ya kızlar bu arada benim için dualar ettiğiniz haberini alıyordum. allah hepinizden razı olsun.
fussi sorma ben ilk haftalar ağlıyorum bebeklerime ne olacak diye. annem ben ağlıyorum diye bana ağlıyor. anneannem de telefon açmış anneme diyor ki yavrum benim sen de oralarda helak oldun :)
merve al rapor ben calısmaya karra verdım de:) başla işe.. benımde evım berbat durumda. halılarım yıkanmıstı camlar duvarlar temız ama sürekli evde bişeyler yer değiştiriyor. inanılmaz dagınık
dur kıssss hoşgeldin bi sakin ol daha vaktin var neden öle işlere daldın bakem sen dinlenmeden?????? heeeeyasakkelime
hoşgeldin merve bu ne acele canım azcık dinlenseydin evde öyle başlasaydın işlere.... hadi çoğu gitmiş azı kalmışş yorma kendini ... canım biraz daha evde kal anlıyacaksın evde olmanın rahatlığını... ye iç duş all...tam keyif yaa...
...
pembecim sakuracim hosgeldiniz.
pembe bak 1 gun daha gecti, geride azcik bisey kaldi. sekerinde insallah problem olusturmaz bundan sonrasinda.
kizlar aranizda bebegin kordon kanini aldirmayi dusunen var mi? arastirdiniz mi fiyatlar nasil?
ben bugun bir yerden fiyat aldim oldukca yuksek geldi de.
sanırım öyle yapıcam sırnaşık şey sırnaşık şey
ay hep ayrılınca yaparım derken mahvetmişim her yeri valla naniknanik
kız zaten geçen hafta işte sürekli boş oturduk uzandık büroda tv izledik naniknanik ben de dinlenmişken yapayım dedim hemen :)
ama çok sinir bozucu rahat rahat hareket edememek valla kafamçokkarıştı
h.b. ebrucum sağol, valla onbinlerce doları duuyunca ben hiç araştırmadım bile napiim... çok pahalı...
kızlar yeniden merhaba.. bağlantım okadar kötüki deliriyorum dk başı kopuyo mesajlarım gitmiyo... bu arada pembecim hoşgeldin... ne güzel bak dediğin gibi 28 derken 31 bitti.. gebeliğin sonuna doğru asıl problemi yaratırmış şeker zaten baksana sendede öyle oldu işte.. ama korkma neyseki tedavisi var... dualarımız herzaman seninle vede meleklerinle canım... isimleride çok güzel bu arada işallah isimleriyle uzun yaşarlar size hayırlı birer evlat olurlar....
hoşbulduk canımmm sende hoşgeldiinn :)))) nasılsınız bakalım oğlunuz beyler ve sizz :))gamzoş hoşgeldiiiiiiinnnnn!!!
pembecim sakuracim hosgeldiniz.
pembe bak 1 gun daha gecti, geride azcik bisey kaldi. sekerinde insallah problem olusturmaz bundan sonrasinda.
kizlar aranizda bebegin kordon kanini aldirmayi dusunen var mi? arastirdiniz mi fiyatlar nasil?
ben bugun bir yerden fiyat aldim oldukca yuksek geldi de.
fussi sorma ben ilk haftalar ağlıyorum bebeklerime ne olacak diye. annem ben ağlıyorum diye bana ağlıyor. anneannem de telefon açmış anneme diyor ki yavrum benim sen de oralarda helak oldun :)
valla ebrucum ona bile müsaitd eğil durumum açıkçası...
inan ki bu saklama işi duyulmaya başladığından beri hep dua ederdim yapabileyim diye ama kısmet işte...
ben işi bıraktığım için bu kışı nasıl atlatırız, ailesi olmasa yapamazdık falan diye düşünüyoruz ki şu anda o ödemeler.... çok çok zor yani...
valla ebrucum ona bile müsaitd eğil durumum açıkçası...
inan ki bu saklama işi duyulmaya başladığından beri hep dua ederdim yapabileyim diye ama kısmet işte...
ben işi bıraktığım için bu kışı nasıl atlatırız, ailesi olmasa yapamazdık falan diye düşünüyoruz ki şu anda o ödemeler.... çok çok zor yani...
canım ya iş ödemeyle bitse keşke... biz istiyoruz ama dr kesinlikle gerek yok insanın yanağındaki dokulardan kemiklerinden bile artık kök hücre üretmeye başlamış hematologlar....bide salama koşulları çok önemli eğer iyi saklanmazsa bişiy olursa ilerde nolur düşünsenize... hadi parayı bi şekilde bulduk aldırdık diyelim.. allah ihtiyaç etirmesin ama ilerde bunu kullanmaya gerek olursa 50.000 USD gibi rakamlarla tedavi başlıyomuş.. devamını varın siz düşünün.... ayrıcaaaaa esas bomba bilgiiiiii:
BU KANIN ÇOCUĞA GEREKMESİ DURUMUNDA YARAR SAĞLAMA OLASILIĞIDA 17.000/1 İHTİMALMİŞ!!!!! (aanne kardeş yada bbabadan bahsetmiyorum bile...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?