2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eee kızlar yavaş yavaş bişeylere bakıyormusunuz almak içi ndaha erken ama , ne bileyim benim içim içime sığmıyor , birde hamileliğin en güzel dönemi ilkbahara gelecek ya kendim içinde pantolonlara hapsolmayı düşünmüyorum ,rengarenk elbiseler almak istiyorum .

kızlar ya göbek şovu için sabırsızlanıyorummm o günler bir gelse

bende almak istiyorum ama sabredicem bahara kadar. Dediğin gibi bende elbise giymek istiyorum. Zaten o sıcakta daracık pantolonlar giyemem sanırım

evet ya bende elbise istiyorum hep pantalonda sıkıyor hemde elbiseyi çok yakıştırıyorum hamişlere bizde çok yakışacaktır Alla'hım o günleri göstersin sağ salim bebişerimizle o günleri görelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dilek eşimin amcasının oğlunun eşide orda doğum yaptı ve sürekli oraya gitti çok memnunlardı her zaman arayıp gidiyorlardı çok güzel ilgilnemişler hemde çok uygun bir fiyata doğum yaptı 1,250 tl.daha yeni

Kızlar meyveli soda içenler var aramızda sanırım. Sakın içmeyin. Soda çok zararlı.

“Maden suyu” ile “soda” arasında ne fark vardır?
Maden Suyu, içerdiği tüm mineraller ve karbondioksit gazı ile birlikte yeraltındaki çatlaklardan yol bularak yeryüzüne çıkar ve tamamen “doğaldır”. Soda ise su ve sudan yapılan içeceklere üretim esnasında karbondioksit gazı basılmasıyla elde edilen ve tamamen “yapay” olan bir içecektir.

günaydın kızlar herkeze selamlar umarım herkez iyidir ben çok ağır bir grip geçiriyorum bebeğim için endişeliyim canım

evet bu soda meselesini bende demiştim bir ara dikkatli olmak gerekiyor içindeki nitrat gibi maddeler zararlı

Hangi hastaneden bahsediyorsun tatlım? Bir de doktorları kim biliyor musun?

evet bu soda meselesini bende demiştim bir ara dikkatli olmak gerekiyor içindeki nitrat gibi maddeler zararlı

ya evet bende buymuştum bunu maden suyu sağlıklı oda günde 1 tane içmek kaydıyla serum yerine geçermiş derler ama o meyveli sodalrda acaip gaz var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…