hoş geldin aramıza bebeğin hayırlı olsun canım
önemli değil canım biz burda aile gibi olduk okuyunca az çok farketmişsindir :) o yüzden rahat ol burda bütün problemlerimizi seviçlerimizi paylaşıoruz seni aramızda görmek güzel :CüvCüv:a.s
hosbulduk canım. ben sureklı bu sıteyı takip ediyorum.kımseyı tanımıyorum dıye pek fazla yorum yapmıyordum. sıcakkanlılıgınız ıcın tsk ederımmm.:1rolleyes:
benmde sat 02 aralık 2008 ama ben 10+3 günlük hamileyim bir hafta önde gidiyormuşum sizin nasıl
şekerim benimki tam tersi 3 gün geriden gelio :) geç döllenme den dolayı seninki iyiymiş :)benmde sat 02 aralık 2008 ama ben 10+3 günlük hamileyim bir hafta önde gidiyormuşum sizin nasıl
kızlar ya agustos annelerının topıgını okuodum da bazı arkadaslar ıkılı test ıcın gttıklerınde cınsıyetını de ogrenmısler.mesela bırı 12+4 te ogrenmıs.ve ilk gebelıgı olup 13+3te bebişin hareketlerını hıssedenler var cok heyecanlandımmm:sm_cool:
kızlar ya agustos annelerının topıgını okuodum da bazı arkadaslar ıkılı test ıcın gttıklerınde cınsıyetını de ogrenmısler.mesela bırı 12+4 te ogrenmıs.ve ilk gebelıgı olup 13+3te bebişin hareketlerını hıssedenler var cok heyecanlandımmm:sm_cool:
hoşgeldin canım aramıza :) allah tamamına erdirsin bulantı konusunda hala bende çok çekiorumMerhaba arkadaslar, ben de epeydir bu forum sitesini takip ediyorum. Buradan hamileligini bekleyip daha sonrada hamile oldugunu paylasan bir çok arkadas gördüm. Onlarin keskelerine ben de içten içe katildim ve bu mutluluga ben de eristim ve su anda 10+2 günlük hamileyim. Benim de yemek yiyememe ve bulanti problemim var özellikle yemek kokulari beni alt üst ediyor. 21 Subat'da muayene ve 2'li test için doktora gidicem, hayirlisi insallah. Bu arada tüm hamilelere ve bebislerine allah saglik versin...
önemli değil canım biz burda aile gibi olduk okuyunca az çok farketmişsindir :) o yüzden rahat ol burda bütün problemlerimizi seviçlerimizi paylaşıoruz seni aramızda görmek güzel :CüvCüv:
benimkide tesadüf sayılır böle bi topik olduğunu bilmiodum :) ama hep gebelik belirtilerini filan okuodum burda herşey var vallaevet gördüm canım. ıyıkı rastlamısım bu sıteye tamamen tesadüff :))
bizde seni seviyoruz :)hihoyyytdelikafaduldenoow bır suru yenı arkadas gelmıs hosgeldınız kızlar.hayrlı olsun gebişliğiniz.allah tamamına erdırsın ınsallah.amııın.pushıng doru soylemıs burası cok gusel herseyı paylasıoruz.kendımı ıyı hıssedıorum burda.benımle aynı seylerı yasayan ınsanların oldugunu bılmek benı bıraz olsun rahatlatıo.sızı sevıorumm
benimkide tesadüf sayılır böle bi topik olduğunu bilmiodum :) ama hep gebelik belirtilerini filan okuodum burda herşey var valla
:enbuyukkk::enbuyukkk::teytey:
hoşgeldin canım aramıza :) allah tamamına erdirsin bulantı konusunda hala bende çok çekiorumzor allah yardımcımız olsun bende 23 şubatta ikili test için gidicem :)
ben ılk bebegımdekı acemılıklerımı bu sıte sayesınde atlattım. bebegımı tek basıma buyuttum kolay degıl bı bebegın dılınden anlamak. tek basıma bunuda basardım . sırada ıkıncı bebegım onuda sızın bılgılerınız sayesınde buyutecem ınsallah.:)
ben ılk bebegımdekı acemılıklerımı bu sıte sayesınde atlattım. bebegımı tek basıma buyuttum kolay degıl bı bebegın dılınden anlamak. tek basıma bunuda basardım . sırada ıkıncı bebegım onuda sızın bılgılerınız sayesınde buyutecem ınsallah.:)
meyveli soda iç yada evde sade varsa içine limon sık bide ben sütten tiksindim muzlu çoçuk sütlerinden içiorum :) aklında bulunsun :)Hosbulduk, tesekkür ederim. Amin, allah hepimize saglikli ve hayirli dogum nasip etsin. Soda içmeyi ben de deniycem, pek sevmem ama ne yapayim bebegim için deniycem.kaydirigubbakcemile5
e senın ıkıncı bebegınmıs madem asıl bız senden ogrenıcez bır suru sey.mesela kızlar daha gec hareket edıo dıolar ya sen ılk bebegınde kacıncı haftada hıssettın harekelerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?