2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benmde sat 02 aralık 2008 ama ben 10+3 günlük hamileyim bir hafta önde gidiyormuşum sizin nasıl

a.s

hosbulduk canım. ben sureklı bu sıteyı takip ediyorum.kımseyı tanımıyorum dıye pek fazla yorum yapmıyordum. sıcakkanlılıgınız ıcın tsk ederımmm.:1rolleyes:
önemli değil canım biz burda aile gibi olduk okuyunca az çok farketmişsindir :) o yüzden rahat ol burda bütün problemlerimizi seviçlerimizi paylaşıoruz seni aramızda görmek güzel :CüvCüv:

Merhaba arkadaslar, ben de epeydir bu forum sitesini takip ediyorum. Buradan hamileligini bekleyip daha sonrada hamile oldugunu paylasan bir çok arkadas gördüm. Onlarin keskelerine ben de içten içe katildim ve bu mutluluga ben de eristim ve su anda 10+2 günlük hamileyim. Benim de yemek yiyememe ve bulanti problemim var özellikle yemek kokulari beni alt üst ediyor. 21 Subat'da muayene ve 2'li test için doktora gidicem, hayirlisi insallah. Bu arada tüm hamilelere ve bebislerine allah saglik versin...

benmde sat 02 aralık 2008 ama ben 10+3 günlük hamileyim bir hafta önde gidiyormuşum sizin nasıl
şekerim benimki tam tersi 3 gün geriden gelio :) geç döllenme den dolayı seninki iyiymiş :)

evet öğrenen var ve bende öğrenirim herhalde hem doktorum çok iii hemde 4 boyutlu ultrasonda bakıcaz çok merak ediorum :CüvCüv:

ben ılk hamılelıgımde kızımın cınsıyetını ıkılı testte ogrenmıstım doktor %90 kız demıstı vede oyle oldu

hoşgeldin canım aramıza :) allah tamamına erdirsin bulantı konusunda hala bende çok çekiorum zor allah yardımcımız olsun bende 23 şubatta ikili test için gidicem :)

oow bır suru yenı arkadas gelmıs hosgeldınız kızlar.hayrlı olsun gebişliğiniz.allah tamamına erdırsın ınsallah.amııın.pushıng doru soylemıs burası cok gusel herseyı paylasıoruz.kendımı ıyı hıssedıorum burda.benımle aynı seylerı yasayan ınsanların oldugunu bılmek benı bıraz olsun rahatlatıo.sızı sevıorumm

bizde seni seviyoruz :)hihoyyytdelikafadulden

ben ılk bebegımdekı acemılıklerımı bu sıte sayesınde atlattım. bebegımı tek basıma buyuttum kolay degıl bı bebegın dılınden anlamak. tek basıma bunuda basardım . sırada ıkıncı bebegım onuda sızın bılgılerınız sayesınde buyutecem ınsallah.:)

hoşgeldin canım aramıza :) allah tamamına erdirsin bulantı konusunda hala bende çok çekiorum zor allah yardımcımız olsun bende 23 şubatta ikili test için gidicem :)

Hosbulduk, tesekkür ederim. Amin, allah hepimize saglikli ve hayirli dogum nasip etsin. Soda içmeyi ben de deniycem, pek sevmem ama ne yapayim bebegim için deniycem.kaydirigubbakcemile5

inşallah canım bende peşpeşe bebişleri yapmayı planlıorum tabi nasip kısmet artık sen bizden ne kadar olursa olsun daha bilgilisin bize sende yol gösteririsin :)

e senın ıkıncı bebegınmıs madem asıl bız senden ogrenıcez bır suru sey.mesela kızlar daha gec hareket edıo dıolar ya sen ılk bebegınde kacıncı haftada hıssettın harekelerını

selam annişler
doktordan geldim, bebeğim büyümüş ama yatıyordu, annesine sadcee el salladı :)))
9+3 günlüğüm normalde ama 2 gün öndeymiş bebişim, 9+5 dedi doktor
herşey yolunda elhamdülillah
dün evi süpürdüm belim bi tutuldu, bugüne kadar anca düzeldi
özellikle geceleri yatağa uzanınca bel ağrısından uyuyamıyorum
sizin beliniz nasıl kızlar??

2 martta gel ikili test yapalım dedi, inşallah cinsiyetinide öğreniriz :))) çok heyecanlıyım yaa

Hosbulduk, tesekkür ederim. Amin, allah hepimize saglikli ve hayirli dogum nasip etsin. Soda içmeyi ben de deniycem, pek sevmem ama ne yapayim bebegim için deniycem.kaydirigubbakcemile5
meyveli soda iç yada evde sade varsa içine limon sık bide ben sütten tiksindim muzlu çoçuk sütlerinden içiorum :) aklında bulunsun :)

e senın ıkıncı bebegınmıs madem asıl bız senden ogrenıcez bır suru sey.mesela kızlar daha gec hareket edıo dıolar ya sen ılk bebegınde kacıncı haftada hıssettın harekelerını

evet canım kız bebekler bıraz tembel oluyo sanırım. 7.aydan sonra hıssettım hareketlerını. bıde fazla hareket etmıyodu. dogdugunda bıle aynıydı melegım bana hıc zorluk cıkarmadı cok uslu bebektı. elımden geldıgı kadar her konuda yardımcı olurum sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…