hadi canım ediyoruz:Saruboceq: bebeğini göreceksin ne güzel...güzel haberler ver bize
bebişim arada annecim burdayım diyor böyle sancı giriyor soldan soldan kasığımdan çok seviyorum öyle olmasını bebeğim büyüyor diyorum midem pek iyi değil kızlar
Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.
şimdiye kadar hiç çıkarmadım çok şükür ama öğürmek beni mahvediyor midem guruldadığı anda başlıyorum o yüzdende sürekli yiyen bir tip görüntüm var.
tatlım sen 3.aya girmedinmi avantarın hala 2 yi gösteriyo????a.s.
yok canım doğru sat ım 24 Aralık en küçük benimki :ecrin_bebek:
haklısın canımcım nabersin nasılsın bu gün?
ahh.yerim ben senin miniş bebişini yerim :ecrin_bebek:
günaydın kızlar . Nasılsınız?
Emrelebisemre için çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. En kısa zamanda meleği geri döner umarım. Dualarımız seninle :saruboceq:
Kızlar buarada dün akşam uzanırken farkettim. Göbeğimin sol tarafı biraz daha şiş sanki tümsek var gibiydi. Sizdede varmı böyle birşey?benneyaptımki
ee mozijiku sen nasılsın nasıl bebişin ??
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Yollamadın bana özelden mail adresini ?
Sana o hastane ve doktor bilgilerini yollayacaktım.[/QUOTEdüb pek vaktim olmadı tatlıcık atıyorum şimdi
en önde dilek sanırım demi arkadaşlar ben 10. haftadayım dilekçim 2 hafta benden önde ne güzel...Allah yardımcımız olsun hepimizin inş.
tatlım aynen benimde solda böyle bir şişkinlik var aynadan bakıncada çok belli bebiş solda da o yüzden kesede büyüdükçe çıkıyor
iyiyim cnm şükür. Bol bol yemek yiyoruz. Kilo alıyoruz kaydirigubbakcemile3 doktor beni kesecek sanırım bir dahaki gittiğimde. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?