2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın akşam pek iyi uyuyamadım sizler nasılsınız

tatlım bende 22:30 da yattım uyuyamadım sabah 5 gibi uyandım kalkana kadar uyuyamadım kötü rüyalar gördüm yine.
böyle kan geliyo görüyorum doktora gidiyorum ama bebeğimin kalbi atıyo ama çok korkuyorum bu rüyalar beni korkutuyor

canım sıkıntı yapma kan görünce rüya bozulur derler hiç bir yorumlama yapılmaz kafana takma geçen gece bende gördüm kan ama o rüya bozuldu diye kafama takmadım sende öyle yap a.s.

canım sıkıntı yapma kan görünce rüya bozulur derler hiç bir yorumlama yapılmaz kafana takma geçen gece bende gördüm kan ama o rüya bozuldu diye kafama takmadım sende öyle yap a.s.

sağol canım ya. kahvaltı yapmadan midem çok kötüydü yaptım şimdi yine kötü anlamadım ya pantalonumda sıkıyor ya birazcık göbişimdenkaydirigubbakcemile3

Bu arada sütyenle yatma fikri daha iyiymiş kim demişti hatırlamıyorum ama 2 gecedir ağrım olmuyor , buradan çok şey öğrenicem kendi adıma :))

evet tatlım ya ama insanın gerçekten sinirini bozuyor ama bebişlerimiz etkilenmesin gerisi önemli değil. uykum var çok sıkıcı bir gün bari cuma olsaydı bu gün dimi?:sm_cool:
ama değil:1no2:

sağol canım ya. kahvaltı yapmadan midem çok kötüydü yaptım şimdi yine kötü anlamadım ya pantalonumda sıkıyor ya birazcık göbişimdenkaydirigubbakcemile3

canım ben kış başında LCW'den beli lastikli kot almıştım hatta şimdi siyah olanlarıda varmış dün eşim alayım mı diye telefon ettiydi ben artık hamile pantolonu alırım diye alma dedim hamile pantolonu alana kadar epey bir idare edecek gibi her gün giyiyorum pazartesi başka pantolon giydim daraldım beli lastikli olduğundan çok rahat istersen bir bak doğumdan sonrada rahatla giyersin iş yerinde kot giyemiyorsan dediğim gibi siyah olanlarıda varmış

yoo giyebiliyorum kot. rahat o konuda alayım bari ya ay daral geliyo dediğin gibi

aynen canım hergün aynı şeyi giyiyorum ama rahattım en azından haftasonu bir yere giderkende eşofman altı giyiyorum zaten şimdi moda şu altın rengi çizgileri olanları giyiyor ya genç kızlar bende onlar gibi giyiniyorum :))))

Benim de karnım çıktı aslında çok da kilo almadım ama pantolonlarım sıkıyor , mesleğim itibariyle spor giyinebilirim ama şimdiden de hamile pantolanları almak istemiyorum ...

Canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynı bulantı ve çıkarma sorunu bende de var. Ve ben dün 12. haftaya girdim.
Hala bitsin diye de bekliyorum senağlama
Ama aslında bunlar onun içimizde sağlıklı olduğunun ve varolduğunun göstergesi.
Ne yapalım yine de onlar için katlanmaya değer... İyi taraflarından bakmak lazım ki
herşey iyi olsun....

günaydın kısslar bugün nasılsınız????benim dr gitmem 14 şubattı yarına aldı dr um bakalım çok heycanlıyım...dua edin bana...

haklısın canımcım nabersin nasılsın bu gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…