bencede canım dondurmasız duramayız benim bildiğim içinde süt tozu olan şeyleri tüketmemeliymişiz belki dondurmada oyüzden sakıncalı olabilir :)agustos annelerının topıgınde okumustum dondurmanın ıcındekı bı madde bebekte sakatlıga neden oluomus.::sm_confused: dondurma sur ve sekerden yapılmıo mu e bunları zaten yıyoruz dondurma nıe zararlı ki bız bır de allah ızın verırse yaz annesı olucaz dondurmasız gecer mı :bbo:
bende başta 1 kilo verdim ama sonradan toparladım allahtan :)ben yemeklerı gorunce mıdem bulanıyo yıyemıyorum. 3 kılo vermısım allahtan bebek ıyı
İnsan Hamile kalınca bazı hurafelere de inanmaya başlıyor he he bol bol ayva yiyelim bebeklerimiz güzel olsun :)
yok anacım ondan dııl tatlı yıyomus bacımız ondan dedım beenfisfisfis
aaa tesadüf doğum tarihin kaç benim 21 mart son anda koç olmuşum :) ama burcumu seviorum :)ben koç burcuyum
SORMA BANA da şimdi bi ağrı saplandı karnıma sanki içmde bişey yer değiştirio herhalde gazdandır :)göğüslerim şiş ve hassas belimde idare ederkızlar gögüsleriniz nasıl acaip şiş ve ağrı yapıyor sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor sizde neler var ne olur anlatın aklıma binbir türlü şey getiriyorum
bir de bizim orda bi laf var.ayva yerken kalbınden bebegın gamzelı olmasını gecırıp parmaklarını gamzenın olmasını ıstedıgın yere basarsan gamzesı olur dıe.ben ruyamda gordum gecen aksam.bebek kucagımda gamzelerı var ama cocuk guluo gamzeler olması gerekenden baya asagıda tüh dıorum yanlıs yere basmısım:roflol: allahm ya bu cocuklar dogana kafayı yıcez haa
kızlar gögüsleriniz nasıl acaip şiş ve ağrı yapıyor sağ kasığım ağrıyor belim ağrıyor sizde neler var ne olur anlatın aklıma binbir türlü şey getiriyorum
ben varım canım hep ağlıorum :) gerçi ben önceden de böleydim ama yinede ağıorum benimle nie konuşmadı die mesela sanki insanlar beni kaide almıolar bunu çok üzülüorumhamılelıgınde yok yere aglayan varmı benım gıbı. herseye aglıyorum cok komık yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?