2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkur ederim kızlar amin inş. bi an once kucagıma alıcam bebişimi ilk sizlerle kutlucam kızlarr dualarınız eksik etmeyinnn... annelik konusunda da tecrübelelerinizi eksik etmeyin lütfen kızlar :))

geçmisi okuyayım dedim ama sabrım yok ........kızlar bugun butun gun hastanedeydim sormayın basıma gelenleri.....sabah 9 da randevumuz vardı...gittigimizde ameliyatta oldugunu ogrendik ve tam 1 saat bekledik..neyse muayenemizi olduk normalde 35. haftamızdayız..hersey iyi oglusum 2.700 olmus.....bir de nst çektirelim dedi...nst de sancım cıktı...erken dogum riski teshisiyle yatırcaz seni dedi.....nasıl panikledim anlatamam hiç beklemiyorduk.....once dogum bolumune yollayım yarım saatlik bir nst daha çekildi......ardından sancılarımın oldugu tekrar gorulunce yatısa aldılar odamda hemen bebegin cigerleri gelissin diye bir igne yapıldı....24 saat sonra tekrar yapılacak......iki sise serumum vardı...ilkini bitir tekrar bakarız sancılarına eger gecerse eve gidebilirsin dedi yok sa bu gece burda misafirimiz olacaksın.......saat 12.30 gibi seruma basladılar 3.30 gibi bitti.......nst cekildi tekrar bu sefer iyi çıktı sonuçlar...doktor tamam agrıların geçmis dediginde ohhh Allah ım çok sukur dedim.......bol bol su icip dinlenceksin dedi ikinci seruma gerek kalmadı.......esim acılamam olup olmadıgını sormus oda ben alttan muayene etmek istemedik dogumu tetikliyor su asamada.....kanama falan olmadıgı ıcınde sorun oldugunu zannetmiyorum demis........cıkarken augmentin, molit plus ve magnezyum yazdı bunları kullan dedi......ayın 11 nde tekrar kontrolum var umarım o zaman gittigimde agrılarım olmazda 1 hafta daha bekleyebilirz..............bugun o kadar panık yaptık kı...esim calısıyo kızıma kim bakcak falan telasına dustuk ..benimle hastanede olmazı zor çunku kendime anca bakıyorum,,,,gurbette olmak iste boyle bisey.....annemde kardesimi askere yollamadan gelemez bir hafta sonra burda olurda o zamana kadar bana birsey olmasa.......35 den sonra gelmek için acele ederse doktorum alırım dedi kızlar.........bugun çok yoruldum dinleneyim yarın kızımın cantasını hazırlıım ne olur ne olmaz...evimde çok dagınıktı aklım evdeydi bisey olsa biri gelse ben hastanedeyken rezil olacam....yazık eve gelince esim mutfagı toparladı sagolsun...yarında dedim bi kadınım vardı onu cagırayım evi soyle toparlasın biraz..........iste kızlar benden haberler bu kadar epey bi telas ve stres yasadım bugun......iki hafta daha disini sıksın bebegim hayırlısıyla

canım benim yaa bizde seni çok merak etmiştik...geçmiş olsun tosununada maaşallah canım...inşllhh 1-2 hafta daha bekler bebeğin canım... hepimiz Allaha emanetiz.... canım bolbol dinlenn... boşver işigücü...

Olur mu canım izin almak ne demek tabiki alıp kullanacaksın.Hayırlı olsun bebeğin zamanı gelince sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Emelcim tatlım çok geçmiş olsun yaaa birgünde neler yaşamışsın, merak etme oğlun gününü bekleyecek seninde inşallah, biliyorsun tüm bunları çok daha erken haftalarda yaşayan arkadaşlarımız var aramızda, içini rahat tut 2-3 hafta daha sabretti mi tamamdır zaten şimdi gelse de sorun değil ama dediğin gibi gurbetteyim kimsem yok diyorsun allah yardımcın olsun canımcım...opuyorumnanaktan

geçmisi okuyorum ama bitirmek epey uzun surcek vazgeçtim..........aysecim sagol canım insallah oyle olur bizim temmennimizde o.........canım ben cıkıyorum dus alıp yatcam çok uzun kalmak istemiyorum pc basında opuyorum canım

dilekcim sagol guzelim Allah razı olsun ...insallah dedigimiz gibi bir iki hafta daha bekler oglusum...simdi çıkıyorum ben canım haber vermek için girmistim dinlenemedim bugun pek opuyorum senide iyi aksamlar canım...

