2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy allah korusun canım napalım ama dimi yoksa her seferınde kalkmaya uyku ne yapsın kaçar gider vallakaydirigubbakcemile3ben sırt üstü yatamıyorum boguluyorum sankı yanda çok rahatım ama

hoşçakal meryemcim kendinize iyi bakınn... vee hoşgeldin dilekçimm nerelerdeydin bütün gün bakiyimm ( gerçi bağlantım kötüydü bende yoktum ama! :)))) ) verdiğin linkide incelicem canım dediğin gibi işimize yarıcak bişiler vardır belkide....

Canım bir ara girdim 1 saat kadar takıldım ben ama sen yoktun cicim...
Bugün temizlik yaptım biraz evin hali haraptı , mutfağı ve yatak odamızı temizledim elimden geldiğince sen neler yapıyon bakam?

Canım bir ara girdim 1 saat kadar takıldım ben ama sen yoktun cicim...
Bugün temizlik yaptım biraz evin hali haraptı , mutfağı ve yatak odamızı temizledim elimden geldiğince sen neler yapıyon bakam?

ah sorma yaa evet girdim sabah ama sonra bağlantımda çok sorun çıkınca giremedim bidaha sinir oldum.. bende herşey bildiğin gibi canım.. badana boya geyikleri başlıcak işte kısmetse yarına... bugunde evdeki bikaç eksiği kızın dolabını filan alıcaz sonrasıda işte artık yatar dinlenirim diye düşnüüyorummm..... işallah çok yorulmadın temizlenirken.... insan farketmiyo ama iş bitince dayak yemiş gibi oluyo ne yazıkki...

kızlar gecen aksam bi rüya gördüm.... herzamanki ibi dogurmus yavrumu kucagıma almıstım:) işin komik yanı ruyada bile ay kalkayımda kk daki kızlara haber vereyim diyorum:))))) ay uyandım baya güldüm:)

kızlar SORUM VAR ya neredeyse 1 ay olacak dr.a gideli ve ben hiç kilo almamışım
sizce bir sorun mu var... benden başka kilo almayan var mı dr.umu aramalımıyım sizce napayım. dr.randevum haftaya çarşamba... (((

Aynen canım öyle oluyor insan yaparken anlamıyorda bitirpte oturunca ahh ne yorulmuşum diyorsun.... Sizin asıl işler yarın başlayacak öyleyse allah kolaylık versin canım bir an önce bitsin inşallah prensesinin odası... Neyse canım ben biraz uzancam sonra yine görüşürüz hadi kendinize ii bakın hepiniz çok öptük sizi.

dikkat et canım kendine.. fazla yorulma artık son zamanlarımız.. ben kolumu zor kaldırıyom sen badana boya diyon.. şimdiden kolay gelsin..

sizce bir sorun mu var... benden başka kilo almayan var mı dr.umu aramalımıyım sizce napayım. dr.randevum haftaya çarşamba... (((

canım ben 2 kilo vermişimm ne almasıııı:teselli:

hoşgeldin canım.. kilo almak zorunda değilsinki.. eğer bebeğin gelişimi iyise ki bunuda gittiğinde söylerler haraketleride sana göre normalse şuan bi sorun yok demektir.. bende 6 haftada 400 gr aldım ama tatilde zehirlenip hastanede yattım biraz kötüydüm 2 kg verdim ama bebk 1750 gr 43 cm idi.. cuma günü.. yani bi sorun yoktu... ben başından beri 3 kg aldım toplamda ve bi sorun yok.. illa kilo almak lazım değil yani takılma bence buna...

kızlar gecen aksam bi rüya gördüm.... herzamanki ibi dogurmus yavrumu kucagıma almıstım:) işin komik yanı ruyada bile ay kalkayımda kk daki kızlara haber vereyim diyorum:))))) ay uyandım baya güldüm:)

yuh yani :)))))))) hani rüan hayırlara çıksın işallahtaaa kk noluyo orda onu anlamadım ben :)))))))))))))

dikkat et canım kendine.. fazla yorulma artık son zamanlarımız.. ben kolumu zor kaldırıyom sen badana boya diyon.. şimdiden kolay gelsin..

sağol canım benim... evin alçıları kabardı ev su alınca acaip pislik olucak ama napayım kocam aylardır salladı salladı bu güne kadar kaldı işte Allahın cezası işler.... işte insna kaprissiz hamile olunca derdindende anlayan olmuyo... nasılsa sağlamım doğuma 1 hafta kala bile olsa olurdu bu işler kocama göre yani....

tamam canım öpüyoruz sizi.. kendine çokiyi bak tabi eylülede.. :)) herkes dinlenirken bende bu kocaman salak evde yok alçı yok bilmemne pislik temizliyşm kadermi bu yaa offfff :))

nası yane bu saatten sonra nasıl kilo veriyonuzki.

iştah olmayınca havalar sıcak olunca bide bünye öyle olunca elde olmadan ne kilo kalıyo ne bişiy...... başka zaman zayıflayamayan ben şimdide alamıyorum... ne manyak bi bünyem varmış ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…