Benim göbeğin büyümesi biraz durdu gibi , anlam veremedim mütamadiyen öne doğru uzuyordu acep neden olabilir ki ????
kızlar boşverin ya Allah meleklerimizi rızkıyla yolluyor bize ben buna çok inanıyorum.. eminim rabbim maddi manevi o dayanma gücünü herkese verecektir.... sağlıkla gelsinlerde biz her türlü ihtiyacımızı kısalım onlara verelim herşeyimizi... biliyorumki şuan hepimiz için en önemlisi bu....
allah ihtiyac duydurtmasin insallah, sonucta aldirirsakta insallah hic ihtiyac duymayiz diyerek aldircasz.
bizde turkiyedeki saklama kosullarina pek guvenemedigimizden bu yurtdisinda saklayan firma ile kontaga gectik.
gamzecim bu 50000 dolar fiyat ne oluyor? yani tedavi icin kok hucreyi getirttin onun naklinin yapilmasi icin gereken bi para mi?
alkışşşşşlllaaarrrrr gamzemeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya kızlar ne düşünüyorum biliyomsunuz.. doğum yaklaştıkça kimimizde sağlık sorunu oldu kimimizde işyerinden izin zamanı geldi bilmemne derken dağıldık uzaklaştık burdan... keşke bir imkan olsada yine toplanabilsek öyle bir gün bile olsa şu bebekler gelmeden demi yaaa... bazen o sayfalarca süren muhabbetleri geyikleri okadar özlüyorumkiiiiiiii................
gamze bilgi küpü arkadaşım benim araştırmış herşeyide biliyo valla eee ben ne anladım dimi bu işten okadar para dök posss nerdeyse
valla gamzecım çok haklsıın sayımız çok azaldı. 2 3 haftaua dahada azalacak
merak etme gamze ben ızne ayrılıncada evden sıze katılırım:)
diğer topiklere bakıyorum agustos anneleri olsun temmuz anneleri olsun şakır şakır yazıyolar hala bız daha dogumdan önce döküldük eylülde kımse olmaz burda:gitme:
katıl haatımm bak bana ben doğuştan izinlyim :))))))))))))) pek bi rahat oluyo afedersin can çektirmek gibi olmasınn :)))
sen nezaman izne çıkıcan bu arada meryemciiimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?