günaydın kızzzlllaaaaarrrrr
hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun inş.
herkes iimi??????????
günaydın kızzzlllaaaaarrrrr
hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun inş.
herkes iimi??????????
günaydın canım.....ben iyi değilim ya mide bulantılarım geri döndü:sinifsinif: aranızda benim gibi olan ver mıı?
günaydın canım.....ben iyi değilim ya mide bulantılarım geri döndü:sinifsinif: aranızda benim gibi olan ver mıı?
Çok şükür bende hiç olmadı ama benim görümcem anlatıyordu 7. aydan sonra tekrar mide bulantım oldu diye.Umarım bir an önce geçer
bende de hafif bir bulantı var canım mideye baskı oluyor ondan mı acaba
bende de hafif bir bulantı var canım mideye baskı oluyor ondan mı acaba
inşallah canım geçer......5.ayımı doldurana kadar çok çektim...8.aydan sonra tekrar hiç çekilmiyor çnk...
gecmis olsun meryemcim, endise etme bunlar artik olagan seyler sanirim. dinlenince gectiyse zaten onemli degildir.
bende yataktan cok zor kalkiyorum artik resmen alt tarafta acayip bir agri oluyor hani kolunun ustune butun gece yatsan uyusup agrir yaa onun ayni his benim alt takimlarda oluyor sabahlari
catim felan acildigi icin mi acaba sizinde oluyor mu?
günaydın deniz cim hayırlı kandiller olsun inş....
hilkam cım dr dan güsel haberlerle gel inş.benim daha 13 gün var görmemepuuufff
ecem cim bazen bende de oluyo özellikle açken ama ilk 3 ay gibi değil şükür
benim yine belim ağrıdı dün tüm gece uyutmadı resmen
sana da canım hayırlı kandiller nasılsın tatlım
bende yiyorum ama nereye yiyorum bilmiyorumkaydirigubbakcemile3benim hiç bulantı problemim olmadı ilk aylarda iki gündür iştahım yok canım yemek istemiyor keyifsizim yani
hilkam cım dr dan güsel haberlerle gel inş.benim daha 13 gün var görmemepuuufff
ecem cim bazen bende de oluyo özellikle açken ama ilk 3 ay gibi değil şükür
benim yine belim ağrıdı dün tüm gece uyutmadı resmen
Günaydın herkese,
Ecem bende de aynı durum var..İlk üç ay kadar yoğun olmasa da benim de mide bulantılatım döndü..Büyükler bebek saçlanıyordur diyorlar, ama doktorum reflü nedeniyledir dedi. Bebek mideye baskı yaptıkça olur dedi...
hamdolsun cnm uykusuzum... belim çok ağrıdı bide karnım çok sertleşti dün gece rtık olağan şeyler bunlar ama insan panik oluyo doğurana kadar rahat yokkk
♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
kızlar günaydınnnn... nasılsınız bakalımmm... bebişlerimizi kucaklamaya bir gün daha yaklaştık bugün ne güzell :))))
artık böyle olcak canım uykusuz wc de geçen geceler dün eve gidince bir saat uyudum o iyi geldi artık akşamları bir saat uyusam mı diyorum dinlenemiyorum son aylar daha zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?