2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben geri geldim

hepinizin kandili mubarek olsun, birbirimiz ve kuzucuklarimiz icin bol bol dua edelim bu aksam, hepsi hepimiz saglikla huzurla tamamlayalim bu sureci insallah, bebeklerimizde mutlu gazsiz uslu uyuyan emen bebekler olsun insallah, sutumuz bol bol olsun insallah, kilolarimizda ustumuzden su olup aksin insallah :)))

valla gorunen o ki hepimizin degisik degisikte olsa sancilari var, benim alt tarafim sismis sismis patlicakmis hissi var surekli. artik oturup kalkarken zorlaniyorum. bi de sizlerin istahi kapanmis ama benimkinde tam bir patlama var sanirim ben geri kalan zamanda hizli kilo alicam

sagol canım benim moralın için...senin sorunun biliyorum cok sukur su ana kadar geldiniz sizde...bundan sonra sizde bi terslik olmaz insallah.....belki ben biraz daha sanslıyım çunku 35. haftadayım dun ebede onu dedi dogsa bile kuveze gerek kalmaz....Allah ım hayırlısını versin insallah

çok tesekkur ederim canım benim..evet kilosu iyi masallah hani dogsa bile hersey yolunda olcak gibi.....ama insan hiç beklemedigi için panikleyip korkuyor tabi.......umarım senden iyi haberler alırız canım.....

aslında su saatten sonra kızlar eksik neyimiz varsa tamamlasak iyi olur çunku bebislerin beklemeye pek niyeti yok gibi....cantaların hazırlanıp bir kosede durması lazım

teşekkürler kızlar önerileriniz için..ilk kitabı gördüğümde gereksi< demiştim..ama geçen gün erkek çocuğu olanlarla konuşuyodum..ayy anlattıklarını duyunca şok oldum....dedim küçücük çocuklar ne anlar cinsellik tarzı konulardan ....ama meğersem çok felaket oluyolarmışkaydirigubbakcemile3akşam eşimle konuştum...dedim böyle böyle diyolar ben bunlardan hiç anlamam..o yüzden kitap alıcam..kitapta anlamadığım yerleride netten araştırırım...tamm dedi oda...çünkü onunda hiç bilgisi yokkaydirigubbakcemile3

çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş ya Allah yardımcımız olsun...

bana musade kızlar opuyorum hepinizi....kendinizi çok yorum saatlerce pc karsısında kalmayın oda yoruyo bizleri...sandelyede surekli oturmak baskı yapıyo gibi geliyor bana...tabi mecbur iste calısanlar için bisey diyemiyorum ama evde olanlarda cok fazla takılmasın bence...........Allah a emanet olun

günaydın 2009 eylül anneleri:)) cok sukur bu haftaları gördük...Allah inşallah mutlu sonuda kısmet etsin hepimize.herkes bebişlerine saglıcakla kavuşsun insallahhh...
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN....

amenna ve saddakna ( inandık ve iman ettik) çok şükür
Rabbim ne verirse kabulümüz, biz hayrı isteyelimde Takdir Mevlamın opuyorumnanaktan

inşallah bişey çıkmaz, iyi beslenmeye çalışıp dinleniyorum
dediğin gibi doktora hiç o psikolojiyle gitmediğimiz için öyle ani bir sancı ve hastaneye yatırılma insanı korkutuyor ancak bu saatten sonra herşeye hazırlıklı olmak gerek
ben çantamı 1 ay öncesinden hazırlayıp kapı eşiğinde hazır tutuyorum hihoyyyt

Denizcim sabah kalktığımda , ilk işim kafasını yoklamak nerede diye , bu gün benden iyi bir azar işitti resmen bağırdım , sen annenin kesilmesini mi istiyorsun eşşek
kafalı , inatçı diye sonra da kendi halime güldüm resmen doğmamış çocuğa fırçayı çektim .

aaaaaaaaa annesi kızma efeye
döner inşallah, panik yapıp çocuğun psikolojisini bozma klava:
sağlıklı olsun, sağ slaim gelsinde bırak nasıl oluyorsa olsun
sen ve oğlun sağlıcakla kurtulun yeter

bu arada normal görünen birçok arkadaşım sezeryanla doğum yaptı, kafa dönmüş ama açılma yok
mecbur kesildiler yerimseniben

alemsin şimdiden fırçalarsan hiç doğmak istemez bu kadın ben döverde beni dermiş

yasemın bizimkilere ne oldu anlamıyorum. benımkıde doğuma dönmüştü şimdi kafası agzımdan cıkacak essegın. senınde tekmeleyınce canın acıyormu

:))) demek ilk fırçayı yedi inş. hayırlısıyla gelir cnm sıkma canını..
Bende 32.haftadayım bu hafta kontrole gitcem bakalım ne alemde döndümü.. Dün akşam çekyata yattım halıya bakıyom orda oğluşumu hayal ettim halıda emeklediğine bana bakıp güldüğünü :)))
Çok merak ediyom artık yaaa

yasemincim aslinda belli de olmaz. mesela bende kafasini gobegimden cikariyor donmedi saniyordum. doktor donmus deyince cok sasirmistim meger o cikardigi totosuymus
belki seninde oyledir, ben mesela o donerken hic anlamamistim :)

eslemcim haklısın ne yazık ki benim de çevremde kim ne istediyse tersi oldu :)) Ben de işte ne bileyim Allah sağlıuk versinde gerisi boş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…