emelcim canım çok geçmiş olsun tatlım yaaa off neler yaşamısın çok yorucu olmuştur senın için ınsana stresı bıle yeter maşallah canım oglun kocaman olmuş zaten gelmek isterse bı saglık sorunu yaşamazsınız ama orda yalnızsın gurbettesın senı çok ıyı anlıyorum hakkında hayırlısı olsun canım umarım annanesi gelene kadar ogluşun bekler

teşekkur ederim kızlar hoşbuldukk :) bende 3 aylık hamileyimm heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim :)

hadi canım gözün aydın.....Hoşegeldin bu aradaa.s.

emelcim geçmiş olsun..ya neler yaşamışsın...İnşallah 2 hafta daha yaşamazsın bunları....Kendine çok dikkat et tatlım...:Saruboceq:

selam kızlar biliyorum bu yazıyı sabah okuyacaksınız bugün kontrolümüz vardı oğluşum 3144 gr olmuş hoca görünce çok şaşırdı çok iri bir bebek dedi bende gizli şeker olabileceğini sööledi yarın kan ve idrar vercem kızlar dua edinde bir sorun çıkmasın
neyse kendinize iyi bakın görüşmek üzere

vildan hoşgeldin canım...
gamzecim aman çıkmayı ver.. zaten yakında tam çıkacağız....
sivaslı 58 aylardır konuşuyoruz ama adını bilmiyoruz canım adın nedir....

vildan hayırlı olsun bebişin allah sag selim kucagına almayı nasip etsin

haaa sivaslı M ile başlıyoda adın nedır canım

kız gülcan M ile başladıgını nerden bildin opuyorumnanaktan

bilin bakalım ne adım hadi bikaç tahmin yüürütün lülülülülülü

emelcim cnm inşallah zamanında gelir bebegin...sıkma canını eger erken gelcek bile olsa bebegin şuan 35 haftalık...annesi kocaman olmuş aklına kötü şeyler getirme...

maşallah oğluna canım kocaman olmuş..
inşallah şeker çıkmaz..ve test sonuçlarında bi problem olmaz..

Kızlar merhaba. Herkes iyiymiş emelcim canım geçmiş olsun 1 hafta bile bebiş için yeterli. Ama gerçekten büyük süpriz olmuş. Bende daha çantamı hazırlamadım bugün hazırlayacaktım ama sancılarım oldu biraz bu sebeple geçe bıraktım ama yarın hazırlayacağım inşallah pek eksiğimiz de kalmadı zaten. Çok öpüyorum herkesi rabbim yardımcımız olsun.

oyy maşallah yavrukuşa. İnşallah sorun çıkmaz canım. Allah sağlık versin.

bebisine masallah canim.insallah bise cikmaz.banada dr.um aynisini söyledi.bebek büyükmüs sekerin olabilir dedi 2 kere seker testi yaptirdik 2side normal cikti.bizim bebis 2 hafta önce 2400gr.di.ama bazi bebekler hizli büyüyüp sonra yavaslayabiliyomus büyümesi.bence takma kafana.bende önce korkmustum ama usg de her zaman dogru ölcemiolar.insallah sekerin yoktur canim.

üfff ya kabus gene gere döndü...mide bulantısından nefret ediyorum...bu bulantı beni uyutmayacağa benziyor...Artık son dönemler baya zor geçecek gibi duruyor....Allah hepimizin yardımcısı olsun....

çok geçmiş olsun canım.. dikkat etr kendine..iyice dinlen evi falanda takma kafana.. bebeişin iyi olsunda toparlanır nasıl olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…