2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar
Maşallah sohbetiniz çok güzel. Petibör beni çok güldürdün ya :) Allah iyiliğini versin.
Ben bu aralar çok agresifim ve herşeye ağlıyorum. Göğüslerim acayip büyüdü. Utanıyorum bazen.
Benim iki gündür sağ kasığımda bıçak gibi sızlamalar oluyor korkuyorum ama anlık oluyor. İlk hamilelik olunca herhalde her şeyden korkuyorum .

okadarda değil şekerim :) ben böle daha çok çevremdeki insanlar için ağlıorum alınganlık benimki yani :)

yok canlarım benım.aglamayın yaw.cocuk olunca zaten yetısemıorum hıcbırseye deyıp coook aglıcaksınız delikafadulden hıcbır seye sıkmayın o guzel canlarınızı.bakın arada gırıp bıseyler yazıo sımdı bebegını kucagına alan annler.bu gunlerını ozluolarmıs.yaa o yuzden uzulmeyın aglamayın oyle her anınızın tadını cıkarın.bak kımdı o sakura mıydı mıdesı bulanınca gobek atan.yani her anımız ayrı guzel oyle dusunun 1 ay once ne konusuoduk sımdı ne konusuoruz dımı ama.aglamayın bebeişlerinizi de üzmeyinklava:

elimde olsada aglamasam. sonrada kendıme gülüyorum:)) her ne olursa olsun ben memnunum bugunlerı cok arıcam cooooookkkkk.

Ben anne ne hissederse bebeğinde ilerde öyle olacağına inanlardanım , mutsuz ve tatsız ortamlara girmekten kaçıyorum ,ve ağlamak yerine gülmeyi tercih ediyorum ...

iyi akşamlar kızlaaar nasılsınııııız bakalıııım ben yarın doktora gidicem inşlh artık gimem lazııım çok heycanlıyıııım

canım kuru fasulye yanında da semızotlu domates salatası ıstedı.ama hepsı hormonlu domateslerın:1no2:

iyi akşamlar kızlaaar nasılsınııııız bakalıııım ben yarın doktora gidicem inşlh artık gimem lazııım çok heycanlıyıııım

ay ne gusel hadı ınsallah hayırlı haberler alırsınhihoyyyt.ne guzel bebişini gorcen.annesının kuzusuu ben de ozledım bebişimi,senağlama

Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.

ya ben domatesi çok seviyorum günde 4 5 tane yiyoyorum salkım domates alıyıruuuum amaaa......

Yok canım yaaa benim bulantılar hala devam ediyor , özellikle akşam yemeğine doğru iyice kötüleşiyor ve her akşam yemeğinden önce çıkarıyorum ki , yemekten sonra daha rahat olayım diye. Tam olarak net olmamakla birlikte önümüzdeki haftaiçi gitmeyi düşünüyoruz. İzmirde önce hastane arayışına giricez doğum için. Sonrada beğendiğimiz hastanenin tavsiye edilen doktoruna kontrollere gidicez bundan sonra. Tabi ikili testi de haftaya yaptırırız. Cinsiyet konusuna gelince aslında ikili teste gidince belli olanlar oluyormuş, özellikle bebek erkekse daha erken anlaşılıyormuş çünkü.

Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.

slm, Allah sabır versin,canımsın, biliyosunki hayatın acısıda tatlısıda bizler için,güçlü olmaya çalış, sevgiler..

Merhaba arkadaşlar ben dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür allahıma çok güzel bir duygu gerçekten :) doktor benden kan değerlerimi bide idarar tahlili istedi aldım sonuçları yarın göstericem ama tsh değerim düşük sanırım yanında öyle yazıyor... Napıcam yaa bisorun çıkmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…