2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

alkışşşşşlllaaarrrrr gamzemeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canım zor zahmet bir tedavi olduğundan tedavi koşulları çok büyük paralarla başlayıp çok kısıtlı imkanlarla belli yerlerde yapılabiliyomuş... kordon kanıyla yapılacak tedavi enaz bu rakamla başlıyomuş!! yani düşünsene belkide kordon kanın olacak ama tedaviyi başlatıcak paran olmicak... buda bi handikap.. zaten kordon kanı bankalarının kurulum amacında kişiye özel hizmet yok.... asıl amaçta; sen donör oluyosun gerekirse bunu dokusu uyan herhangi biri kullanabilsin diye kan saklatıyomuşsun.... ama bizde bu iş kişiye özel saklama şeklinde yapılıyo vede uygun koşullardada saklandığı çoookk tartışılır....

ya kızlar ne düşünüyorum biliyomsunuz.. doğum yaklaştıkça kimimizde sağlık sorunu oldu kimimizde işyerinden izin zamanı geldi bilmemne derken dağıldık uzaklaştık burdan... keşke bir imkan olsada yine toplanabilsek öyle bir gün bile olsa şu bebekler gelmeden demi yaaa... bazen o sayfalarca süren muhabbetleri geyikleri okadar özlüyorumkiiiiiiii................

gamze bilgi küpü arkadaşım benim araştırmış herşeyide biliyo valla eee ben ne anladım dimi bu işten okadar para dök posss nerdeyse

aynen cnm yaaaaaa nerden nerelere geldik 1 yıl olucak beraberiz

diğer topiklere bakıyorum agustos anneleri olsun temmuz anneleri olsun şakır şakır yazıyolar hala bız daha dogumdan önce döküldük eylülde kımse olmaz burda:gitme:

su kordon kanı işini ben de düşünüyorum; ama tembellik ettim araştırmamıştım bir türlü. zaten çok tatsız da bir konu. allah kimseye gerek etmesin inşallah :Saruboceq:

gamze bilgi küpü arkadaşım benim araştırmış herşeyide biliyo valla eee ben ne anladım dimi bu işten okadar para dök posss nerdeyse

,canım benim çok mercii :))) tatlım napiyim az para değil bi yandanda sağlık.. her iki yöndende araştırıp düşünmek incelemek lazımdı... okadar emekten sonra boşa giderse çok içim acır.... işte birimizin merakı kaçımızın işini görüyo diye düşünüyorum.. böyle böyle birbirimizden bilgilendik bugune kadar biz biçok konuda....iyik burdayım ve sizleri tanıyorum diyorum :)))

valla gamzecım çok haklsıın sayımız çok azaldı. 2 3 haftaua dahada azalacak

evet yaa gitgide azalıyoruz şimdi izni gelen hastalanan sonrada çocuğu pırtlatan kaçıyo... muhtemelen herkes doğurcak ben burda hala jandarmalık yapıyo olcamm :)))))))))))

merak etme gamze ben ızne ayrılıncada evden sıze katılırım:)

katıl haatımm bak bana ben doğuştan izinlyim :))))))))))))) pek bi rahat oluyo afedersin can çektirmek gibi olmasınn :)))
sen nezaman izne çıkıcan bu arada meryemciiimm :)

diğer topiklere bakıyorum agustos anneleri olsun temmuz anneleri olsun şakır şakır yazıyolar hala bız daha dogumdan önce döküldük eylülde kımse olmaz burda:gitme:

kesinlikle öyle mesela bizim akşamları hiç kimse girmiyor onlarda hep giriyorlar...zaten burcunun da bizleri bırakmasının en büyük sebebide buydu bence.... :bbo: gülcancım ben girerimm artık çare yokk eylül anneleri biraz tembeliz...kaydirigubbakcemile

Gamzecim anlamıyorum ki anacım ,doğuma yakın herkeşte bir iş patlaması oldu , zaten izen ayrılıp çıkınca da internet olmucak ... Annem diyor ki kızım iznini başlat nie çalışıyosun diyor , bende anne evde internet yok ne yapıcam sıkılırım diyorum :roflol:

ni no ii akşamlar
asos çum akşam ben yürüyüşlere çıkıom yoksa açıcam ama gelene kadar geç oluyo duş yap uykum gelio açarım bende fırsat buldukçaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…