günaydın renklikar
evet cnm sorma hele 34.haftadan sonra daha da artıcak moralini bozmak gibi olmasın ama şükür yine halimize binlerce en azından evimizde çekiyoz pembecim ne yapsın hastanelerde
♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
kızlar günaydınnnn... nasılsınız bakalımmm... bebişlerimizi kucaklamaya bir gün daha yaklaştık bugün ne güzell :))))
senin de kandilin mübarek olsun canım nasılsın
evet cnm sorma hele 34.haftadan sonra daha da artıcak moralini bozmak gibi olmasın ama şükür yine halimize binlerce en azından evimizde çekiyoz pembecim ne yapsın hastanelerde
Allah razı olsun cnmcımmmm.cümlemizin kandili mübarek olsun inş...
Sana da günaydın canım..
İyice ağırlaşmaya başladım..İşler biraz hafifledi ve artık daha çok fırsat bulabiliyorum yazmaya...
Bu arada İstanbul yine yanıyor..Üstüne nem de eklenince pişiyoruz burada..
doğru canım bende dayanamazsam ayrılacam artık ne yapayım işim yok oturuyorum okulda ama sabah kalk giyin otur bütün gün zor oluyor geceleri güzel uyusam daha enerjik olacam ama Alah hepimize yardım etsin bebişlerimiz iyi olsun işte annelerin hakkı bundan ödenmiyor annelerimizde bizi taşırken bunları çekti babada önemli evet ama annelik bir başka Allah annlerimizi başımızdan eksik etmesin
ємєℓ;8315572 .!.:herkese gunaydın hanımlar..........berat kandılımiz mubarek olsun....bu mubarek gunlerde mevlam herkesin dualarını kabul etsin insallah.............................
..............................fazla durmycagım zaten yatıp dinlenmem lazım dun epey korktuk çunku.....dua ediyorum da iki hafta daha bekler oglusum
kızlaarr hepinizin kandili mubarek olsun. bugun hepimizin duası bırbırımız ıcın olsun.. dualarınız kabul olsun
kızlar bi sorum olucak biz 4 kız kardeşiz...yiğenimde kız...bu yaşıma kadar Ne Erkek bebekle ilgilendim ne altını değiştirdim...nede erkek bebeklere nasıl bakıldığını biliyorum.......bunun için erkek bebeklere bakmak la ilgili bir kitap var onu almak istiyorum...sizce gerekli mi?
çok şükür iyiyiz canım hepimizin ortak derdi gece wc ye kalkmaksağol tatlım hepimizin kandili mübarek olsun işallahh..... çok şükür iyiyim.. bol tuvaletli vede boll sıcak bir geceden zar zor uyandım :)))) sen nasılsın prensesin nasılll..
valla ağrılı döneme girdik hakkaten.. ben artık mutlaka öğlen uykusu uyumaya çalışıyorum... hakkaten iyi geliyo.. ve bu uykular sayesinde akşamlarıda erken yatıp erken kalkıyorum sabahları.... bebek içinde iyiyimiş doktorumda mutlaka bol bol dinlen artık dedi..... açıorum klimayı seriinn serin oohhhh yayılıp yatıyorum... :)))))))))))))
canım dinlen moralini yüksek tut bişiy olmaz Allahın iziniyle canımємєℓ;8315572 .!.:herkese gunaydın hanımlar..........berat kandılımiz mubarek olsun....bu mubarek gunlerde mevlam herkesin dualarını kabul etsin insallah.............................
..............................fazla durmycagım zaten yatıp dinlenmem lazım dun epey korktuk çunku.....dua ediyorum da iki hafta daha bekler oglusum
kızlaarr hepinizin kandili mubarek olsun. bugun hepimizin duası bırbırımız ıcın olsun.. dualarınız kabul olsun
kızlar bi sorum olucak biz 4 kız kardeşiz...yiğenimde kız...bu yaşıma kadar Ne Erkek bebekle ilgilendim ne altını değiştirdim...nede erkek bebeklere nasıl bakıldığını biliyorum.......bunun için erkek bebeklere bakmak la ilgili bir kitap var onu almak istiyorum...sizce gerekli mi?
ємєℓ;8315721 .!.:amin insallah gamzecim nerde varsa mevlam herkesin dualarını hayırlı ise kabul etsin . . . .
Günaydın kızlarrrrrrrr. Hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Herkesler iyimi?
,hayırlı sabahlar herkese
Kandiliniz Kutlu olsun canlarım, Güzel Allahım tüm dualarımızı kabul etsin
Sağ salim yavrularımıza kavuştursun bizi
emel canım dün yatmadan önce mesajını okudum, hastanede neler olduğunu...
çok çok geçmiş olsun hayatım
bu saatten sonra hazırlıklı olucaz anlaşılan
oğluşunun kilosuda çok iyi maşallah, doğsada sorun teşkil etmez Allahın izniyle
haftaya Cuma da ben NST ye bağlanıcam, inşallah sancı filan çıkmaz
malum kızım çok küçük
yinede hazırlıklı gitmemiz lazım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?