,canım benim çok mercii :))) tatlım napiyim az para değil bi yandanda sağlık.. her iki yöndende araştırıp düşünmek incelemek lazımdı... okadar emekten sonra boşa giderse çok içim acır.... işte birimizin merakı kaçımızın işini görüyo diye düşünüyorum.. böyle böyle birbirimizden bilgilendik bugune kadar biz biçok konuda....iyik burdayım ve sizleri tanıyorum diyorum :)))
Gamzecim anlamıyorum ki anacım ,doğuma yakın herkeşte bir iş patlaması oldu , zaten izen ayrılıp çıkınca da internet olmucak ... Annem diyor ki kızım iznini başlat nie çalışıyosun diyor , bende anne evde internet yok ne yapıcam sıkılırım diyorum :roflol:
kesinlikle öyle mesela bizim akşamları hiç kimse girmiyor onlarda hep giriyorlar...zaten burcunun da bizleri bırakmasının en büyük sebebide buydu bence.... :bbo: gülcancım ben girerimm artık çare yokk eylül anneleri biraz tembeliz...kaydirigubbakcemile
bi an burcu kimdi diye düşündüm:uhm:kafa durdu olabılır canım akşamları pek kımse olmuyo dediğin gibi bakıyorum kımse yok bende diger topıklerde röntgencilik yapıyorum ne var ne yok diyeee:1ninca:
ohhhh az kalmışşş :))) ama evdende bağlanıcak olman güzel ne güzel kopmadan devam edecez :)))canım bu haftadan sonra 3 hafta daha buradayım sonra evden:)
evet canım kesinlikle öyle... helede böyle güzelce sona yaklaşmak apayrı bi mutluluk canım ya.... nerdennereye diyo insan işte.....kaydirigubbakcemile5çok haklısın gamzecim burda birbirimizden çok şey ögrendik iyiki karşılaşmışız burda hepimiz gerçekten bırbırımız sayesınde çok bilinçli bi hamilelik geçirdik.....
ve geçiriyoruz
ben mutfağa doğru emin adımlarla gidiyorum herkeşi çok öptk baaayyy anacım beni özleyinnn
Kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar ,kendinize ve kuzulara iyi bakın :))
tülaycım ben artık yürmüyorumm çünki bebeğin boynunda kordon var zaten tehlikeli olabilirmiş.... gülcan ve gamze gerçekten güzel bir hamilelik dönemi geçirdik burda.. :enbuyukkk:
senide bazen görüyorum zaten ayşecim ben artık misafir olarak okuyorum yoksa kovcaklar benı ne okuyon diyeee:mymeka:al bendende okadar....:lepi: hatta topikler bitiyo e v dekorlarına falan bakıyorumm...laelaelaelaelae
fatoşcum hoşgeldın şeker
gamzecım baştan eylül annesiydi sonradan agustos annelerine transper oldu.....
burko canım....2009 eylül anneleri topiğini açann arkadaşımız... baktı bizden hayır yokk... hopp ağustossaaa....:gitme:evet canım hakaten öyle ya.... bu arada burcu kim :)))))))))))))))))))
sağol canım sen nasılsınsınn....kaydirigubbakcemile3slm kızlarrr nasıl herkes?
kaydirigubbakcemile:1ninca: ayy çok güldürdün beni yaa... bari bundan sonra ikimiz msn de falan konuşalımm... yazık bize...vereliniortakdelikafaduldensenide bazen görüyorum zaten ayşecim ben artık misafir olarak okuyorum yoksa kovcaklar benı ne okuyon diyeee:mymeka:
iki ay sonra özlücez bu günleri o zaman bukadar çok vaktımız olmayacak.....
:lepi:fatoşcum hoşgeldın şeker
gamzecım baştan eylül annesiydi sonradan agustos annelerine transper oldu.....
hoşbulduk canım.. ya inanın bende cogu zaman boş oluyorum ama cok halsizim yazmaya eriniyorum resmen:kedi: :kedi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkissağol gülcancımmm açıklaman içinn.. fatoşcumm hoşgeldin canımmm... kızlar size son çekim iki resmimi koyiyim ne haldeyim görün ühühühhhhhhhhh :))))))))))
yaa kızlar benim adet sancılarım var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?