yok canlarım benım.aglamayın yaw.cocuk olunca zaten yetısemıorum hıcbırseye deyıp coook aglıcaksınız delikafadulden hıcbır seye sıkmayın o guzel canlarınızı.bakın arada gırıp bıseyler yazıo sımdı bebegını kucagına alan annler.bu gunlerını ozluolarmıs.yaa o yuzden uzulmeyın aglamayın oyle her anınızın tadını cıkarın.bak kımdı o sakura mıydı mıdesı bulanınca gobek atan.yani her anımız ayrı guzel oyle dusunun 1 ay once ne konusuoduk sımdı ne konusuoruz dımı ama.aglamayın bebeişlerinizi de üzmeyinklava:
petibör sen nerde oturuyorsun
hadi kızlar ben kaçtım kendinize vee bebişlerinize iyi bakın
iyi akşamlar kızlaaar nasılsınııııız bakalıııım ben yarın doktora gidicem inşlh artık gimem lazııım çok heycanlıyıııım
yürüyüş konusunu doktorunuza daha sormadınız değilmi kızlr gerçi ben 23 şubatta dr g,d,cem ikili test için o zaman sorarım ama soran yok değilmi yürüyüş bana çok iii geli :) dilekçim bulantın nasıl azaldımı benimki hala düzensiz bi bakıorum bütün gün ye çıkar bi bakıorum hiç problemim yok sen naptın sende 20 sinde gitçen ikili teste galiba bide acaba cinsiyetlerini öğrenirmiyiz :)
Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?