Günaydın kızlarrrrrrrr. Hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Herkesler iyimi?
Emelcim, çok geçmiş olsun tatlım. Endişelenme bebeğin bekler zamanını cnm. Biliyorsun ben yaklaşık 1 aydır evde yatıyorum. Senden daha erken başladı benim erken doğum riski. Doktor bana demişti içtiğim ilacı bıraksam bile hemen doğum olmazmış. Bu hafta son kullanıyorum bende ilacı. Zaten artık sende doğum yapsan bile bebek küvözde kalmadan yaşayabilir ki kilosuda gayet iyi maşallah. ama bol bol dinlen tatlım.
hayırlı sabahlar herkese
Kandiliniz Kutlu olsun canlarım, Güzel Allahım tüm dualarımızı kabul etsin
Sağ salim yavrularımıza kavuştursun bizi
emel canım dün yatmadan önce mesajını okudum, hastanede neler olduğunu...
çok çok geçmiş olsun hayatım
bu saatten sonra hazırlıklı olucaz anlaşılan
oğluşunun kilosuda çok iyi maşallah, doğsada sorun teşkil etmez Allahın izniyle
haftaya Cuma da ben NST ye bağlanıcam, inşallah sancı filan çıkmaz
malum kızım çok küçük
yinede hazırlıklı gitmemiz lazım doktora
canım bence o kitabı hemen edin çünkü nasılki kız bebeklerin kendine has temizleme bakım vs. şekilleri varsa erkek bebekler içinde var... özellikle cinsel gelişim yaklaşım açısından filan dikkat etmek gereken şeyler var. ben olsam düşünmeden alır ve biran evvel bilinçlenmeye hazırlıklı olmaya bakarım bebeğime karşı...
aminnn canımmm...... a.s.
ємєℓ;8315752 .!.:canım bence hiç masraf yapmaya gerek yok.....evlerimizde internet var zaten erkek beginin bakımı dediginde bir suru site çıkıyor ordan faydalan bence........bi alt almada kızlara gore farklı erkekler....onun dısında gerekli tum bilgileri internetten bulabilirsin
Benim koca kafalı oğlum dayadı kafasını göbeğimin tam ortasına aşşağı dönmeye niyeti yok gibi :sinifsinif:
sağol canım seninde mübarek olsunn... Allahım bukadar gebeşin sesini duysun bize yardım etsin işallahh :))))
,
seninde kandilin mübarek olsun güzelim... ayrıca güzel düşünelim yaa hiç sıkmayın kendinizi onlar vaktiyle zamanıyla gelecekler işallah.. elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allaha bırakmak lazım vesveseyle sıkıntıları kendimize çekiyoruz.. nasılsa herşey olacağına varıcak.... düşüne düşüne anca şişiyoruz sıkıntılarımzıa artıyo.. bu mübarek günde kendimiz için hayırlısını isteyelim Rabbim en iyisini bilir ve verir....
ємєℓ;8316028 .!.:sagol canım benim moralın için...senin sorunun biliyorum cok sukur su ana kadar geldiniz sizde...bundan sonra sizde bi terslik olmaz insallah.....belki ben biraz daha sanslıyım çunku 35. haftadayım dun ebede onu dedi dogsa bile kuveze gerek kalmaz....Allah ım hayırlısını versin insallah
çok tesekkur ederim canım benim..evet kilosu iyi masallah hani dogsa bile hersey yolunda olcak gibi.....ama insan hiç beklemedigi için panikleyip korkuyor tabi.......umarım senden iyi haberler alırız canım.....
aslında su saatten sonra kızlar eksik neyimiz varsa tamamlasak iyi olur çunku bebislerin beklemeye pek niyeti yok gibi....cantaların hazırlanıp bir kosede durması lazım
Denizcim sabah kalktığımda , ilk işim kafasını yoklamak nerede diye , bu gün benden iyi bir azar işitti resmen bağırdım , sen annenin kesilmesini mi istiyorsun eşşek
kafalı , inatçı diye sonra da kendi halime güldüm resmen doğmamış çocuğa fırçayı çektim .
Denizcim sabah kalktığımda , ilk işim kafasını yoklamak nerede diye , bu gün benden iyi bir azar işitti resmen bağırdım , sen annenin kesilmesini mi istiyorsun eşşek
kafalı , inatçı diye sonra da kendi halime güldüm resmen doğmamış çocuğa fırçayı çektim .
ben bi kahvaltımı yapiim, 2 haşlama yumurtamı yiyeyim de :)))))))) geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?