2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

içim rahatladı valla, yoksa deli gibi dr.umu arayacaktım panik yaptım bir ara neden kilo alamıyorum diye sağolun kızlarrr :)

merve ordamısınn.... eserizmir canım... herkes kilo alacak diye bişey yok.. için zaten rahat olsunn...

biraz takılayım dedim ama kocacım geldi yaaa
yarın falan inşallah görüşürüz tatlışım iyi akşamlar a.s.

çıkan kızlar iyi akşamlar bende kaçayım bari herkesi öpüyorum kendnize iyi bakınnnn.... sırtım kırıldı yaa ağrıdan.. zaten kiloda var bide göbek üstüne... oooyyyyyhhhhhhhh dıkandım haaa... :)))))))

off gitçem dedim ama gidesim gelmedi hhenüz off neden böle uyuz sürüngen bi tip oldum ben yaaa :))))))))

Semra Sin İle İlgili Videolar - Vidivodo

Kızlar güzel bir site buldum yenidoğan bakımı ile ilgili videolar var bir sürü...Daha inceleme aşamasındayım hiçbirini izlemedim ama yaralı şeylere benziyor

merhaba canim , ben ekim annesiyim , eklemis oldugun sitede gercekten faydali bilgiler mevcut bende ekim anneleri icin sayende koplayacagim , iznini alamadim suan yoksun tum eylul annelerine saglikli ve zamaninda hayirli dogumlar diliyorum , sizden sonra nasip olursa sira bizde arada bir gelip bakiyorum sizlerin yazilariniza gunluk paylasimlariniz cok opuyorum hepinizi a.s.

vildan hoşgeldin canım...
gamzecim aman çıkmayı ver.. zaten yakında tam çıkacağız....
sivaslı 58 aylardır konuşuyoruz ama adını bilmiyoruz canım adın nedir....

vildan hayırlı olsun bebişin allah sag selim kucagına almayı nasip etsin

haaa sivaslı M ile başlıyoda adın nedır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…