2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar kaynanam yorganı diktirmiş 100*150 lik. bu arada bebişin karyola 60*120 lik düşünün artık. o kadar söyledim boyunu. el kadar bebe içinde kaybolacak. bir de telefonda anlattığı kadarıyla pembe satenden diktirmiş, beyaz yorgan kılıfı diktirmiş onun üzerine. beyaz nevresimin ortasında kare şeklinde bi açıklık varmış, yorganın sateninin görülmesi için. telefonda bana anlattıkça daral geldi, aklıma evlenilince ilk gün kullanılan yorganlar gibi geldi................ uff ya bu kadın çok zevkliydi ne oldu anlamadım, bebeğe böyle yorgan mı dikilir, hemen hurca koyup kaldırcam...

Gülaycım sıcaklardan olabilir bir de düzenli tansiyonunu ihmal etme sakın .... Anacım baktık ağdanın ortasına geliyor bis de mecbur jiletlicez , inşallah annem olduğu zamana denk gelir ben ondan çekinmem o halleder , önemli olan kimsesiz bir zamana denk gelmemesi ....

ındirim mothercare de canım , bebek kıyafetlerinin bir kısmında daha doğrusu yazlık ürünlerde ben 7 li paket aldım seneye yaza kullanmak için 28 tl paketi tanesi 4 tl ye geliyor düşün artık .

gulay sende git yorgani kucult uzerine de aldigin nevresim takimlarindan birinin kilifini gecir
niye anlamak istemediyse o kadar minik bebeklere yorgan bile ortmeyin diyorlar o gitmis genc odasina gore yaptirtmis yorgani

cnm benim ağrım sızım yok şimdilik allaha şükür cuma günü tarih belirlicez benim doğum günüm 18 Ağustos ozamanı söylicez bizde dr sizce nasıl fikir eşim 20 alcaklardı ozaman alsınlar dedi

evet yaaa di mi
yazarken benimde aklima geliyor ama napiiim diyorum sonra
maillerde turkce karakterler bazen tuhaf cikiyor okunamiyor derken alistik kaldi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bence de azaltıyor ama daha çabuk çıkıyor ve tam temizlemiyor gibi geldi bana.

ayy evet yaaa kimse yokken olursa muslum gurses konserinde kendini jiletleyenler gibi olmasin goruntusu sooooora :1shok:

geçen ay canım, ben hiç kan hapı kullanmadım. demirim iyi bu arada. ama şimdi gidip doktorluğa yaptırayım olmazsa.

yasemincim ben bi kilo hurmayı bitirmek üzereyim, ben hurmanın bişeyini görmedim şuan zararını yani. onun dışında şöyle yararı oldu bana, canım tatlı çekince yiyorum, hemen tatlı isteğim gidiyor.... bakalım doğumda görecez etkisini. tabi günde 5-6 tane yiyorun en fazla on tane.... bu arada bugün bi kilo daha hurma aldım.....

kızlar ya benim şuana kadar vajinamda hiç ağrım olmadı, acaba ben doğuramacak mıyım. herkesin kendi derdi başka bu arada :)

kızlar görünmüyormu yazdığım....mafoldumben

Aman boşver sıkma canını , kaldırır koyarsın büyüyünce kullanır minnoşun ... Her gelen hediyeyi ya da alınan her şeyi beğenmesek de kullanmak zorunda değiliz ki ...

gülay, Rüzgar sana kibar davranıyor, kıymetini bil zemuszemus

kızlar görünmüyormu yazdığım....mafoldumben

Ben özelden mesaj attım sana canım ....Ama genel anlamda korkulacak bir şey değil ,gittiğin yerle anlaşıp hamile olduğunu belirtirsen ki , zaten görürler , biraz daha itinalı davranırlar , yani cart cart değilde kibar olurlar ...Bir de kendini sıkma 15 dakikada bitiyor bumuymuş korktuğum diyeceksin .

Gülaycım ağrı yok diye doğuramamak diye bir şey olmaz , ne güzel işte rahat rahat hareket edebiliyorsun bence az kilo aldığın için ağrıların yok ben direk ona bağlıyorum bu durumu .

gülaycım bence kayınvaliden düşünüp almış canım özenmiş hazırlatmış en azından o geldiğinde göstermelik te olsa kullanabilirsin. ne bileyim ben hediye olan şeylere çok değer veririm beğenmesem bile karşımdaki iyi niyetle bişey yapmışsa çok kıymetli olur benim gözümde.
ebru müslüm konseri benzetmenden sonra istesem de jilet yapamıcam canım bu benzetmen aklıma gelcek gülcem epizyomiyi kendim yapmış olcam sonra :)))

selam kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyorum benim oğlan ayak bileğini kırdı alçıda haftaya çıkacak inşallah yalnız bırakmaya gelmiyo zıplıyo kerata laf anlamıyo beni 20 eylülde sezeryan yapcaklar hastanede 8 gün yatırcaklarmış refakatçide almıyolar yanıma düşünsenize eşime bile bebişi göstermiyecekler bu doğumum biraz sıkıcı olcak

Gülaycım ağrı yok diye doğuramamak diye bir şey olmaz , ne güzel işte rahat rahat hareket edebiliyorsun bence az kilo aldığın için ağrıların yok ben direk ona bağlıyorum bu durumu .

bence de az kilo alımı çok önemli yaaaa. yasemin ben kendimi garfield gibi hissetmeye başladım. çok yavaş hareket ediyom tıslıyom fıslıyom falan. bir tembellik sorma.

özel mesaj gelmedi daha..arkadaşlık bildirimi geldi...

yaaa ben utanıyorum aslındaaa..

mrb kızlar hepiniz iisinizdir umarım.kandiliniz mübarek olsun.bu gece güzel d,ileklerim hep sizinle olacak.

emel gecmiş olsun canım.ama merak etme bu dönemden sonra doğsada kuvezde kalmıyor bebekler.ama inşasllah 2-3 haft DAHA BEKLER OĞLUN.

bizde dün drdaydık.nstde problem cıkmadı.sadece 10 günde 100 gr almış kızım ona sıkıldım.1870g olmuş.ama ii dedi doktorumuz kilosuna.ölçümler net olmayabilir cünkü mesane biraz dolu ölçüm net olmayabilr dedi.sağlığı yerinde olsunda ne yapalım.

Geçmiş olsun canım , bir de iyi yönünden bak bebişinin doğacağı tarihi biliyorsun ne güzel ...

bence de az kilo alımı çok önemli yaaaa. yasemin ben kendimi garfield gibi hissetmeye başladım. çok yavaş hareket ediyom tıslıyom fıslıyom falan. bir tembellik sorma.

Canım bende bende , adım atarken çok komik oluyor iki bacak ayrı ayrı taraflara açılıyor hele uzun süre oturupta kalkınca çok zorlanıyorum , neden fazla kilo alma dediklerini şimdi daha iyi anlıyorum .

özel mesaj gelmedi daha..arkadaşlık bildirimi geldi...

yaaa ben utanıyorum aslındaaa..

Ya utanacak bişey yok , doktor gibi oda görevini yapıp bitiriyor , incelemiyor yani canım ... Zaten her geleni incelese işini yapıp para kazanamaz , tık tık hallediyor birde konuşan birine denk gelirsen süper hiç anlamadan bitiyor .

haklısın ama ben yıllardır jilet kullandım...ilk ağda nasıl olcak acaba....

kök salmış iyice...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…