selam annişler
doktordan geldim, bebeğim büyümüş ama yatıyordu, annesine sadcee el salladı :)))
9+3 günlüğüm normalde ama 2 gün öndeymiş bebişim, 9+5 dedi doktor
herşey yolunda elhamdülillah
dün evi süpürdüm belim bi tutuldu, bugüne kadar anca düzeldi
özellikle geceleri yatağa uzanınca bel ağrısından uyuyamıyorum
sizin beliniz nasıl kızlar??
benimde aynı canım sırtımı sürekli otrurken destekliorum ama şunu untma ham,lelikte bel ağrısı çoğunlukta yanlış duruşten kaynaklanıomuş bence netten bi araştır nasıl oturmalı yürümeli filan die benimde belimde sıkışma var fıtık adayıyım dikkat etmem gerekio oyüzden sende dikkat et canım:CüvCüv:
2 martta gel ikili test yapalım dedi, inşallah cinsiyetinide öğreniriz :))) çok heyecanlıyım yaa
kız görünce şok oldum artist gibiymissin kim bilir doğurduğun ne olur :)e senın ıkıncı bebegınmıs madem asıl bız senden ogrenıcez bır suru sey.mesela kızlar daha gec hareket edıo dıolar ya sen ılk bebegınde kacıncı haftada hıssettın harekelerını
inşallah canım bende peşpeşe bebişleri yapmayı planlıorum tabi nasip kısmet artık sen bizden ne kadar olursa olsun daha bilgilisin bize sende yol gösteririsin :)
evet canım kız bebekler bıraz tembel oluyo sanırım. 7.aydan sonra hıssettım hareketlerını. bıde fazla hareket etmıyodu. dogdugunda bıle aynıydı melegım bana hıc zorluk cıkarmadı cok uslu bebektı. elımden geldıgı kadar her konuda yardımcı olurum sıze
kız görünce şok oldum artist gibiymissin kim bilir doğurduğun ne olur :)
bencede canım yaşın kaç bilmiorum ama benim şu an 19 ben peşi peşine yapıp üzelce çoçuklarımı yetiştirmek istiyorum durumum var allaha çok şükür sağlığımda ii daha ne isterim 3 çoçuk düşünüorum bakalım nasip sen kaç düşünüosun canımbide yaşın kaç :)benım kızım suanda 15 aylık. etrafımdan cok tepkı aldım ıkıncı bebek ıcın. cokta tınnnn
bence cocuklar arasında fazla aralık olması ıyı degıl. elımden geldıgı kadar yardım ederım canımm
bana da kız dien çok ama erkek te diyen var yalnız bişi var hiç bir belirti hurafelerde dahil erkek diyor :) eğer kız olursa şok olurum herhalde :1shok:7.ay mı?:1shok: ühüüü senağlama ay allahım saglıklı olsun tabıkı de ama bekletmesın annecıgını o kadar ben burdayım demek için.
ha kızlar bır de bu sene erkek senesıymıs az once ıkı arkadasımla konustum ıkısının de ogluşu oluomus ama senınkı kız olcakm dıe tutturdular :sm_confused:
7.ay mı?:1shok: ühüüü senağlama ay allahım saglıklı olsun tabıkı de ama bekletmesın annecıgını o kadar ben burdayım demek için.
ha kızlar bır de bu sene erkek senesıymıs az once ıkı arkadasımla konustum ıkısının de ogluşu oluomus ama senınkı kız olcakm dıe tutturdular :sm_confused:[/QUO
sureklı doktorumu arıyodum hareket etmıyo dıye doktor bosuna korkma bebegın cok saglıklı dedı. bebek anne karnında nekadar hareketlıyse dogdugunda oyle olurmus benımkı usluydu vede dogdugundada oyleydı. emzırmeye zor uyandırıyordum.:) 15 aylık 1 kızım var ıkıncısıde gonul ıster erkek olsun ama hayırlısı olsun tabıkıde
abartmıorum şekerim burcun ne senin ? bende remimi koysammı diorum ama kapalıyım gerek yok diorumay yok be abartma.herkes kendınce guzel.ınsanın kalbı gusel olsun dımı ama.Şeniz
bencede canım yaşın kaç bilmiorum ama benim şu an 19 ben peşi peşine yapıp üzelce çoçuklarımı yetiştirmek istiyorum durumum var allaha çok şükür sağlığımda ii daha ne isterim 3 çoçuk düşünüorum bakalım nasip sen kaç düşünüosun canımbide yaşın kaç :)
bana da kız dien çok ama erkek te diyen var yalnız bişi var hiç bir belirti hurafelerde dahil erkek diyor :) eğer kız olursa şok olurum herhalde :1shok:
abartmıorum şekerim burcun ne senin ? bende remimi koysammı diorum ama kapalıyım gerek yok diorum
meyveli soda iç yada evde sade varsa içine limon sık bide ben sütten tiksindim muzlu çoçuk sütlerinden içiorum :) aklında bulunsun :)
Dedigin gibi limonlu içmeye çalisayim, sütü simdilik içmeye çalisiyorum içine bal karistirarak. Tatliya asiri düskün oldum, yani tatli yerken mide bulantim olmuyor ama tuzlu birseyler yerken midem zor kabul ediyor. Bir de arkadaslar ben aksamlari artik standart oldu saat 8.30 gibi en geç uyuyorum ki önceden esim erken uyuyalim deyince ona kizardim
oo demekkı bı oğlan daha gelıooa.s
yaşın güzelmiş annem var ama benim annem sanmıorum sezeryanla doğum yapmmama müsade etmez yani tabi zorda kalmasam :)bende 25 yasındayım canım. durumunda ıyıyse hıc bekletme.bana 2 tane yeter daha dusunmuyorum bıde cok zorlanmadıgın surece yanına kımseyı alma. ben aılem yuzunden sezeryanla dogum yaptım. normal dogum ıstıyodumbenneyaptımki
bende koç burcuyum başka koç burcu olan varmı içinizde arkadaşalr :)teraziyim canım
bende erken uyuyorum eskiye göre vucudumuzda büyük bi çalışma var yoruluyoruz ya ondandır :) bende hiç tatkı yemiorum canım hiç istemio :) ekşili eyler istio:)Dedigin gibi limonlu içmeye çalisayim, sütü simdilik içmeye çalisiyorum içine bal karistirarak. Tatliya asiri düskün oldum, yani tatli yerken mide bulantim olmuyor ama tuzlu birseyler yerken midem zor kabul ediyor. Bir de arkadaslar ben aksamlari artik standart oldu saat 8.30 gibi en geç uyuyorum ki önceden esim erken uyuyalim deyince ona kizardim
nasılsın canım eee eller çalışıo :)Kızlar merhaba ara ara okuyorum ohooo konular başını alıp gidiyor :)
Üzülmeyin kızlar süt içemiyorsanız bol bol yoğurt , peynir yiyebilirsiniz hiç değilse mideniz düzelene kadar düzeldiğiniz zamanda dondurma mevsimi başlıyor :icecream:
Üzülmeyin kızlar süt içemiyorsanız bol bol yoğurt , peynir yiyebilirsiniz hiç değilse mideniz düzelene kadar düzeldiğiniz zamanda dondurma mevsimi başlıyor :icecream:
erken uyuyanın oglumu oluyomus kız:) demekkı benım bır prensesim daha olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?