2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya canım biraz ayıp olcak ama bende kafaya taktım ağdaya gitmeyi ama hiç ağda yaptırmadım daha nasıl oluyorr...yani ben çok utanıyorum...ve acısı falan düşünemiyorum...ama gitmemde lazım...:kedi:

genital bölge için nasıl alıyorlar...

bana nasıl olduğunu özelden yazarmısın :kedi:

Baharcım ben sir yaptırıyorum , daha doğrusu hamileliğimin 3 .ayında başladım .Ebru ben de öyle düşünüyorum ama nasıl ayarlıcaz bilmiyorum , of ya çok kötü bir durum .

Ebru bende şeyi soracaktım , şu normal doğum için yaptığın oturup kalkma hareketi nasıl oluyor , bir de gün içinde kaç kere yapıyorsun ve ne kadar süre oturuyorsun detaylı anlatırmısın .

Baharcım ben sir yaptırıyorum , daha doğrusu hamileliğimin 3 .ayında başladım .Ebru ben de öyle düşünüyorum ama nasıl ayarlıcaz bilmiyorum , of ya çok kötü bir durum .

bende hesaplamaya calisiyorum yasemincim yaw nasil denk getircez diye, bi simdi gitsem bi de dogurmazsam insallah 3 hafta sonra gitsem yeter heralde di mi ?

napalim dimdizlakta olmayiversin

sir canim, ben daha once lazere de gitmistim ama o tamamen bitirmiyor, acik renk ve ince olanlari almiyor o nedenle agdaya devam

Senin çoğu gitmiştir o zmaan , arkadaşım esmer ve ilk gittikten sonra bile çok aşama kaydetmiş ... Bende doğumdan sonra kafaya koydum tabi toparlama falan derken bir 6 ay geçer .kaydirigubbakcemile2

Ebru bende şeyi soracaktım , şu normal doğum için yaptığın oturup kalkma hareketi nasıl oluyor , bir de gün içinde kaç kere yapıyorsun ve ne kadar süre oturuyorsun detaylı anlatırmısın .

yasemincim ben oturma kalkma hareketlerini yapmiyorum sanirim gulay yapiyordu ama internetten arastirmistim comelip kalkmanin faydali oldugunu yaziyordu
tabi gobek yuzunden vucudumuz dengesini kaybetmesin diye bir sandalyenin oturma yerine tutunarak comelip kalkin diyordu.

ben kegel egzersizlerine basladim, oradaki kaslari sikip birakiyorum bu da dogumda cok faydaliymis

bende hesaplamaya calisiyorum yasemincim yaw nasil denk getircez diye, bi simdi gitsem bi de dogurmazsam insallah 3 hafta sonra gitsem yeter heralde di mi ?

napalim dimdizlakta olmayiversin

Dımdızlak olması dikiş atılırsa iyi olur,hani dikiş iyileşene kadar çıkmazlar bizde rahat ederiz yoksa doktorun çok da umru olacağını sanmam , ama işte hesaplara göre tutmayabilir , önce gelebilir sıpalar ...

yasemin, ebru ben de sire gidiyorum ama el ağdası kadar memnun kalamadım nedense ondan sordum. ön yargılıyım sanırsam hepiniz sire gidiyorsanız sir daha iyidir herhalde ne bilem. ama denk getirme işi benim de kafama takılmıyor değil hani.

ya o kegel egzersizlerini ben de yapayım diyorum da doğuruvercekmişim gibi geliyo korkuyorum :) ebrucum bu arada neden hep ingilizce karakter kullanıyon tatlım. el alışkanlığı mı :))) hayır garip şeyler çıkabiliyor da arada :))))

merhaba bayanlar
ben de gecmişi okumadım, umarım herşey yolundadır. işe de yeni geldim çünkü bugün kendimi iyi hissetmiyorum.
dün gece herzamanki gibi tuvalete kalktım; aynen regl agrısı gibi agrım vardı; karnım - yumurtalıklarım falan ağrıyordu. bir süre sonra uyuya kaldım
sabah kalktığımda da hafif hafif aynı ağrı ve acaip halsizlik var

bu hurmalar erken mi doğurtacak beni nedir kafamçokkarıştı ; kontrolüm de gelecek haftasonu daha

size de oluyor mu bunlar

ay geldim kızlar............... başım çok ağrıyo ya, 3 gündür feci haldeyim, aklıma artık binbirtürlü şeyler geliyor.

yasemincim tuvalete oturur gibi oturup kalkıyorsun canım, eski tip tuvaletlere ama anacım....

ben jiletleyip gidicem, o ara sancı çekerken ben evde artık banyoda onunla uğraşırım. inşallah ağda yaptıranlar doğumunuz temiz bi gününüze gelir sizinde..... ama laser düşünüyorum artık doğum sonrası kışın... ikinci çocuğuma hazırlıklı olucam...

bu arada yasemincim indirim m&s damıydı yoksa mothercare demi .....

ebrucum ben senle ilgilenirim anacım.....

evet yaaa di mi
yazarken benimde aklima geliyor ama napiiim diyorum sonra
maillerde turkce karakterler bazen tuhaf cikiyor okunamiyor derken alistik kaldi

Baharcım ben sirin azalttığına inanıyorum , yani ya da benim öyle oldu sanırım , eskiden makineyle alırdım , neredeyse aynı süre dayanıyor ...

Nino arkadaşım yemeyin şu hurmaları daha erken , sanmıyorum alakası olduğunu ama son haftalarda yersiniz , belki de üşütttün dikkat et kendine.

canim benim saol seker
sen en son kan sayimi ne zaman yaptirdin gulaycim
bu bas agrilarinin sebebi demir eksikligi olabilir, benimde acayip agrirdi cunku sonra demir hapi almamla bicak gibi kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…