2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım.....ben iyi değilim ya mide bulantılarım geri döndü:sinifsinif: aranızda benim gibi olan ver mıı?

Çok şükür bende hiç olmadı ama benim görümcem anlatıyordu 7. aydan sonra tekrar mide bulantım oldu diye.Umarım bir an önce geçer

hilkam cım dr dan güsel haberlerle gel inş.benim daha 13 gün var görmemepuuufff
ecem cim bazen bende de oluyo özellikle açken ama ilk 3 ay gibi değil şükür
benim yine belim ağrıdı dün tüm gece uyutmadı resmen

günaydın canım.....ben iyi değilim ya mide bulantılarım geri döndü:sinifsinif: aranızda benim gibi olan ver mıı?

Günaydın herkese,

Ecem bende de aynı durum var..İlk üç ay kadar yoğun olmasa da benim de mide bulantılatım döndü..Büyükler bebek saçlanıyordur diyorlar, ama doktorum reflü nedeniyledir dedi. Bebek mideye baskı yaptıkça olur dedi...

günaydın Ebru cum evet aynısı bende de oluyo

benim hiç bulantı problemim olmadı ilk aylarda iki gündür iştahım yok canım yemek istemiyor keyifsizim yani
bende yiyorum ama nereye yiyorum bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
karnım hiç doymak bilmiyor...sabah kahvaltı yaptım ama sanki hiçbişey yememiş gibiyim....

anladım cnım... o zaman bebek doğana kadar çekicez gibi görünüyor desene...çünkü he geçen gün daha çok büyüyolar ve büyüdükçe baskıda artacak.....

hamdolsun cnm uykusuzum... belim çok ağrıdı bide karnım çok sertleşti dün gece rtık olağan şeyler bunlar ama insan panik oluyo doğurana kadar rahat yokkk

artık böyle olcak canım uykusuz wc de geçen geceler dün eve gidince bir saat uyudum o iyi geldi artık akşamları bir saat uyusam mı diyorum dinlenemiyorum son aylar daha zormuş

♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

kızlar günaydınnnn... nasılsınız bakalımmm... bebişlerimizi kucaklamaya bir gün daha yaklaştık bugün ne güzell :))))

senin de kandilin mübarek olsun canım nasılsın

artık böyle olcak canım uykusuz wc de geçen geceler dün eve gidince bir saat uyudum o iyi geldi artık akşamları bir saat uyusam mı diyorum dinlenemiyorum son aylar daha zormuş

evet cnm sorma hele 34.haftadan sonra daha da artıcak moralini bozmak gibi olmasın ama şükür yine halimize binlerce en azından evimizde çekiyoz pembecim ne yapsın hastanelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…