eee kızlar nasılsınız hamişliğiniz nasıl gidio :) beni karnım büyüdü atık az bişi bel çevrem kalınlaşıo sizin durum nasıl :)
canım bende hala aynıyım 49 kilo kiloma zaten dikkat ediorum sürekli :) ama karnım birazcık çıktı akşamları karnım gazdan tabi daha çok çıkıo ama eşimde dio azıcık göbüş olmuş dio :) eee artık 3 ay bitio yavaş yavaş çıksın demi :)yaa kilo almadım ama benim de belim genişliyor sankii:CüvCüv:
şu gaz varya benide gazmana çevirdi :) allah daha iyi etsin canım :)evet canım benimde belim kalınlaştı gazdan dolayı karnım şiş onun dışında iyiyiz çok şükür hihoyyyt
evet canım benimde belim kalınlaştı gazdan dolayı karnım şiş onun dışında iyiyiz çok şükür hihoyyyt
kızlar geçen pınar altuğun bebeğini gördüm çok tatlı ama 2kilo 900 gr doğmuş eve geldiğinde 2kilo 500 gr olmuş bana biraz düşük geldi bide pınar altuğ 15 kilo almış gerçi 10 kilosunu vermiş ama siz ne düşünüosunuz bebek çok tatlı ama :)
teşekkürler hanımlar çok tatlısınız bende dinleniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah gececek ama millet 9 ayına kadar zıp zıp geziyor hastanede bile kadına baktım karnı top gibi ama çok rahat hep yürüyüş yapıyormuş benim daha 2.5 aylıkken böyleyse ilerde beni daha mı çok yatıracak acaba çevremde ki bir çok hamile hanım çalıştılar son günlerine kadar acaba ben neden böyleyim ailemdede yok böyle nazlı hamileneden böyle anlamıyorum[/QUOTE
canım benimde dün kanamam oldu.doktor düşük önleyici iğne ve progestan verdi.daha önceki gebeliğimde bu dönemlerde hiçbir sorunum yoktu o yüzden cok tedirgin oldum ama simdi kanama kahverengi akıntıya dönüştü ve bebeğimin kalp atışlarıda iyiymiş.atlatıcaz inşallah canım bu dönemi.
canım bak ben ilk hamileliğimde kızım 5,5 aylıkken kaybettim allah kimsenin basına vermesin bende o dönemde allahım niye bende 9 ay sürdüremedim diye düşünüp cok üzülmüştüm.ama biliyorumki rahatsızlığımın cözümü var ve bu rahatsızlığı olan bir çok arkadasımız kucagına aldı bebeğini.hem canım bazı seyler elimizde değil takdiri ilahi.sabredelim ve dua edelim canım hayırlısı olsun inşallah.
kaybedio biliorum ama az kilolu doğmamış mı ortalam 3 kilo üzerinde olur yani benim bildiğim :)bebek doğduktan sonra 200-300 gram kaybediyor illaki
kızlar geçen pınar altuğun bebeğini gördüm çok tatlı ama 2kilo 900 gr doğmuş eve geldiğinde 2kilo 500 gr olmuş bana biraz düşük geldi bide pınar altuğ 15 kilo almış gerçi 10 kilosunu vermiş ama siz ne düşünüosunuz bebek çok tatlı ama :)
teşekkürler hanımlar çok tatlısınız bende dinleniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah gececek ama millet 9 ayına kadar zıp zıp geziyor hastanede bile kadına baktım karnı top gibi ama çok rahat hep yürüyüş yapıyormuş benim daha 2.5 aylıkken böyleyse ilerde beni daha mı çok yatıracak acaba çevremde ki bir çok hamile hanım çalıştılar son günlerine kadar acaba ben neden böyleyim ailemdede yok böyle nazlı hamileneden böyle anlamıyorum[/QUOTE
canım benimde dün kanamam oldu.doktor düşük önleyici iğne ve progestan verdi.daha önceki gebeliğimde bu dönemlerde hiçbir sorunum yoktu o yüzden cok tedirgin oldum ama simdi kanama kahverengi akıntıya dönüştü ve bebeğimin kalp atışlarıda iyiymiş.atlatıcaz inşallah canım bu dönemi.
canım bak ben ilk hamileliğimde kızım 5,5 aylıkken kaybettim allah kimsenin basına vermesin bende o dönemde allahım niye bende 9 ay sürdüremedim diye düşünüp cok üzülmüştüm.ama biliyorumki rahatsızlığımın cözümü var ve bu rahatsızlığı olan bir çok arkadasımız kucagına aldı bebeğini.hem canım bazı seyler elimizde değil takdiri ilahi.sabredelim ve dua edelim canım hayırlısı olsun inşallah.
Allah bebişlerimize uzun ömür versin dua edelim hayrlı olsunlar elleri ayakları düzgün olsun
Eevet bebek çok tatlı Maşallah15,5 kilo almış normal doğum yaptığı için eve geldiğinde 10 kilosu gitmiş süper valla 5,5 kiloyu vermeye ne var 2-3 ayda onları verir yavaş yavaş zaten bebek emince çok daha hızlı kilo veriliyormuş darısı başımıza.. bebeğin biraz kilosu düşükmüş evet ama çok şirin
ya sorma nasıl olu 10 kilo veriolar anlamıorum ben kendimden çok korkuorum :) açıkçası ben de o aim yok veremem herhalde :) ekran da güzel görünüodu ama
tatlım senin korkmana gerek yok 49 kiloymuşsun ben ne yapim 66 kilo kaldım hamile heeee
canım ben öle bişi duymadım senin kanamanın sebebide rahim genişlerken ince damarlar çatlıo var olan bi inşaat çalışması sonrasında aşınmalardan dolayı kaynaklanan kanama mesela dr bana kanaman olabilr demişti çünkü rahim içi kanamam olmuş o yüzden bence bunun erkek bebekle alakası yok nasip kısmet :CüvCüv: ama benim kanamam olmadıarkadaşlar bişey duydum doğrumu belki hurafedir ama sizlerle paylaşmak istedim biliyorsunuz bugün ben istirahat ediyorum dün akşamki kanamamdan dolayı bu arada biraz araştırma yaptım erkek bebekte kanama olurmuş öyle duydum genelde bu tutuyormuş ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?