2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bnenımde dun akşamım çok zor gectı. eve gıttım yemek yıyorum rahım ust tarafında sızı gibi seyler basladı. gaz gibi ne bılıyım garıp bısey. yemegı bıraktım gıttım uzandım bıraz bu sefer kalbım çok hızllandı. gectı falan dıye dusunuyordum bu sefer adet sancısı gıbı bır sancı vee bacagıma vurdu ben sadece o bacak agrısını adet olacagım zaman hıssederım. çok korktum yattım uyudum sabaha çok sukur yoktu..

Ben de şu açıdan sormuştum eskiden, anlatırlarken doğuma giderken bir yandan sancı çektim bir yandna ojemi çıkartmaya çalışıyordum falan diye , sanırım Hilkamın dediği gibi aniden kötü bir şey olursa abdestsiz olmamak adına , ama şimdi bakıyorum doğum fotolarında falan baya kadınalrda makyaj french falan oluyor , açıkçası bende bakımlı olmayı çok isterim ama bir yandan da tam bilemdiğim için bu konuları çekiniyorum .

gecmis olsun meryemcim, endise etme bunlar artik olagan seyler sanirim. dinlenince gectiyse zaten onemli degildir.

bende yataktan cok zor kalkiyorum artik resmen alt tarafta acayip bir agri oluyor hani kolunun ustune butun gece yatsan uyusup agrir yaa onun ayni his benim alt takimlarda oluyor sabahlari
catim felan acildigi icin mi acaba sizinde oluyor mu?

yasemincim allah korusun neler dusunuyrsunuz yaaa, peki abdest dedigin sanki oje surmesen kalan bisey mi pirt desen bozulur.
oyle dusunme

Rapor aldıktan sonra işe gelmek hakkaten sıkıntı verici :))

Kızlar size bir şey sorabilirmiyim cahilliğimi bağışlayın , doğuma girerken makyaj ya da oje olması dinen sakıncalımıdır bu konu hakkında fikriniz var mı ?

valla kesinlikle canım üç gündür zor geliyorum oje olayına gelince mandal takılıyor ya sezeryanda nabız falan ölçmek için o yüzden oje olmaması lazım diye biliyorum ben doğumdan çıkınca makyaj yapmayı planlıyorum ojede zor olur diye sürmeyi düşünmüyorum abdest alıp girerim zaten sanırım

bu arada kandilinizi kutlu olsun

canım senınkının kafası altta oldugundan normal. Benımkıde donmeden onc-e garıp seyler oluyordu. Gercı sımdı daha kotu vajınama tekmeler yıyorum ve canımı cok yakıyor

Kızlar ben de bugün oğulcumu görmeye gidicem.Acayip heyecenlıyım.Sanırım o da heyecanlı çünkü dirsek ve ayaklarıyla uyutmadı beni.Sola dönüyorum elleri sağa dönüyorum ayakları deren kaldırdı beni rahatladı şimdi sıpa uyuyor sanırm.Umarım büyümüştür sizinkilere göre biraz minikti benim yavrum.Çok üzülüyorum küçük doğacak diye.Elimden geleni yapıyorum ama kendimi büyütüyorum o biraz minik kalıyor.

kızlar allah korusun sabah sabah bu kadar karamsar olmayın.. alırız makyaj çantalrımızı yanımıza doğumdan yaparız makyajımızı ohh mis gibi..miniklerimizle ilk fotolarımız çekilecek dimi.. güzel olmak lazım.. bende son dört gündür regl agrısı gibi ağrılar başladı...hemde bayağı güzel sancılar.. nts çekilirkende vardı ama rahimde sancı gözükmüyodu.. o yüzden içim rahat biraz..

amin canım

Bende doğuma makyajla girmeyi düşünmüyorum , sezeryan olursam zaten davul gibi şişicem , normal olursa da ıkın ıkın kan ter içinde kalıcam , odaya geçince hafif bir makyaj yeterli o da ele güne karşı ... Geçen birninin doğum sonrası fotosunu gördüm bu forumda ,ya temmuz , ağusto ya da haziran annelerindne biriydi sanırım makyajı çok abartılıydı , bir de koyu french vardı tırnaklarında açıkçası hiç hoş değildi bence .

ne güzell.. doya doya bak oğluşuna.. benim kızda beni uyutmuyo sağolsun.. şımarıyo geceleri..niye küçük kalsın annesi..küçük yada büyük doğması birşeyi değiştirmez ki sağlıklı olsun yeter dimi.. sen onu besler büyütürsün hiç merak etme..

Bu arada , Bugün Kandil olduğunu bilmiyordum ... Hepinizin Kandili Mübarek Olsun , Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla sıhhatle bizlere kavuştursun .

Canım doğru söylüyosun da na biliyim işte tombiş tombiş doğsa hiç fena olmazdı yani.iyi besleyemediğimi düşünüp vicdan azabı çekiyorum

sezeryan olunca niye şişiyosun

günaydın kızzzlllaaaaarrrrr
hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun inş.
herkes iimi??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…