2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bencede canım dondurmasız duramayız benim bildiğim içinde süt tozu olan şeyleri tüketmemeliymişiz belki dondurmada oyüzden sakıncalı olabilir :)

ben yemeklerı gorunce mıdem bulanıyo yıyemıyorum. 3 kılo vermısım allahtan bebek ıyı
bende başta 1 kilo verdim ama sonradan toparladım allahtan :)

Aaa dondurmanın zararı olur mu ya , benim arkadaşım geçen sene hamileydi süt içemiyordu dondurma yiyordu ya kapalı güvenilir olduktan sonra heç bişey olmaz ...

yok anacım ondan dııl tatlı yıyomus bacımız ondan dedım beenfisfisfis

kaydirigubbakcemile2 valla bir laf varmis ye eksiyi dogur Ayse'yi, ye tatliyi dogur Hakki'yi diye arkadaslarimda bana takiliyor ooo Hakki geliyor diye. Normalde ben tatliyi pek sevmezdim midem bulanirdi simdi de aksine tatli midemi cezbediyor. Bakalim hayirlisi Hakki'mi, Ayse'mi gelecek...:1rolleyes:

kızlar gögüsleriniz nasıl acaip şiş ve ağrı yapıyor sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor sizde neler var ne olur anlatın aklıma binbir türlü şey getiriyorum

bir de bizim orda bi laf var.ayva yerken kalbınden bebegın gamzelı olmasını gecırıp parmaklarını gamzenın olmasını ıstedıgın yere basarsan gamzesı olur dıe.ben ruyamda gordum gecen aksam.bebek kucagımda gamzelerı var ama cocuk guluo gamzeler olması gerekenden baya asagıda tüh dıorum yanlıs yere basmısım:roflol: allahm ya bu cocuklar dogana kafayı yıcez haa

ben koç burcuyum
aaa tesadüf doğum tarihin kaç benim 21 mart son anda koç olmuşum :) ama burcumu seviorum :)
kızlar gögüsleriniz nasıl acaip şiş ve ağrı yapıyor sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor sizde neler var ne olur anlatın aklıma binbir türlü şey getiriyorum
SORMA BANA da şimdi bi ağrı saplandı karnıma sanki içmde bişey yer değiştirio herhalde gazdandır :)göğüslerim şiş ve hassas belimde idare eder

bel ve kasık agrıları bendede oluyo. adet olmadıgımız ıcın oluyormus aklına kötü seyler getırme emınım bebısın cok saglıklı

az önce çok kötü oldum gözüm falan karardı sapsarı olmuşum ilk defa böyle oldum

allah ıyılıgını versın gamzelerle bozmusun sen aklını :roflol::roflol: bende ıkız bebek gordum bıtanesı masallah tosuncuk gıbıydı:roflol::roflol:

pushingciğim ben 18 nisanım bende koç olmaktan memnunum hatta bebişimide koç olsun isterdim ama nasip böyleymiş

aklına kotu seyler getrme canım bak ben sana sayıvereyım memişler agrıo,bı de ucları koyulastı o halka buyudu kocamanS:.sol kasıgım agrıo.hele hapsırırken kendımı sıkmazsam cok daha agrıo.halım yok.dısetlerım kanamaya basladı fırcalarken,saclarım dokuluo tutam tutam,mıdem zaten hak getıre,kuyruk sokumum agrıo(bu agustos annelerınde de varmıs nıe agrıo cozemedım) daha sayim mi:roflol: yıne de bebişimize değer.cok sukur halımıze

benimde göğüsler felaket ağrıyor ,kasıklarım da hafif hafif ağrı oluyor ( ama ayakları üşütmemek gerek )
Bunların dışında gaz feci halde bir de sık sık wc deyim :)

hamılelıgınde yok yere aglayan varmı benım gıbı. herseye aglıyorum cok komık yaa:)
ben varım canım hep ağlıorum :) gerçi ben önceden de böleydim ama yinede ağıorum benimle nie konuşmadı die mesela sanki insanlar beni kaide almıolar bunu çok üzülüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…