2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun ,şimdi iyi olduğuna sevindim ... Umarım vaktiyle gelir kuzucuğun bir daha seni strese sokmaz annesi , sende mümkün olduğunca doktorunu dinle ilaçlarını kullan ve dinlen , inşallah bekeleyecek vaktini , sen strese girdiğinle kalacaksın ...

günaydın kızlar kimse yok mu
Ebru cuğum ikimiz mi varız
Emel ciğim çok geçmiş olsun dinlen canım merak etme bebişin biraz daha bekler zamanında gelir inşallah

gunaydin guzel anneler,
keyifler nasil bugun?
ben siteden logout olamamisim dun megerse, burda ismim hep gorundu herhal :)

bu gece ilk kez nefes darligi yasadim kizlar, ayy ne zor biseymis resmen aldigim nefes yetmedi

Kızlar size bir şey sorabilirmiyim cahilliğimi bağışlayın , doğuma girerken makyaj ya da oje olması dinen sakıncalımıdır bu konu hakkında fikriniz var mı ?

Ebrucum o nefes darlığı dediğin şey , merdiven çıkarken ya da yürüdükten sonra benim hep yaşadığım şey hemde gebeliğimin başından beri , yüksek yastık kullanmanı tavsiye ederim .

kizlar bu arada beni kim gorse oo dogum cok yakin heralde, 1-2 hafta felan kaldi di mi gibi seyler soyluyor.
ben yooo aslinda cokta yakin deil daha 6 hafta var deyince hepsi cok sasiriyor karnim cok buyukmus ((
korkmaya basladim valla, alicik daha gelmesin

makyajın sakıncalı olacağını sanmıyorum ama oje olabilir diye düşünüyorum.Allah korusun kötü bişe olursa hoca oje mi çıkaracak.

Çok karamsar bi yaklaşım oldu sanırım

Kızlar size bir şey sorabilirmiyim cahilliğimi bağışlayın , doğuma girerken makyaj ya da oje olması dinen sakıncalımıdır bu konu hakkında fikriniz var mı ?

dinen sakincasi var mi bilmiyorum acikcasi ama herkes ojeli gidiyor :)))
hatta bende normal dogum olacagi icin son haftalarda surekli manikurlu pedikurlu olmayi planliyorum ki hazirliksiz yakalanmayayim
sadece bildigim acik renk surmek lazim cunku koyu renklileri siliyorlar hastanede, ozelliklede sezeryan olacaksan

Ebrucum o nefes darlığı dediğin şey , merdiven çıkarken ya da yürüdükten sonra benim hep yaşadığım şey hemde gebeliğimin başından beri , yüksek yastık kullanmanı tavsiye ederim .

yasemincim bende ilk kez bu gece yasadim korktum resmen. benimde yastigim acayip incedir yani hani olmasa da olur tarzinda yuksek yastikla hic yatamam ama tabi el mahkum bundan sonra oyle yapcaz

yasemın canım makyaj malzemelerını yanına al çıkınca yap. yoksa ıyıce yuzumuzde dagılır soytarıya donerız:) oje konusunda da benımde içim rtahat olmazdı surmezdım

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Hepinizin Beraat Kandili mübarek Olsun....
Cenabı Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah....:Saruboceq::Saruboceq:

makyajın sakıncalı olacağını sanmıyorum ama oje olabilir diye düşünüyorum.Allah korusun kötü bişe olursa hoca oje mi çıkaracak.

Çok karamsar bi yaklaşım oldu sanırım

valla korku filmi gibi oldu sabah sabah :)))
boyle seyler dusunmeyin kizlar, kendimizi iyi hissedelim, ojemizi de surelim makyajimizi da yapalim.
tabi ben makyaji dogum sonrasi oda da yaparim diye dusunuyorum. cunku dusunsenize artik ikinmaktan felan kan ter icinde kalmisim, gozlerimden siyah siyah rimeller akmis yanaklara cok komik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…