albümümde canım... sadece arkadaş olduklarım görebiliyo....
Bende aynı şekilde canım senin gibi bazen sağa tarafa bazen sol tarafa bazende sırtüstü yatıyorum çünkü bende bel ağrısı başladı birde, sık sık dönmek zorunda kalıyorum o nedenle . WC'yi desen hiç sorma birgün gözlerim kapalı allah korusun düşücem diye ödüm patlıyor sırnaşık şey
ozaman arkidiş olalım hihoyyyt
hoşçakal meryemcim kendinize iyi bakınn... vee hoşgeldin dilekçimm nerelerdeydin bütün gün bakiyimm ( gerçi bağlantım kötüydü bende yoktum ama! :)))) ) verdiğin linkide incelicem canım dediğin gibi işimize yarıcak bişiler vardır belkide....
Canım bir ara girdim 1 saat kadar takıldım ben ama sen yoktun cicim...
Bugün temizlik yaptım biraz evin hali haraptı , mutfağı ve yatak odamızı temizledim elimden geldiğince sen neler yapıyon bakam?
ah sorma yaa evet girdim sabah ama sonra bağlantımda çok sorun çıkınca giremedim bidaha sinir oldum.. bende herşey bildiğin gibi canım.. badana boya geyikleri başlıcak işte kısmetse yarına... bugunde evdeki bikaç eksiği kızın dolabını filan alıcaz sonrasıda işte artık yatar dinlenirim diye düşnüüyorummm..... işallah çok yorulmadın temizlenirken.... insan farketmiyo ama iş bitince dayak yemiş gibi oluyo ne yazıkki...
selam hatunlar.. nabersiniz...
ah sorma yaa evet girdim sabah ama sonra bağlantımda çok sorun çıkınca giremedim bidaha sinir oldum.. bende herşey bildiğin gibi canım.. badana boya geyikleri başlıcak işte kısmetse yarına... bugunde evdeki bikaç eksiği kızın dolabını filan alıcaz sonrasıda işte artık yatar dinlenirim diye düşnüüyorummm..... işallah çok yorulmadın temizlenirken.... insan farketmiyo ama iş bitince dayak yemiş gibi oluyo ne yazıkki...
kızlar SORUM VARya neredeyse 1 ay olacak dr.a gideli ve ben hiç kilo almamışım
sizce bir sorun mu var... benden başka kilo almayan var mı dr.umu aramalımıyım sizce napayım. dr.randevum haftaya çarşamba...(((
kızlar SORUM VARya neredeyse 1 ay olacak dr.a gideli ve ben hiç kilo almamışım
sizce bir sorun mu var... benden başka kilo almayan var mı dr.umu aramalımıyım sizce napayım. dr.randevum haftaya çarşamba...(((
kızlar gecen aksam bi rüya gördüm.... herzamanki ibi dogurmus yavrumu kucagıma almıstım:) işin komik yanı ruyada bile ay kalkayımda kk daki kızlara haber vereyim diyorum:))))) ay uyandım baya güldüm:)
nası yane bu saatten sonra nasıl kilo veriyonuzki.
dikkat et canım kendine.. fazla yorulma artık son zamanlarımız.. ben kolumu zor kaldırıyom sen badana boya diyon.. şimdiden kolay gelsin..
Aynen canım öyle oluyor insan yaparken anlamıyorda bitirpte oturunca ahh ne yorulmuşum diyorsun.... Sizin asıl işler yarın başlayacak öyleyse allah kolaylık versin canım bir an önce bitsin inşallah prensesinin odası... Neyse canım ben biraz uzancam sonra yine görüşürüz hadi kendinize ii bakın hepiniz çok öptük sizi.
nası yane bu saatten sonra nasıl kilo veriyonuzki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?