aynen bende 65 kiloda kaldım dev gibi olurum diye tahmin ediyorum bide iştahlıyım sorma cokacimcoook
merhaba kızlar nasılsınız.inşallah herkesin ve bebişlerin sağlığı yerındedır.benım bulantılarım devam edıo.evı belkı 10 gundur supurememıstım.her yer toz içindeydi.bıraz gayret etttım temızlık yaptım bugun.ama bulasıkları yıkamak ıcın dahı mutfaga gırınce içim kalkıo benım ya.hemen elımde yıkayıvereyım dedım suyu hazırladım 2 kere gttım basına öğüre öğüre cıktım mutfaktan.allahım yardımcımız olsun.tez zamanda gecer ınsallah su bulantılarımız.sız nasılsınız.??
ben iyiyim canım temizlik konusunda bende dertliyim en son annem süpürmüştü şimdi heryer toz için demerhaba kızlar nasılsınız.inşallah herkesin ve bebişlerin sağlığı yerındedır.benım bulantılarım devam edıo.evı belkı 10 gundur supurememıstım.her yer toz içindeydi.bıraz gayret etttım temızlık yaptım bugun.ama bulasıkları yıkamak ıcın dahı mutfaga gırınce içim kalkıo benım ya.hemen elımde yıkayıvereyım dedım suyu hazırladım 2 kere gttım basına öğüre öğüre cıktım mutfaktan.allahım yardımcımız olsun.tez zamanda gecer ınsallah su bulantılarımız.sız nasılsınız.??
ben iyiyim canım temizlik konusunda bende dertliyim en son annem süpürmüştü şimdi heryer toz için dekadın çağrıyım diorum ama ne biliiim ya :CüvCüv: elimi kaldıracak halim yok ya
doğru söylüyosun canım ben annemi tmizliğe çağıramıorum ya ne bilim görümcem filanda çağır anne yapsın dio ama benim annem hizmetçimi canım bende aynen bömle rest çektim imkanım var allaha çok şükür ayda bi kere kadın çağırabilirim eşimin dediğine göre eşimde ablası gibi düşünüodu bende dedimki senin annene sen iş yaptırırmsın tabi kabahatini anladı sonra ayda bi kere çağır dedi :) ama dediklerine gerçekten katlıorum insanın annesinin yerini hiç bişi tutamaz :) fussilet cim güle güle benim yerimede gez:CüvCüv:iyi olmanıza cok sevındım cnm:dance:.imkanın varsa cagır valla.ben dogudayım gorev ıcabı.muşun ılçesındeyım.burda kımı cagırayım anacım aahh ah.sızın yıne anacıgınız gelıo evınıze bı ısınızı yapmasa bıle sohbet etsen yeter.benım oyle bı sansım da yok annemler batıda.26 saat uzakta.burda kımsem yok eşımden baska.senağlamasukredın her zaman.hamılelıkte ınsanın ınsana ıhtıyacı oluo cunku.ben bunu burda cok ıyı anladım.allahım hepımızı ve evlatlarımızı kayırsın kollasın ınsallah canlarım:1hug:
zaten eskiden hamile olduğunu naız atışlarından anlıolarmış iki nabız olurmuş :) bence mantıklı dene bende bi deneyim :)selam kızlar, internet sitelerinde 3.ayda bebeğin kalp atışları steteskopla duyulabilir yazıyor.deneyen var mı? işten çıkar çıkmaz annemlerin tansiyon aletini alıp bakıcam ,çok ilginç.eğer doğruysa süper valla, benim gibi pimpiriklimisiniz bilmem, ben her dakka bakarım artık bebiş iyimi diye?
bende ıkıncı bebegımı beklıyorm. sat 02 aralık. ılk bebegımde hıc mıde bulantısı falan yoktu. bazen hamıle oldugumu unutuyordum ama sımdı mıde bulantısından halsızlıkten canım cıkıyo. mıde bulantısı ıcın soda ıcıyorum cok ıyı gelıyor. hıcbır zararı yok. allahım hepımızın evlatlarını bızlere bagıslasın :CüvCüv:
bende ıkıncı bebegımı beklıyorm. Sat 02 aralık. ılk bebegımde hıc mıde bulantısı falan yoktu. Bazen hamıle oldugumu unutuyordum ama sımdı mıde bulantısından halsızlıkten canım cıkıyo. Mıde bulantısı ıcın soda ıcıyorum cok ıyı gelıyor. Hıcbır zararı yok. Allahım hepımızın evlatlarını bızlere bagıslasın :cüvcüv:
benimkinde sanki atıo yani :)
hakkaten mı pushıng?nası oluo kıııııııııızdelikafadulden
hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin :) bende soda içiorum canım hakikaten ii gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?