2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınn kızlar ayy gittikçe azalıyoruz... eee artık ağrılar sancılar zor günlere girmiş oluyoruz....içimde sevinç var...oğluma kavuşacağım günler yaklaştı....delikafadulden buarada herkesin kandili mübarek olsunn... raabim hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşlhh.. dün bebeğimin ultrason resmine bakıyorumda babasına benziyor diyorumm.. tabi babamız gerim gerim geriliyor....:dance:
ayy balkon çamaşır dolu hepsi toplanıcak katlanıcak ütülencekk... işimiz çok...

hoşgeldin canım. benim bebiş annesine benziyormuş doktor teyzemiz öle dedi :) keşke ben de evde olsam da yatsam dinlensem yaaaa :umursamaz:

kızlarr çok heyecanlıyım evrım sezeryana gırelı 40 dk kadar olmus. heralde artık kuzeyımız aglamaya başlamıştır.

kizlar dunku toplu tatli cinnetimizden soora evde tatlilari goturdunuz mu
ben valla acayip tatli tukettim dun aksam ama bi seferden bisey olmaz, bide ozellikli bisiydi o yuzden kocis bile ye gitsin dedi

hoşgeldin canım. benim bebiş annesine benziyormuş doktor teyzemiz öle dedi :) keşke ben de evde olsam da yatsam dinlensem yaaaa :umursamaz:

hoşbulduk canım...desene şirin bir elif daha ne güzel....iznine ne kadar kaldı canım...

kızlarr çok heyecanlıyım evrım sezeryana gırelı 40 dk kadar olmus. heralde artık kuzeyımız aglamaya başlamıştır.

ayyyy ne güzelll....:gitme:

Ebrucum ben dün o tatlı muhabbetlerinizi kaçırmşım çok üzüldüm tam da benim alanıma giriyordu he he eh ,ama akşam gittim buzluğumda ki dondurma stoğumdan bir parça yedim , ama benim canım özellikle karpuz istiyor sürekli anlamadım ki neden ?

kizlar dunku toplu tatli cinnetimizden soora evde tatlilari goturdunuz mu
ben valla acayip tatli tukettim dun aksam ama bi seferden bisey olmaz, bide ozellikli bisiydi o yuzden kocis bile ye gitsin dedi

ya bende iştah falan kalmadı annem meyveli pelte yapmış onu yedim dünkü muhabbetten sonra çok masum sırf meyve vardı içinde şu anda yemek yeme isteğim yok annemin doğumu yaklaşınca iştahı kapanırmış bende doğurmayam

meryem allah analı babalı büyütsün ya benim de tüyler tiken tiken oldu bak şimdik.
ebru ben de çikolata kaşıkladım walla dün akşam

kızlar benim 34+2 ama oğlum 2440 çıktı dünkü kontolde doktor normal dedi ama bana sanki küçük gibi geldi. birde 36 hafta dolunca alabiliriz dedi. moralim baya bozuldu ya..

hoşbulduk canım...desene şirin bir elif daha ne güzel....iznine ne kadar kaldı canım...
ayyyy ne güzelll....:gitme:
kız benim bebiş erkek :) babanem de eşim de ben de rüyalarımızda hep eşime benzeyen bir minnoş görmüşüz ama bakalım. annesine benzesin ya baby face olsun iznime daha çoooook var canımcım. 1 ay daha çalışırım ben herhalde.

aminn baharcım. boyle tanıdıgın sevdıgın bırısı olunca daha farklı. burada bızımde dogumlar başlasın heralde hop oturup hop kalkacagız:)

benim biraz tansiyon yüksekliği ve idrarda protein fazlalığı çıkmıştı. doktor preeklamsiden şüphenlendi. ve safra kesemde taş var baya rahatsız ediyor bebeği fazla bunaltmalayalım dedi. o yüzden

aminn baharcım. boyle tanıdıgın sevdıgın bırısı olunca daha farklı. burada bızımde dogumlar başlasın heralde hop oturup hop kalkacagız:)
gerçekten ya. bu kadar hamiş bunca şey paylaştık hepimiz dokuz doğurcaz burda.
benim biraz tansiyon yüksekliği ve idrarda protein fazlalığı çıkmıştı. doktor preeklamsiden şüphenlendi. ve safra kesemde taş var baya rahatsız ediyor bebeği fazla bunaltmalayalım dedi. o yüzden
canım benim de proteinle ilgili sorun çıkmıştı. tansiyonum normal seyredince idrarda da çıkmayınca sorun yok demişti doktor. ama aksi olsaydı sanırım bizim de erken alacaklardı. doktoruna güven bence canım.canını da sıkma bebeğinin kilosu gayet normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…