2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet melike o nasip bişi.. bi arkadaşımın kızı olsu onunda olduydu hafif kanaması oda aynı şeyi kız çocuğu için duymuş ama bence saçma..

aynen bende 65 kiloda kaldım dev gibi olurum diye tahmin ediyorum bide iştahlıyım sorma cokacimcoook

ben şuan 1 kilo verdim ama sonrasını bilemem ama ne zayıflar çok kilo alıyo belli olmuyo ve de kalıcı kilo alıyo çok tanıdığım var bnm zayıftılar ama doğum sonrası tanınmaz hale geliyorlar... önemli olan bence hamilelik sonrası

merhaba kızlar nasılsınız.inşallah herkesin ve bebişlerin sağlığı yerındedır.benım bulantılarım devam edıo.evı belkı 10 gundur supurememıstım.her yer toz içindeydi.bıraz gayret etttım temızlık yaptım bugun.ama bulasıkları yıkamak ıcın dahı mutfaga gırınce içim kalkıo benım ya.hemen elımde yıkayıvereyım dedım suyu hazırladım 2 kere gttım basına öğüre öğüre cıktım mutfaktan.allahım yardımcımız olsun.tez zamanda gecer ınsallah su bulantılarımız.sız nasılsınız.??

Son düzenleme:

ay bende aynıyım hamişlik başladığın dan beri bulaşık makinem ful çalışıyo..ay çıkarandan Alah razı olsun...:ecrin_bebek:

ben iyiyim canım temizlik konusunda bende dertliyim en son annem süpürmüştü şimdi heryer toz için de kadın çağrıyım diorum ama ne biliiim ya :CüvCüv: elimi kaldıracak halim yok ya

güzel annişler ben gidiyom biraz gezip gelem skıldım oturmaktan byby kendinize ii bakın anacım

ben iyiyim canım temizlik konusunda bende dertliyim en son annem süpürmüştü şimdi heryer toz için de kadın çağrıyım diorum ama ne biliiim ya :CüvCüv: elimi kaldıracak halim yok ya

iyi olmanıza cok sevındım cnm:dance:.imkanın varsa cagır valla.ben dogudayım gorev ıcabı.muşun ılçesındeyım.burda kımı cagırayım anacım aahh ah.sızın yıne anacıgınız gelıo evınıze bı ısınızı yapmasa bıle sohbet etsen yeter.benım oyle bı sansım da yok annemler batıda.26 saat uzakta.burda kımsem yok eşımden baska. senağlama sukredın her zaman.hamılelıkte ınsanın ınsana ıhtıyacı oluo cunku.ben bunu burda cok ıyı anladım.allahım hepımızı ve evlatlarımızı kayırsın kollasın ınsallah canlarım:1hug:

doğru söylüyosun canım ben annemi tmizliğe çağıramıorum ya ne bilim görümcem filanda çağır anne yapsın dio ama benim annem hizmetçimi canım bende aynen bömle rest çektim imkanım var allaha çok şükür ayda bi kere kadın çağırabilirim eşimin dediğine göre eşimde ablası gibi düşünüodu bende dedimki senin annene sen iş yaptırırmsın tabi kabahatini anladı sonra ayda bi kere çağır dedi :) ama dediklerine gerçekten katlıorum insanın annesinin yerini hiç bişi tutamaz :) fussilet cim güle güle benim yerimede gez:CüvCüv:

selam kızlar, internet sitelerinde 3.ayda bebeğin kalp atışları steteskopla duyulabilir yazıyor.deneyen var mı? işten çıkar çıkmaz annemlerin tansiyon aletini alıp bakıcam ,çok ilginç.eğer doğruysa süper valla, benim gibi pimpiriklimisiniz bilmem, ben her dakka bakarım artık bebiş iyimi diye?

zaten eskiden hamile olduğunu naız atışlarından anlıolarmış iki nabız olurmuş :) bence mantıklı dene bende bi deneyim :)

bende ıkıncı bebegımı beklıyorm. sat 02 aralık. ılk bebegımde hıc mıde bulantısı falan yoktu. bazen hamıle oldugumu unutuyordum ama sımdı mıde bulantısından halsızlıkten canım cıkıyo. mıde bulantısı ıcın soda ıcıyorum cok ıyı gelıyor. hıcbır zararı yok. allahım hepımızın evlatlarını bızlere bagıslasın :CüvCüv:

hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin :) bende soda içiorum canım hakikaten ii gelio

soda iyi mi gelıo durun ıceyım barı.allah razı olsun kızlar.haa bı de nabzıma baktım ama anlayamadım sızde bakın bakalım 2 mı atıo

hoş geldin aramıza bebeğin hayırlı olsun canım

kızlar ya agustos annelerının topıgını okuodum da bazı arkadaslar ıkılı test ıcın gttıklerınde cınsıyetını de ogrenmısler.mesela bırı 12+4 te ogrenmıs.ve ilk gebelıgı olup 13+3te bebişin hareketlerını hıssedenler var cok heyecanlandımmm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…