2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun. ALLAH herkesin bebeğini sağlıkla elimize almayı nasip etsin.

ben sana küsüm cagrıma karsılık bıle vermedın

yaff bana küsme:) ben eve gırınce telefonu unutuyorum anca sabah görüyorum:) tamam soz artık yanımda tasıycam:) ozaman sana guzel haber verıyımde barısalım:) evrımım kuzeyını doggurdu. durumu ıyıymıs. az sonra arıyıp evrımın durmunuda ogrenecegım

ben hepınızın kandılını kutlamak ıcın gırmıstım kızlar
kasılmalarım var fazla oturamıcam
bu gece dualarım hepınız ıcın
allaha enmaet olun
sevgıler

saka bee ben sıze kusebılırmıyım hıc.cok sevındım ıyı olmalarına.allahım ne gusel ne buyuk bı mutluluk artık gunler gecmıyo rabbım hyrlısıyla hepımıze gostersın ıns.evrımı tebrık ettıgımı soyle olur mu.muck ogluna da sana da zıllı senıı

soylerım ncanımm. Senınde az kaldı ınsallah sende saglıkla kucagına al eymen pasayı.

elacımm hem hoşgeldin hem güle güle hayırlıkandiller hayatım.... işallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini zamanında... kendine çok çok iyi bak seninle karşılaşmak kısacıkta olsa çokk güzeldi :)))

Ay yarın tekrar doktora gidicem , kültür alacaklarmış benden of bu akşam mecbur ağdaya gidicem ... Ama kuzucuğumu bu sefer görebilicem süper :)) Kesin ölçülerini de yarın öğrenicem bakalım kilosu boyu posu ...Belki dönmüşse ...

ne güzel canım gerçi bu havada ağda fikri hiç hoş değil

Sorma denizcim kaç gündür sallıyordum , hafta sonu sabah giderim diyordum ama mecbur işte , bir de iki ayağım bşr pabuca sıkışmış oldu yapacak başka işlerimde var of of ,doğumdan sonra tekrar çalışmaya başladığımda lazere gitmeyi planlıyorum ...

Gülaycım nabersin ???? ışler yoğun mu tatlım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…