Günaydın Hanımlar , bugün nasılsınız ?
günaydın akşam pek iyi uyuyamadım sizler nasılsınız
tatlım bende 22:30 da yattım uyuyamadım sabah 5 gibi uyandım kalkana kadar uyuyamadım kötü rüyalar gördüm yine.
böyle kan geliyo görüyorum doktora gidiyorum ama bebeğimin kalbi atıyo ama çok korkuyorum bu rüyalar beni korkutuyor
canım sıkıntı yapma kan görünce rüya bozulur derler hiç bir yorumlama yapılmaz kafana takma geçen gece bende gördüm kan ama o rüya bozuldu diye kafama takmadım sende öyle yap a.s.
Ayyy canım bu gece aynı rüyayı ben de gördüm çok sinirim bozuldu , eskisine göre daha fazla rüya görür oldum yani bölük pörçük yattığımız için heralde ... Bunun dışında iyiyim çok şükür .
Ayyy canım bu gece aynı rüyayı ben de gördüm çok sinirim bozuldu , eskisine göre daha fazla rüya görür oldum yani bölük pörçük yattığımız için heralde ... Bunun dışında iyiyim çok şükür .
sağol canım ya. kahvaltı yapmadan midem çok kötüydü yaptım şimdi yine kötü anlamadım ya pantalonumda sıkıyor ya birazcık göbişimdenkaydirigubbakcemile3
canım ben kış başında LCW'den beli lastikli kot almıştım hatta şimdi siyah olanlarıda varmış dün eşim alayım mı diye telefon ettiydi ben artık hamile pantolonu alırım diye alma dedim hamile pantolonu alana kadar epey bir idare edecek gibi her gün giyiyorum pazartesi başka pantolon giydim daraldım beli lastikli olduğundan çok rahat istersen bir bak doğumdan sonrada rahatla giyersin iş yerinde kot giyemiyorsan dediğim gibi siyah olanlarıda varmış
Benim de karnım çıktı aslında çok da kilo almadım ama pantolonlarım sıkıyor , mesleğim itibariyle spor giyinebilirim ama şimdiden de hamile pantolanları almak istemiyorum ...
arkadaşlar merhaba, bende bugün itibariyle 7+6 günlük hamileyim. önceden 2 düşüğüm vardı ve bu kez bebişimin beni bırakmaması için dua ediyorum. ama bu kez diğerlerinden farklı gibi hissediyorum. çünkü hamileliğim yoğun geçiyor. bulantım hiç dinmiyo gece uykum bile bölünüyor bulantıdan ve kusuyorum ne yersem bide kanım sulansın diye aspirin içiyorum ( tabi akşamları kan sulandıırıcı iğnelerim var) o da midemi berbat etti öyleki midem de yara falan oluştu herhalde araada kan geliyo kusmamla beraber midemden... halsizlik çok fena belki geceleri uyusam bu kadar olmucak ama napalım artık bebişim için dayanıcam inşallah rabbim bu sefer sorunsuz kucağıma nasipeder de bu acılar biter... benim için dua edin lütfen... buna ihtiyacım var... bundan önceki 2 kaybım acı vericiydi... umarım herkes sağlıkla huzurla kucağına alır miniklerini....
günaydın kısslar bugün nasılsınız????benim dr gitmem 14 şubattı yarına aldı dr um bakalım çok heycanlıyım...dua edin bana...
canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynı bulantı ve çıkarma sorunu bende de var. Ve ben dün 12. Haftaya girdim.
Hala bitsin diye de bekliyorum senağlama
ama aslında bunlar onun içimizde sağlıklı olduğunun ve varolduğunun göstergesi.
Ne yapalım yine de onlar için katlanmaya değer... Iyi taraflarından bakmak lazım ki
herşey iyi olsun....
günaydın kısslar bugün nasılsınız????benim dr gitmem 14 şubattı yarına aldı dr um bakalım çok heycanlıyım...dua edin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?