2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fussi sorma ben ilk haftalar ağlıyorum bebeklerime ne olacak diye. annem ben ağlıyorum diye bana ağlıyor. anneannem de telefon açmış anneme diyor ki yavrum benim sen de oralarda helak oldun :)

fussi sorma ben ilk haftalar ağlıyorum bebeklerime ne olacak diye. annem ben ağlıyorum diye bana ağlıyor. anneannem de telefon açmış anneme diyor ki yavrum benim sen de oralarda helak oldun :)

iste herkesin kendi kuzusu, kiyamam yaaaa.
pembecim kizlarinin isimleri de cok guzel, insallah hayatlari boyu ugurlari olur isimleri de :)

merve al rapor ben calısmaya karra verdım de:) başla işe.. benımde evım berbat durumda. halılarım yıkanmıstı camlar duvarlar temız ama sürekli evde bişeyler yer değiştiriyor. inanılmaz dagınık

sanırım öyle yapıcam sırnaşık şey sırnaşık şey
ay hep ayrılınca yaparım derken mahvetmişim her yeri valla naniknanik

dur kıssss hoşgeldin bi sakin ol daha vaktin var neden öle işlere daldın bakem sen dinlenmeden?????? heeeeyasakkelime

kız zaten geçen hafta işte sürekli boş oturduk uzandık büroda tv izledik naniknanik ben de dinlenmişken yapayım dedim hemen :)
ama çok sinir bozucu rahat rahat hareket edememek valla kafamçokkarıştı

duuuur dur şu işler bitsin, değil keyfi başka şeylerini bile çıkarıcam valla :roflol: :roflol:

h.b. ebrucum sağol, valla onbinlerce doları duuyunca ben hiç araştırmadım bile napiim... çok pahalı...

yok merve onbinlerce dolar degil aslinda
bu fiyat aldigim biraz yuksek cunku yurtdisinda sakliyorlar
ilk alinirken 1650 € veriyorsun, sonra da her yil icin aidat 150 € veriyorsun

tabi daha ucuzlari var, mesela turkiyede alan bir yer var onlarin fiyatlari yukardakilerin tl olanlari yani daha uygun.

aynı canım yaaaa deli etti bugün bnm netteee

gamzoş hoşgeldiiiiiiinnnnn!!!
hoşbulduk canımmm sende hoşgeldiinn :)))) nasılsınız bakalım oğlunuz beyler ve sizz :))

bende sordum gerçekten fiyat yüksek.. birde bizim dr gerek yok devlet koşullarında saklanmadığı için ilerde sana aa elektrikler kesildi numuneler bozuldu kusura bakma diyebilirler ben kendi çocuklarımınkini bile aldırmadım dedi... özel girişimlerle bu iş yapıldığından herzaman bir güven sorunu olacakmış yani... eşimle istiyoduk ama şimdide çok kararsızız...

ayy kıyamam yaaa gülermisin ağlarmısın hale bak işte..... herkesin kendi canına canı yanıyo işte.....

kızlar herkesin selamına iyi niyet dileğine atıf yapamadım ama çok sağolunuz sırt üstü uzun durdum ben azıcık kapatayım yarın görüşürüz... sevgiler.:)

valla ebrucum ona bile müsaitd eğil durumum açıkçası...
inan ki bu saklama işi duyulmaya başladığından beri hep dua ederdim yapabileyim diye ama kısmet işte...
ben işi bıraktığım için bu kışı nasıl atlatırız, ailesi olmasa yapamazdık falan diye düşünüyoruz ki şu anda o ödemeler.... çok çok zor yani...

evet pembe mavi ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ..
mervem daha dur 35. haftana gel sorceem ben sana

Ebrucum bende ufak bir araştırma yapmıştım , fiyatları çok hatırlamıyorum ama bizim bütçemize göre yüksek gelmişti , açıkçası gamzenin dediği gibi de güvenilir gelmedi ... Bu arada bugün sunumumuz vardı ona uğraşıyoduk ama patroncuğumuz gelmedi ,işlerin büyük bir kısmı bitti az bişi kaldı ....

sağol tülaycım Allah razı olsun içim nasıl rahatladı yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

neyse kızlar ben kaçar işler beni bekler (pfffffffffff.... )
kendinize herşeyden iyi bakın, mutlaka uğramaya çalışıcam yine.... hepiniz öpüldünüüüzzz :)
pembiişşş :) Allaha emanet olun a.s.

canım ya iş ödemeyle bitse keşke... biz istiyoruz ama dr kesinlikle gerek yok insanın yanağındaki dokulardan kemiklerinden bile artık kök hücre üretmeye başlamış hematologlar....bide salama koşulları çok önemli eğer iyi saklanmazsa bişiy olursa ilerde nolur düşünsenize... hadi parayı bi şekilde bulduk aldırdık diyelim.. allah ihtiyaç etirmesin ama ilerde bunu kullanmaya gerek olursa 50.000 USD gibi rakamlarla tedavi başlıyomuş.. devamını varın siz düşünün.... ayrıcaaaaa esas bomba bilgiiiiii:
BU KANIN ÇOCUĞA GEREKMESİ DURUMUNDA YARAR SAĞLAMA OLASILIĞIDA 17.000/1 İHTİMALMİŞ!!!!! (aanne kardeş yada bbabadan bahsetmiyorum bile...)

anam güya uzandım da geldim ama yok kardeşim yok
sırt kaburgalarım ağırıyor
sanırsın tosuncuk taşıyorum içerde :))))))

pembem gelmiş, hoşgelmiş, maşallah sana yaa, az kaldı Allahın izniyle sağ salim alırsın kuzucuklarını kucağına, hastanede doktor gözetiminde olman çok daha iyi

aynen mervecim bu kış bizede çokçetin geçecek ama Allah büyük.....hakkımızda hayırlısı olur inş.

kızlar boşverin ya Allah meleklerimizi rızkıyla yolluyor bize ben buna çok inanıyorum.. eminim rabbim maddi manevi o dayanma gücünü herkese verecektir.... sağlıkla gelsinlerde biz her türlü ihtiyacımızı kısalım onlara verelim herşeyimizi... biliyorumki şuan hepimiz için en önemlisi bu....

allah ihtiyac duydurtmasin insallah, sonucta aldirirsakta insallah hic ihtiyac duymayiz diyerek aldircasz.
bizde turkiyedeki saklama kosullarina pek guvenemedigimizden bu yurtdisinda saklayan firma ile kontaga gectik.

gamzecim bu 50000 dolar fiyat ne oluyor? yani tedavi icin kok hucreyi getirttin onun naklinin yapilmasi icin gereken bi para mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…