2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

artık ultrosonda su içirmiolar gerçe ben hiç su içerek girmedim :) ultrason makinasına bağlı gerçi 10 haftalık olmuş rahatlıkla görülür

iii akşamlar hanımlar
nasılsınız bakalım benımde bulantılar başladı biraz geç başladı ama ınş. cabuk geçer.
bugun vücumda bacaklarımda kırmızı lekeler gördum çok korkttum kızamık falan sandım acıl hemen hastaneye gidip muayene oldum.dr kızamık falan değil alerjık bışey olabılır dedi.yıne kan testı yapalım bakalım dedi.herzamankı hemogram test yapıldı.kan degerım düşmüş yıne 10 gun öncede yaptırmıştım ondada düşüktü ama bukadar değildi.bunda cok düşmüş.doktor korkuttu beni daha 2.aydan bu kadar düşerse sen 4 aydan sonra napcan dedi.normalde 5 aydan sonra kan hapı verilirmiş.kan hapı verdı şimdiden.çok dıkkat et dedi 5 aydan sonra bıtkın düşersin dedi.pekmez kuru üzüm ye bol bol dedi.yanındakı hemşirede saolson bak çocukta beynınde gelışım bozuklugu yapar dedi. saolsun mılletımız ınsanların canını sıkmayı cok severler.moralım cok bozuk sinir bozuldu.ne için gittik neler duyduk

iyiyim canım idare edyruk :) doktor e hemşireyede maşallah nie korkuturlar anlamam neyse sen kafana takam bol bol üzüm pekmez ye bişi olmaz allaha emanet :)

Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.

ay cok uzuldum canım ya.allahım senden daha cok sevmıs demekkı bebegını.tez zamanda yenıden hamıle kalır saglıklı sıhhatlı uzun omurlu bebegınle aramıza donersın ınsallah.saglıkla kal.allaha emanet ol

iyiyim canım idare edyruk :) doktor e hemşireyede maşallah nie korkuturlar anlamam neyse sen kafana takam bol bol üzüm pekmez ye bişi olmaz allaha emanet :)

saol canım benım ya sorma hemşireyede gıcık oldum ınsana öle söylenirmi ınsanlarmızda hiç düşünce hiççç

gecmıs olsun canım a.s. .ay bu ınsanlar ne tuhaf ya.bunlar unv de okurken hamıleleık psıkolojısınden bahsetmıo mu acaba hocaları.ınsan zaten hassas oluo bu donemde bı de olur olmaz seyler solemıolar mı delı oluo ınsan.klava: sen sıkma tatlım canını.bebegın buyudukce kanın onun ıhtıyacını da karsıladıgı ıcın dusmus olabılır.ama ılacla hemen normale donuo.bunun yanında dogal olan seylerden kuru uzum falan ye bol bol.ohh bıseycık olmaz allahın ıznıyle.kendıne dıkkat et.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız....bende idare ediyorum işte.bu hamilelik benim bünyeye agır geldi ölücek gibi hissediyorum kendimi.sanki tüm canım kanım çekilmiş gibi hissediyorum özelliklede akşamları oluyo.acaba hem iş hem ev hemde bebek agırmı geldi bana

selam kızlarrrr
Dün tam gün hastanedeydim gece geldim eve. Beslenemediğim için doktorum serum takviyesi yaptı. Cildimin bile düxeldiğini hissettim vallahi. Ayy bide bebişler vardı minik minik. Birtanesi hiç susmadı o gövdeden o ses nasıl çıkar yaa anlamadım kesintisiz ağladı. Sezeryanlılar yürüyüş porovası yapıyorlardı. Rabbim hepimize gösterir inşallah o günleri. Ben pazartesi yine hastaneye yatacağım bu sefer serum olmayacak kolumda bol bol bebiş severim artık. Heyet raporu için 1 gece hastanede kalmam gerekiyor.
Pazartesi doktora gittiğimde bebişimide gördüm. Kafasını oynatıp duruyordu. Ben içinde onun kıpırtısını hissediyorum.
Kendinize iyi bakın ev tozluymuş falan filan diye de üzülmeyin kendinizi ne zaman iyi hissederseniz o zaman yaparsınız. Hepiniz Allaha emanet olun

Edacım geçmiş olsun, yapma ama böyle en azından ar filan ye, nar da vitamin çok fazla. Kussan da sı iç canım napalım mecburuz artık. Ben de bugün kötüyüm miğdemi eziyorlar sanki.. bir de afedersiniz lahmacun yemiştim; beni mahvetti. Bir daha yağlı şeyler ağzıma almam. Eda 9. haftada bebek nasıl başını oynatıyor ben hiç görmedim bebişimi öyle...

iyi akşamlar canım,
ben de akşam kötü oluyorum, nedenini anlamadım. Herkesin sabah miğdesi bulanıyor benimse akşam... yorgunluktan olabilir... enerji veren bir şeyler içmeye çalış...

kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı?kaçıncı haftada fılan yapıldıgına dair...

canım en son ne zaman dr gittim bilmiorum ama şimdi gitsen bebişin oynadığını görebilirsin :) artık oynamaya başladılar :):CüvCüv:

kızlar tetanoz aşısı hakkında bilginiz varmı?kaçıncı haftada fılan yapıldıgına dair...
. bildiğim kadarıyla ya 6 . ayında yapılıo :)

canım 2 doz oluyomuş biri en geç 5bucuk biri diğeri en geç 6bucuk aylık iken ,2 dozun arasında 4 hafta olcakmış.ama tam haftalarını bılmıyrum.benım birinci doz hazıran başı gibiydi senınde o aralardır

24. ve 28. haftalarda yapılıyor.bilginize...

canım geçmiş olsun sanada bu bebişler bizi mahvediyo valla vücutakı herşeyi alıyolar.(sağlıklı olsunlarda herşey onlar için) serum toparlar ama seni bayagı direncın artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…