2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben her sabah çok fazla su içiyorum yani 1lt falan aç karnına...içim yanıyor..
ben bugün ilkdefa çıkardımm okadar kötü oldumkiii.. ama daha sonra midem okadar rahat ettiki bugün aç kalmakatan kurtuldumm.. ilk defa karnım tok yaa.. çok şükürler olsunn.. diorumki iyiki çıkarmışım..

canım su içmek iyidir en az 2,5 litre muhakkak içilmesi lazım zaten çıkartman iyi olmuş rahatlatır seni öbür türlü çıkartmasaydın daha kötü olurdun

canım su içmek iyidir en az 2,5 litre muhakkak içilmesi lazım zaten çıkartman iyi olmuş rahatlatır seni öbür türlü çıkartmasaydın daha kötü olurdun

aynen yaa çok kötüydümm.. iyi geldii.. canım sen nasılsınn....

aynen yaa çok kötüydümm.. iyi geldii.. canım sen nasılsınn....

ben iyiyim canım allaha şükür ben rahat bi hamilelik geçiriyorum şimdiye kadar eski halim nasılsa şuanda aynıyım gaz ve halsizlik dışında bi problem yaşamıyorum biran önce 5 mart gelse diye gün sayıyorum bebğimi görcem en son nokta kadardı gördüğümde herşeyi oluşmuş olcak şok olucam valla görünce:1shok:

canım profiline girip avatarını değiştire basıyorsun sonra allta gözat var ordan pc den hangi resmi istiyorsan koyuyorsunn...
canım maaşallah de. ... aman aman.. ne güzel inşllh bizde düzeliriz kısa zamanda...

maşallah canım:) teşekkürederim bi deneyim bakıalıma.s.

Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜMM.senağlama.hayırlısı olsunn...inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve aramıza katılırsınn..

canım iş dışında yorma kendini evdede eşin yapsın canım...yorma kendini... bolbol dinlen sıkılmış meyve suları iç...kendine ve bebişine iyi bak canım...kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba, bende bugün itibariyle 7+6 günlük hamileyim. önceden 2 düşüğüm vardı ve bu kez bebişimin beni bırakmaması için dua ediyorum. ama bu kez diğerlerinden farklı gibi hissediyorum. çünkü hamileliğim yoğun geçiyor. bulantım hiç dinmiyo gece uykum bile bölünüyor bulantıdan ve kusuyorum ne yersem bide kanım sulansın diye aspirin içiyorum ( tabi akşamları kan sulandıırıcı iğnelerim var) o da midemi berbat etti öyleki midem de yara falan oluştu herhalde araada kan geliyo kusmamla beraber midemden... halsizlik çok fena belki geceleri uyusam bu kadar olmucak ama napalım artık bebişim için dayanıcam inşallah rabbim bu sefer sorunsuz kucağıma nasipeder de bu acılar biter... benim için dua edin lütfen... buna ihtiyacım var... bundan önceki 2 kaybım acı vericiydi... umarım herkes sağlıkla huzurla kucağına alır miniklerini....

canım aramıza hoşgeldinn.. dualarımız senınle...canım rabbim acil şifalar versinn..bebişini kucağına almayı nasip etsin inşllhh...:CüvCüv:

hayırlı olsun canım bu bebişin tutunur sana ...bırakmaz seni sen güçlü ol....canım bulantıların cok fazla ama yorma kendını çıkarırken falan zorlama kan falan geliyomuş dıkkat et tatlıım ınan hepimizin burda mutlaka bı sorunları oluyo artık öle rahat hamılelıkler yok herşey pamuk ipligine baglı sankı.dualrımız senınle güzel hamiş sağlıkla kucagına alırsın ınş.:Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlar canım,
ben de akşam kötü oluyorum, nedenini anlamadım. Herkesin sabah miğdesi bulanıyor benimse akşam... yorgunluktan olabilir... enerji veren bir şeyler içmeye çalış...
ya aynı ben sabah biraz biraz başlıyor özellikle akşam çok artıo ama inanılmaz herşeyden midem bulanıo gece bile uyanıp .... istiyorum kafamçokkarıştı
Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.
Allah bir sonraki bebeğine ömür sanada sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşallah:Saruboceq:sen de Allaha emanet ol

Son düzenleme:

Bana kafa sallıyordu heralde aç bırakma beni diyee:)))

Kıslar kusmak için kaltım sizde bir bakayım dedim ne var ne yok???? Benden başka gece kuşu varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…