2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

en önde dilek sanırım demi arkadaşlar ben 10. haftadayım dilekçim 2 hafta benden önde ne güzel...Allah yardımcımız olsun hepimizin inş.

bebişim arada annecim burdayım diyor böyle sancı giriyor soldan soldan kasığımdan çok seviyorum öyle olmasını bebeğim büyüyor diyorum midem pek iyi değil kızlar

bebişim arada annecim burdayım diyor böyle sancı giriyor soldan soldan kasığımdan çok seviyorum öyle olmasını bebeğim büyüyor diyorum midem pek iyi değil kızlar

ayy mide deme tatlım benmkide aynı açken çok köytü tok olunca bulanıyo ve akabinde hemen kazınıyo tekrar ama ben şu na dua ediyorum çok.ben normalde midemden rahatsızım gastirit ülserim var o kadar öğürmeye iyi dayanıyo Allah a şükür. bide 2.ay filan ben limon çok yedim cnm istiyodu...ben normalde limon yicem beni mahvederdi ama buda hamileliğin ve Allah ın verdiği bir mucize sanırım hiç bişi olmadı

şimdiye kadar hiç çıkarmadım çok şükür ama öğürmek beni mahvediyor midem guruldadığı anda başlıyorum o yüzdende sürekli yiyen bir tip görüntüm var.

Arkadaşlar ben aranızdan ayrılıcam sizlere hoşçakalın diyorum.Bebeğimi kaybettim.Sizlere sağlıklı mutlu hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.Allaha Emanet Olun.

Günaydın kızlar . Nasılsınız?

Emrelebisemre için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda meleği geri döner umarım. Dualarımız seninle :Saruboceq:

Kızlar buarada dün akşam uzanırken farkettim. Göbeğimin sol tarafı biraz daha şiş sanki tümsek var gibiydi. Sizdede varmı böyle birşey?benneyaptımki

ben okumamıştım Emrelebisemre çok üzgünüm en kısa zamanda tekrar aramıza döneceksin kendine dikkat et
Mozijikucuğum bende öle bir durum yok gerçi benim daha 7 haftalık

tatlım aynen benimde solda böyle bir şişkinlik var aynadan bakıncada çok belli bebiş solda da o yüzden kesede büyüdükçe çıkıyor

en önde dilek sanırım demi arkadaşlar ben 10. haftadayım dilekçim 2 hafta benden önde ne güzel...Allah yardımcımız olsun hepimizin inş.

Yok canım benden bir iki gün önde olanlarda var. Amin canım Allah hepimize güç,kudret ve sabır versin ki şu günleri rahatlıkla atlatabilelim....

Şimdi okuyunca üzüldüm benim midem falan bulanmıyor ya acaba normal mi herşey diye takılıyorum bize de hiç biri yaranmıyor sanki :)

iyiyim cnm şükür. Bol bol yemek yiyoruz. Kilo alıyoruz kaydirigubbakcemile3 doktor beni kesecek sanırım bir dahaki gittiğimde. Sen nasılsın?

hamdolsun cnm...bazen benimde kasıklarıma sert ağrılar giriyo.sanırım bebişim büyüya yada geriniyomu ne...işte akşam bulantılarım var ama geçen aya göre çok şükür
a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…