kızlar düşündümde allah bebeklerimize ve bize sağlık verirse ilk baharda en güzel dönemimizi yaşayacağız , o zaman güzel güzel yürüyüş yapabiliriz:) işte belki ağustos biraz zor geçecek hem sıcak hem de son günler olacağı için :)
benim bulantım bir tuhaf acıkınca başlıyor eğer yemezsem daha da kötü oluyorum o yüzden bende mutlaka ara öğün yiyorum
dualrımız seninle canım allah yardımcın olsun :Saruboceq: allah hakkında hayırlı olanı versin sakın stres yapma kendini üzme canımmrb kızlar bugün sabah uyandığımda kanamam oldu.okula gidecektim iç çamasırımı degiştiriken farkettim o anki halimi tahmin edemessiniz dizlerimin bagı cözüldü bir anda.doktoru aradık daha hastanede değildi.neyse 1-2 saat sonra gittik hastaneye.daha öncedende bir kaybım olduğu için çok ve riskli bir gebelik gecirecegimden dolayı çok daha hassasız eşimle.doktor kalp atışlarının iyi olduğunu ve rahimiçi kanamanın olmadığını söyledi.progestanı ilk günden zaten kullanıyorum birde düşük önleyici ilaç verdi.süreklide yatıyorum.umarım hersey yolunda gider kızlar dualarınızı esirgemeyin .kendinizidde yormayın kendinize iyi bakın hepiniz.
benim bulantım bir tuhaf acıkınca başlıyor eğer yemezsem daha da kötü oluyorum o yüzden bende mutlaka ara öğün yiyorum
eee kızlar nasılsınız hamişliğiniz nasıl gidio :) beni karnım büyüdü atık az bişi bel çevrem kalınlaşıo sizin durum nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?