2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eee kızlar nasılsınız hamişliğiniz nasıl gidio :) beni karnım büyüdü atık az bişi bel çevrem kalınlaşıo sizin durum nasıl :)

evet canım benimde belim kalınlaştı gazdan dolayı karnım şiş onun dışında iyiyiz çok şükür hihoyyyt

yaa kilo almadım ama benim de belim genişliyor sankii:CüvCüv:
canım bende hala aynıyım 49 kilo kiloma zaten dikkat ediorum sürekli :) ama karnım birazcık çıktı akşamları karnım gazdan tabi daha çok çıkıo ama eşimde dio azıcık göbüş olmuş dio :) eee artık 3 ay bitio yavaş yavaş çıksın demi :)
evet canım benimde belim kalınlaştı gazdan dolayı karnım şiş onun dışında iyiyiz çok şükür hihoyyyt
şu gaz varya benide gazmana çevirdi :) allah daha iyi etsin canım :)

kızlar geçen pınar altuğun bebeğini gördüm çok tatlı ama 2kilo 900 gr doğmuş eve geldiğinde 2kilo 500 gr olmuş bana biraz düşük geldi bide pınar altuğ 15 kilo almış gerçi 10 kilosunu vermiş ama siz ne düşünüosunuz bebek çok tatlı ama :)

hıım evet çok tatlı maaşallah Allah anasına babsına bağışlasın. duymamıştım küçük mü olmuş biraz ama olsun sağlıklı olsun ama yinede bi çocuk nasıl doğarsa öyle gidiyoo...bizim bi tanıdık var hamileyken süt ve süt ürünleri tüketmemiş benm ablamın kızla aynı ama yanyana gelince arada bir yaş var gibi bizim kız daha iri...dikkat etmeli yinede

yürüyüş konusunu doktorunuza daha sormadınız değilmi kızlr gerçi ben 23 şubatta dr g,d,cem ikili test için o zaman sorarım ama soran yok değilmi yürüyüş bana çok iii geli :) dilekçim bulantın nasıl azaldımı benimki hala düzensiz bi bakıorum bütün gün ye çıkar bi bakıorum hiç problemim yok sen naptın sende 20 sinde gitçen ikili teste galiba bide acaba cinsiyetlerini öğrenirmiyiz :)

vücutta oluşan ödem sişlik gibi seyler 200-300 gram kaybetmesine sebep oluyormuş kızlar.ama zayıf doğması cok sorun degilmiş önemli olan doğumdan sonra sağlıklı bir sekilde emmesi önemliymiş.sağlıklı emen cocuğun sarılığa yakalanma riski azalıyo.annem hep söyler bende 2.800 doğmuşum ama iyi beslendiğim için cocukluk döneminde sağlıklıymışım.

az kilolu olmasının tek dezavantajı bence giydirirken falan böle minicik olması biraz kilolu olunca daha rahat kucağa falan alınır sanki ama en önemlisi sağlıklı olması ve erken doğmaması 36. haftaya kadar bizimle kalmaları önemli erken doğumlar çok zor

Eevet bebek çok tatlı Maşallah 15,5 kilo almış normal doğum yaptığı için eve geldiğinde 10 kilosu gitmiş süper valla 5,5 kiloyu vermeye ne var 2-3 ayda onları verir yavaş yavaş zaten bebek emince çok daha hızlı kilo veriliyormuş darısı başımıza.. bebeğin biraz kilosu düşükmüş evet ama çok şirin

ya sorma nasıl olu 10 kilo veriolar anlamıorum ben kendimden çok korkuorum :) açıkçası ben de o aim yok veremem herhalde :) ekran da güzel görünüodu ama

ya sorma nasıl olu 10 kilo veriolar anlamıorum ben kendimden çok korkuorum :) açıkçası ben de o aim yok veremem herhalde :) ekran da güzel görünüodu ama

tatlım senin korkmana gerek yok 49 kiloymuşsun ben ne yapim 66 kilo kaldım hamile heeee

arkadaşlar bişey duydum doğrumu belki hurafedir ama sizlerle paylaşmak istedim biliyorsunuz bugün ben istirahat ediyorum dün akşamki kanamamdan dolayı bu arada biraz araştırma yaptım erkek bebekte kanama olurmuş öyle duydum genelde bu tutuyormuş ne dersiniz

canım ben öle bişi duymadım senin kanamanın sebebide rahim genişlerken ince damarlar çatlıo var olan bi inşaat çalışması sonrasında aşınmalardan dolayı kaynaklanan kanama mesela dr bana kanaman olabilr demişti çünkü rahim içi kanamam olmuş o yüzden bence bunun erkek bebekle alakası yok nasip kısmet :CüvCüv: ama benim kanamam olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…