2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile5çok haklısın gamzecim burda birbirimizden çok şey ögrendik iyiki karşılaşmışız burda hepimiz gerçekten bırbırımız sayesınde çok bilinçli bi hamilelik geçirdik.....
ve geçiriyoruz

ahh kıyamm sana ben yaaaa canım benimm :)))) ya evde laptop varsa biri adsl ayda 14 tl filan kampanyaları var modem felanda veriyo bakınsana bakalım bi belki uygun bişiler bulursun ev ortamından devam ederizz :)))))

bi an burcu kimdi diye düşündüm:uhm:kafa durdu olabılır canım akşamları pek kımse olmuyo dediğin gibi bakıyorum kımse yok bende diger topıklerde röntgencilik yapıyorum ne var ne yok diyeee:1ninca:

tülaycım ben artık yürmüyorumm çünki bebeğin boynunda kordon var zaten tehlikeli olabilirmiş.... gülcan ve gamze gerçekten güzel bir hamilelik dönemi geçirdik burda.. :enbuyukkk:

bi an burcu kimdi diye düşündüm:uhm:kafa durdu olabılır canım akşamları pek kımse olmuyo dediğin gibi bakıyorum kımse yok bende diger topıklerde röntgencilik yapıyorum ne var ne yok diyeee:1ninca:

al bendende okadar....:lepi: hatta topikler bitiyo e v dekorlarına falan bakıyorumm...laelaelaelaelae

canım bu haftadan sonra 3 hafta daha buradayım sonra evden:)
ohhhh az kalmışşş :))) ama evdende bağlanıcak olman güzel ne güzel kopmadan devam edecez :)))

evet canım kesinlikle öyle... helede böyle güzelce sona yaklaşmak apayrı bi mutluluk canım ya.... nerdennereye diyo insan işte.....

ben mutfağa doğru emin adımlarla gidiyorum herkeşi çok öptk baaayyy anacım beni özleyinnn

ohh git canım yarasın kuzuma güzel yemeklerinnnnn kendinize iyi bakın öptük sizi :))

Kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar ,kendinize ve kuzulara iyi bakın :))

sende kendine ve yavruşuna iyi bak canım çokk öptük bizde sizi hoççakalıınn :))

tülaycım ben artık yürmüyorumm çünki bebeğin boynunda kordon var zaten tehlikeli olabilirmiş.... gülcan ve gamze gerçekten güzel bir hamilelik dönemi geçirdik burda.. :enbuyukkk:

evet canım hakaten öyle ya.... bu arada burcu kim :)))))))))))))))))))

al bendende okadar....:lepi: hatta topikler bitiyo e v dekorlarına falan bakıyorumm...laelaelaelaelae
senide bazen görüyorum zaten ayşecim ben artık misafir olarak okuyorum yoksa kovcaklar benı ne okuyon diyeee:mymeka:
iki ay sonra özlücez bu günleri o zaman bukadar çok vaktımız olmayacak.....

fatoşcum hoşgeldın şeker

gamzecım baştan eylül annesiydi sonradan agustos annelerine transper oldu.....

evet canım hakaten öyle ya.... bu arada burcu kim :)))))))))))))))))))
burko canım....2009 eylül anneleri topiğini açann arkadaşımız... baktı bizden hayır yokk... hopp ağustossaaa....:gitme:
slm kızlarrr nasıl herkes?
sağol canım sen nasılsınsınn....kaydirigubbakcemile3

senide bazen görüyorum zaten ayşecim ben artık misafir olarak okuyorum yoksa kovcaklar benı ne okuyon diyeee:mymeka:
iki ay sonra özlücez bu günleri o zaman bukadar çok vaktımız olmayacak.....
kaydirigubbakcemile:1ninca: ayy çok güldürdün beni yaa... bari bundan sonra ikimiz msn de falan konuşalımm... yazık bize...vereliniortakdelikafadulden
fatoşcum hoşgeldın şeker

gamzecım baştan eylül annesiydi sonradan agustos annelerine transper oldu.....
:lepi:

sağol gülcancımmm açıklaman içinn.. fatoşcumm hoşgeldin canımmm... kızlar size son çekim iki resmimi koyiyim ne haldeyim görün ühühühhhhhhhhh :))))))))))

hoşbulduk canım.. ya inanın bende cogu zaman boş oluyorum ama cok halsizim yazmaya eriniyorum resmen:kedi: :kedi:

oturdugun yerden yazmakta ni var kız oturmaktan yoruldunmu ıkı iş yap gel yıne otur ben kalk otur yapıyorum başına git gel yürüyüş oluyo hem evın içindeeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…