2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oturdugun yerden yazmakta ni var kız oturmaktan yoruldunmu ıkı iş yap gel yıne otur ben kalk otur yapıyorum başına git gel yürüyüş oluyo hem evın içindeeekaydirigubbakcemile3

evet canım aynenn öyle oturmaktan bile yoruluyorum..... kafamçokkarıştı

slm güzel annişler nasılsınız bakalım...biz geldik tontoşumla beraber...ama nedense yavrum bugun pek bi hareketsiz birde geceleri ben hiç uyuyamıyorum ellerim ve ayaklarım yanıyo resmen cayır cayır...bide pozisyondan dolayı artık hiç uyuyamamaya başladım sürekli solumada yatamıyorumki saga dönüyorum uyuyamıyorum sırtüstü yatsam gene uyuyamıyorum mutlaka en az 2 sefer wc ye kalkıyorum üstelik acıkmamda cabası..çok acıkıyorum sabaha karşı : üfff amma dertlendim kızlar...

bunların hepsi bana tanıdık geliyooooomafoldumben mafoldumben

kızlar resimleri koydum iki resimdeki gamzenin birbiriyle hiçbir ilgisi yok çok güldüm yaa :))))))) sizde görünce anlıcaksınızz :))))))

hoşgeldın şeker bu şikayetlerin çogu artık hepimizde var yerdeyse ben devamlı sola yattıkça rahatsız oluyorum yapcak bişey yok sagımada yatıyorum yastıkla beraber bi o yana bi bu yana dönüyorum ama gayet rahat uyuyorum...wc yede kalkerken gözleri açmadan git gel uykun açılmasın ben öle yapıyorumkaydirigubbakcemile3

Bende aynı şekilde canım senin gibi bazen sağa tarafa bazen sol tarafa bazende sırtüstü yatıyorum çünkü bende bel ağrısı başladı birde, sık sık dönmek zorunda kalıyorum o nedenle . WC'yi desen hiç sorma birgün gözlerim kapalı allah korusun düşücem diye ödüm patlıyor sırnaşık şey

itirazım yok valla :))))))))))))))))))))))))) içerdeki sağlam olsunda gözükmemesi dert değil :))))))))))))))

valla haklısın. bak ben zayıf bır hatunum sımdı dar gııyındıgım zamqan mılletın gozu yerınden cıkıyor. ayy geldı gelecek bu dıyolar. hayır dıyorum onun zamanı vaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…