Ay yarın tekrar doktora gidicem , kültür alacaklarmış benden of bu akşam mecbur ağdaya gidicem ... Ama kuzucuğumu bu sefer görebilicem süper :)) Kesin ölçülerini de yarın öğrenicem bakalım kilosu boyu posu ...Belki dönmüşse ...
sir mi yaptırıyonuz el ağdası mı?ay benimde gitmem lazim agdaya
artik nolur nolmaz hazirlikli olmakta fayda var :)))
sir mi yaptırıyonuz el ağdası mı?
Baharcım ben sir yaptırıyorum , daha doğrusu hamileliğimin 3 .ayında başladım .Ebru ben de öyle düşünüyorum ama nasıl ayarlıcaz bilmiyorum , of ya çok kötü bir durum .
sir canim, ben daha once lazere de gitmistim ama o tamamen bitirmiyor, acik renk ve ince olanlari almiyor o nedenle agdaya devam
Ebru bende şeyi soracaktım , şu normal doğum için yaptığın oturup kalkma hareketi nasıl oluyor , bir de gün içinde kaç kere yapıyorsun ve ne kadar süre oturuyorsun detaylı anlatırmısın .
bende hesaplamaya calisiyorum yasemincim yaw nasil denk getircez diye, bi simdi gitsem bi de dogurmazsam insallah 3 hafta sonra gitsem yeter heralde di mi ?
napalim dimdizlakta olmayiversin
yasemincim ben oturma kalkma hareketlerini yapmiyorum sanirim gulay yapiyordu ama internetten arastirmistim comelip kalkmanin faydali oldugunu yaziyordu
tabi gobek yuzunden vucudumuz dengesini kaybetmesin diye bir sandalyenin oturma yerine tutunarak comelip kalkin diyordu.
ben kegel egzersizlerine basladim, oradaki kaslari sikip birakiyorum bu da dogumda cok faydaliymis
sir mi yaptırıyonuz el ağdası mı?
ya o kegel egzersizlerini ben de yapayım diyorum da doğuruvercekmişim gibi geliyo korkuyorum :) ebrucum bu arada neden hep ingilizce karakter kullanıyon tatlım. el alışkanlığı mı :))) hayır garip şeyler çıkabiliyor da arada :))))
ay geldim kızlar............... başım çok ağrıyo ya, 3 gündür feci haldeyim, aklıma artık binbirtürlü şeyler geliyor.
yasemincim tuvalete oturur gibi oturup kalkıyorsun canım, eski tip tuvaletlere ama anacım....
ben jiletleyip gidicem, o ara sancı çekerken ben evde artık banyoda onunla uğraşırım. inşallah ağda yaptıranlar doğumunuz temiz bi gününüze gelir sizinde..... ama laser düşünüyorum artık doğum sonrası kışın... ikinci çocuğuma hazırlıklı olucam...
bu arada yasemincim indirim m&s damıydı yoksa mothercare demi .....
ebrucum ben senle ilgilenirim anacım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?