kızlar midem çok bulanıyor yaaaaaaa......mafoldumben
taam dun cok konusup basinizi agritmis olabilriim ama boylede yapilmasss ki hamile baggyana
sıcaklardan mı acaba mide bulantın feyza ??
huysuzlanma bak şimdi geldim kahvaltıdan
hem kayınvaldemle konuşuyom hem senle laelaelaelaelae
taam o saman :)
yedin mi yumurtalari
ben yakinda gidaklamaya baslarsam hic sasirmicam valla bebek yerine yumurta cikcak bi tarafimdan bu gidisle
selam güzel annişler. hepinizin kandilini kutlarım Yüce Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.
geçmişi okudum geldim. yasemincim ben makyaj oje falan düşünmüyorum canım en yalın halimle doğuma girip o şekilde oğluşumla poz vermek istiyorum. ben de bir iki resim gördüm anneler baya makyaj yapmış bana da abartı geldi. bu arada efeciği azarlamışsın bence inatlaşma kozlar onun elinde doğmıcam diye tutturursa olan sana olur bak :)
benimde bulantım var bide uykum
selam güzel annişler. hepinizin kandilini kutlarım Yüce Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.
geçmişi okudum geldim. yasemincim ben makyaj oje falan düşünmüyorum canım en yalın halimle doğuma girip o şekilde oğluşumla poz vermek istiyorum. ben de bir iki resim gördüm anneler baya makyaj yapmış bana da abartı geldi. bu arada efeciği azarlamışsın bence inatlaşma kozlar onun elinde doğmıcam diye tutturursa olan sana olur bak :)
yasemın bizimkilere ne oldu anlamıyorum. benımkıde doğuma dönmüştü şimdi kafası agzımdan cıkacak essegın. senınde tekmeleyınce canın acıyormu
:))) demek ilk fırçayı yedi inş. hayırlısıyla gelir cnm sıkma canını..
Bende 32.haftadayım bu hafta kontrole gitcem bakalım ne alemde döndümü.. Dün akşam çekyata yattım halıya bakıyom orda oğluşumu hayal ettim halıda emeklediğine bana bakıp güldüğünü :)))
Çok merak ediyom artık yaaa
yasemincim aslinda belli de olmaz. mesela bende kafasini gobegimden cikariyor donmedi saniyordum. doktor donmus deyince cok sasirmistim meger o cikardigi totosuymus
belki seninde oyledir, ben mesela o donerken hic anlamamistim :)
bahaaar yapiyosun?
valla ben kirmizi rujumla gircem doguma deermisim
kizlar yaaa feci canim sikiliyor ilgilenin benimlen, agirlasmak kelimesinin tam anlamiyla bu hafta hakkini veriyorum. bana bisiler oluyor her yaimdan bi agrilar yukseliyor su an
aayyyyy bayiliciiiim sanirim
fıstık sen neden sıkılıyorsun ki yahu. bana da bir iki gündür darallar geliyor gitmek bilmiyor. sanki ayaklarım dizlerim beni taşımıyor gibi geliyor ya. toplu depresyon hareketi mi başlattık nedir annamadım.
baharcim artik ise gelmek cok zor geliyor, belden asagimda agrilar var, artik ne menem bi catiysa acilmasini tamamlayamadi gitti
valla resmen yuruyusum bile degismeye basladi badi badi yuruyom sanki artik((
bi de tum bunlarin ustune istanbulun sicagi eklenince bu ruh haline burundum bu aralar.
ya canım ben gözaltlarım acayip mor genetik zaten..Sadece kapatıcı ile biraz kapanıyor...Doğumda onları kapatmazsammm çok fena görünürüm .....
ama kapatıcı sürüncede yüzüm ruh gibi oluyor ve kalem falan çekmem lazım...Mecburen doğuma göz kalemli ve fondotenli girmem lazım...
baharcim artik ise gelmek cok zor geliyor, belden asagimda agrilar var, artik ne menem bi catiysa acilmasini tamamlayamadi gitti
valla resmen yuruyusum bile degismeye basladi badi badi yuruyom sanki artik((
bi de tum bunlarin ustune istanbulun sicagi eklenince bu ruh haline burundum bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?