oturdugun yerden yazmakta ni var kız oturmaktan yoruldunmu ıkı iş yap gel yıne otur ben kalk otur yapıyorum başına git gel yürüyüş oluyo hem evın içindeeekaydirigubbakcemile3
meryem evdeysen uzan dinlen istersen canım... üşüttünmü yoksa CADIARZU
kıyamm sana hesapla bakalım periyodunamı denk geliyo bugünler.?
slm güzel annişler nasılsınız bakalım...biz geldik tontoşumla beraber...ama nedense yavrum bugun pek bi hareketsizbirde geceleri ben hiç uyuyamıyorum ellerim ve ayaklarım yanıyo resmen cayır cayır...bide pozisyondan dolayı artık hiç uyuyamamaya başladım sürekli solumada yatamıyorumki saga dönüyorum uyuyamıyorum sırtüstü yatsam gene uyuyamıyorum mutlaka en az 2 sefer wc ye kalkıyorum üstelik acıkmamda cabası..çok acıkıyorum sabaha karşı : üfff amma dertlendim kızlar...
benimde geçen hafta öleydi offf niye oluyo acaba çokmu kötü meryem eve gıdınce dınlen
slm güzel annişler nasılsınız bakalım...biz geldik tontoşumla beraber...ama nedense yavrum bugun pek bi hareketsizbirde geceleri ben hiç uyuyamıyorum ellerim ve ayaklarım yanıyo resmen cayır cayır...bide pozisyondan dolayı artık hiç uyuyamamaya başladım sürekli solumada yatamıyorumki saga dönüyorum uyuyamıyorum sırtüstü yatsam gene uyuyamıyorum mutlaka en az 2 sefer wc ye kalkıyorum üstelik acıkmamda cabası..çok acıkıyorum sabaha karşı : üfff amma dertlendim kızlar...
şekerim göbek kocamanda renkten kamufle oldu herhalde :))))))))))))
hoşgeldın şeker bu şikayetlerin çogu artık hepimizde var yerdeyse ben devamlı sola yattıkça rahatsız oluyorum yapcak bişey yok sagımada yatıyorum yastıkla beraber bi o yana bi bu yana dönüyorum ama gayet rahat uyuyorum...wc yede kalkerken gözleri açmadan git gel uykun açılmasın ben öle yapıyorumkaydirigubbakcemile3
itirazım yok valla :))))))))))))))))))))))))) içerdeki sağlam olsunda gözükmemesi dert değil :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?