Yok canım benden bir iki gün önde olanlarda var. Amin canım Allah hepimize güç,kudret ve sabır versin ki şu günleri rahatlıkla atlatabilelim....
Şimdi okuyunca üzüldüm benim midem falan bulanmıyor ya acaba normal mi herşey diye takılıyorum bize de hiç biri yaranmıyor sanki :)
hamdolsun cnm...bazen benimde kasıklarıma sert ağrılar giriyo.sanırım bebişim büyüya yada geriniyomu ne...işte akşam bulantılarım var ama geçen aya göre çok şüküra.s.a.s.
eee kızlar yavaş yavaş bişeylere bakıyormusunuz almak içi ndaha erken ama , ne bileyim benim içim içime sığmıyor , birde hamileliğin en güzel dönemi ilkbahara gelecek ya kendim içinde pantolonlara hapsolmayı düşünmüyorum ,rengarenk elbiseler almak istiyorum .
eee kızlar yavaş yavaş bişeylere bakıyormusunuz almak içi ndaha erken ama , ne bileyim benim içim içime sığmıyor , birde hamileliğin en güzel dönemi ilkbahara gelecek ya kendim içinde pantolonlara hapsolmayı düşünmüyorum ,rengarenk elbiseler almak istiyorum .
dilek eşimin amcasının oğlunun eşide orda doğum yaptı ve sürekli oraya gitti çok memnunlardı her zaman arayıp gidiyorlardı çok güzel ilgilnemişler hemde çok uygun bir fiyata doğum yaptı 1,250 tl.daha yeni
Hangi hastaneden bahsediyorsun tatlım? Bir de doktorları kim biliyor musun?
KARATAŞ HASTANESİ doktoruda Reşat Bozoklardı
evet bu soda meselesini bende demiştim bir ara dikkatli olmak gerekiyor içindeki nitrat gibi maddeler zararlı
Reşat Bozoklar 24 saat hizmetteymiş adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?