2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

e senın ıkıncı bebegınmıs madem asıl bız senden ogrenıcez bır suru sey.mesela kızlar daha gec hareket edıo dıolar ya sen ılk bebegınde kacıncı haftada hıssettın harekelerını
kız görünce şok oldum artist gibiymissin kim bilir doğurduğun ne olur :)

inşallah canım bende peşpeşe bebişleri yapmayı planlıorum tabi nasip kısmet artık sen bizden ne kadar olursa olsun daha bilgilisin bize sende yol gösteririsin :)

benım kızım suanda 15 aylık. etrafımdan cok tepkı aldım ıkıncı bebek ıcın. cokta tınnnn
bence cocuklar arasında fazla aralık olması ıyı degıl. elımden geldıgı kadar yardım ederım canımm

7.ay mı?:1shok: ühüüü senağlama ay allahım saglıklı olsun tabıkı de ama bekletmesın annecıgını o kadar ben burdayım demek için.
ha kızlar bır de bu sene erkek senesıymıs az once ıkı arkadasımla konustum ıkısının de ogluşu oluomus ama senınkı kız olcakm dıe tutturdular :sm_confused:

bencede canım yaşın kaç bilmiorum ama benim şu an 19 ben peşi peşine yapıp üzelce çoçuklarımı yetiştirmek istiyorum durumum var allaha çok şükür sağlığımda ii daha ne isterim 3 çoçuk düşünüorum bakalım nasip sen kaç düşünüosun canımbide yaşın kaç :)

bana da kız dien çok ama erkek te diyen var yalnız bişi var hiç bir belirti hurafelerde dahil erkek diyor :) eğer kız olursa şok olurum herhalde :1shok:

bana da kız dien çok ama erkek te diyen var yalnız bişi var hiç bir belirti hurafelerde dahil erkek diyor :) eğer kız olursa şok olurum herhalde :1shok:[/QUOTE]

yok anacım senınkı massalh hıperaktıf.erkek bu cocuk erkek allahın ıznıyle gamyoncuiremsu teyzesi yesin onu pufidikini

bende 25 yasındayım canım. durumunda ıyıyse hıc bekletme.bana 2 tane yeter daha dusunmuyorum bıde cok zorlanmadıgın surece yanına kımseyı alma. ben aılem yuzunden sezeryanla dogum yaptım. normal dogum ıstıyodum benneyaptımki

Son düzenleme:
meyveli soda iç yada evde sade varsa içine limon sık bide ben sütten tiksindim muzlu çoçuk sütlerinden içiorum :) aklında bulunsun :)

Dedigin gibi limonlu içmeye çalisayim, sütü simdilik içmeye çalisiyorum içine bal karistirarak. Tatliya asiri düskün oldum, yani tatli yerken mide bulantim olmuyor ama tuzlu birseyler yerken midem zor kabul ediyor. Bir de arkadaslar ben aksamlari artik standart oldu saat 8.30 gibi en geç uyuyorum ki önceden esim erken uyuyalim deyince ona kizardim

oo demekkı bı oğlan daha gelıooa.s

Üzülmeyin kızlar süt içemiyorsanız bol bol yoğurt , peynir yiyebilirsiniz hiç değilse mideniz düzelene kadar düzeldiğiniz zamanda dondurma mevsimi başlıyor :icecream:

yok anacım senınkı massalh hıperaktıf.erkek bu cocuk erkek allahın ıznıyle gamyoncuiremsu teyzesi yesin onu pufidikini[/QUOTE]ay şekerim bende erkek diorum ama bakalım kısmet sen ne düşünüosun içine ne doğuyo :)

yaşın güzelmiş annem var ama benim annem sanmıorum sezeryanla doğum yapmmama müsade etmez yani tabi zorda kalmasam :)

teraziyim canım
bende koç burcuyum başka koç burcu olan varmı içinizde arkadaşalr :)

bende erken uyuyorum eskiye göre vucudumuzda büyük bi çalışma var yoruluyoruz ya ondandır :) bende hiç tatkı yemiorum canım hiç istemio :) ekşili eyler istio:)

Kızlar merhaba ara ara okuyorum ohooo konular başını alıp gidiyor :)
nasılsın canım eee eller çalışıo :)

Üzülmeyin kızlar süt içemiyorsanız bol bol yoğurt , peynir yiyebilirsiniz hiç değilse mideniz düzelene kadar düzeldiğiniz zamanda dondurma mevsimi başlıyor :icecream:

agustos annelerının topıgınde okumustum dondurmanın ıcındekı bı madde bebekte sakatlıga neden oluomus.::sm_confused: dondurma sur ve sekerden yapılmıo mu e bunları zaten yıyoruz dondurma nıe zararlı ki bız bır de allah ızın verırse yaz annesı olucaz dondurmasız gecer mı :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…