iyiyim canım idare edyruk :) doktor e hemşireyede maşallah nie korkuturlar anlamam neyse sen kafana takam bol bol üzüm pekmez ye bişi olmaz allaha emanet :)iii akşamlar hanımlar
nasılsınız bakalım benımde bulantılar başladı biraz geç başladı ama ınş. cabuk geçer.
bugun vücumda bacaklarımda kırmızı lekeler gördum çok korkttum kızamık falan sandım acıl hemen hastaneye gidip muayene oldum.dr kızamık falan değil alerjık bışey olabılır dedi.yıne kan testı yapalım bakalım dedi.herzamankı hemogram test yapıldı.kan degerım düşmüş yıne 10 gun öncede yaptırmıştım ondada düşüktü ama bukadar değildi.bunda cok düşmüş.doktor korkuttu beni daha 2.aydan bu kadar düşerse sen 4 aydan sonra napcan dedi.normalde 5 aydan sonra kan hapı verilirmiş.kan hapı verdı şimdiden.çok dıkkat et dedi 5 aydan sonra bıtkın düşersin dedi.pekmez kuru üzüm ye bol bol dedi.yanındakı hemşirede saolson bak çocukta beynınde gelışım bozuklugu yapar dedi. saolsun mılletımız ınsanların canını sıkmayı cok severler.moralım cok bozuk sinir bozuldu.ne için gittik neler duyduk
Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.
iyiyim canım idare edyruk :) doktor e hemşireyede maşallah nie korkuturlar anlamam neyse sen kafana takam bol bol üzüm pekmez ye bişi olmaz allaha emanet :)
iii akşamlar hanımlar
nasılsınız bakalım benımde bulantılar başladı biraz geç başladı ama ınş. cabuk geçer.
bugun vücumda bacaklarımda kırmızı lekeler gördum çok korkttum kızamık falan sandım acıl hemen hastaneye gidip muayene oldum.dr kızamık falan değil alerjık bışey olabılır dedi.yıne kan testı yapalım bakalım dedi.herzamankı hemogram test yapıldı.kan degerım düşmüş yıne 10 gun öncede yaptırmıştım ondada düşüktü ama bukadar değildi.bunda cok düşmüş.doktor korkuttu beni daha 2.aydan bu kadar düşerse sen 4 aydan sonra napcan dedi.normalde 5 aydan sonra kan hapı verilirmiş.kan hapı verdı şimdiden.çok dıkkat et dedi 5 aydan sonra bıtkın düşersin dedi.pekmez kuru üzüm ye bol bol dedi.yanındakı hemşirede saolson bak çocukta beynınde gelışım bozuklugu yapar dedi. saolsun mılletımız ınsanların canını sıkmayı cok severler.moralım cok bozuk sinir bozuldu.ne için gittik neler duyduk
selam kızlarrrr
Dün tam gün hastanedeydim gece geldim eve. Beslenemediğim için doktorum serum takviyesi yaptı. Cildimin bile düxeldiğini hissettim vallahi. Ayy bide bebişler vardı minik minik. Birtanesi hiç susmadı o gövdeden o ses nasıl çıkar yaa anlamadım kesintisiz ağladı. Sezeryanlılar yürüyüş porovası yapıyorlardı. Rabbim hepimize gösterir inşallah o günleri. Ben pazartesi yine hastaneye yatacağım bu sefer serum olmayacak kolumda bol bol bebiş severim artık. Heyet raporu için 1 gece hastanede kalmam gerekiyor.
Pazartesi doktora gittiğimde bebişimide gördüm. Kafasını oynatıp duruyordu. Ben içinde onun kıpırtısını hissediyorum.
Kendinize iyi bakın ev tozluymuş falan filan diye de üzülmeyin kendinizi ne zaman iyi hissederseniz o zaman yaparsınız. Hepiniz Allaha emanet olun
iyi akşamlar kızlar nasılsınız....bende idare ediyorum işte.bu hamilelik benim bünyeye agır geldiölücek gibi hissediyorum kendimi.sanki tüm canım kanım çekilmiş gibi hissediyorum özelliklede akşamları oluyo.acaba hem iş hem ev hemde bebek agırmı geldi bana
canım en son ne zaman dr gittim bilmiorum ama şimdi gitsen bebişin oynadığını görebilirsin :) artık oynamaya başladılar :):CüvCüv:Edacım geçmiş olsun, yapma ama böyle en azından ar filan ye, nar da vitamin çok fazla. Kussan da sı iç canım napalım mecburuz artık. Ben de bugün kötüyüm miğdemi eziyorlar sanki.. bir de afedersiniz lahmacun yemiştim; beni mahvetti. Bir daha yağlı şeyler ağzıma almam. Eda 9. haftada bebek nasıl başını oynatıyor ben hiç görmedim bebişimi öyle...
. bildiğim kadarıyla ya 6 . ayında yapılıo :)kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı?kaçıncı haftada fılan yapıldıgına dair...
kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı?kaçıncı haftada fılan yapıldıgına dair...
canım 2 doz oluyomuş biri en geç 5bucuk biri diğeri en geç 6bucuk aylık iken ,2 dozun arasında 4 hafta olcakmış.ama tam haftalarını bılmıyrum.benım birinci doz hazıran başı gibiydi senınde o aralardır
selam kızlarrrr
Dün tam gün hastanedeydim gece geldim eve. Beslenemediğim için doktorum serum takviyesi yaptı. Cildimin bile düxeldiğini hissettim vallahi. Ayy bide bebişler vardı minik minik. Birtanesi hiç susmadı o gövdeden o ses nasıl çıkar yaa anlamadım kesintisiz ağladı. Sezeryanlılar yürüyüş porovası yapıyorlardı. Rabbim hepimize gösterir inşallah o günleri. Ben pazartesi yine hastaneye yatacağım bu sefer serum olmayacak kolumda bol bol bebiş severim artık. Heyet raporu için 1 gece hastanede kalmam gerekiyor.
Pazartesi doktora gittiğimde bebişimide gördüm. Kafasını oynatıp duruyordu. Ben içinde onun kıpırtısını hissediyorum.
Kendinize iyi bakın ev tozluymuş falan filan diye de üzülmeyin kendinizi ne zaman iyi hissederseniz o zaman yaparsınız. Hepiniz Allaha emanet olun
ay herkez burdaymış sayfayı görememişimdelikafadulden[/QUOTE
iyiyiz canım sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?