bu arada kızlar kaynanam yorganı diktirmiş 100*150 lik. bu arada bebişin karyola 60*120 lik düşünün artık. o kadar söyledim boyunu. el kadar bebe içinde kaybolacak. bir de telefonda anlattığı kadarıyla pembe satenden diktirmiş, beyaz yorgan kılıfı diktirmiş onun üzerine. beyaz nevresimin ortasında kare şeklinde bi açıklık varmış, yorganın sateninin görülmesi için. telefonda bana anlattıkça daral geldi, aklıma evlenilince ilk gün kullanılan yorganlar gibi geldi................ uff ya bu kadın çok zevkliydi ne oldu anlamadım, bebeğe böyle yorgan mı dikilir, hemen hurca koyup kaldırcam...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3evet yaaa di mi
yazarken benimde aklima geliyor ama napiiim diyorum sonra
maillerde turkce karakterler bazen tuhaf cikiyor okunamiyor derken alistik kaldi
Baharcım ben sirin azalttığına inanıyorum , yani ya da benim öyle oldu sanırım , eskiden makineyle alırdım , neredeyse aynı süre dayanıyor ...
Nino arkadaşım yemeyin şu hurmaları daha erken , sanmıyorum alakası olduğunu ama son haftalarda yersiniz , belki de üşütttün dikkat et kendine.
Gülaycım sıcaklardan olabilir bir de düzenli tansiyonunu ihmal etme sakın .... Anacım baktık ağdanın ortasına geliyor bis de mecbur jiletlicez , inşallah annem olduğu zamana denk gelir ben ondan çekinmem o halleder , önemli olan kimsesiz bir zamana denk gelmemesi ....
İndirim mothercare de canım , bebek kıyafetlerinin bir kısmında daha doğrusu yazlık ürünlerde ben 7 li paket aldım seneye yaza kullanmak için 28 tl paketi tanesi 4 tl ye geliyor düşün artık .
ya canım biraz ayıp olcak ama bende kafaya taktım ağdaya gitmeyi ama hiç ağda yaptırmadım daha nasıl oluyorr...yani ben çok utanıyorum...ve acısı falan düşünemiyorum...ama gitmemde lazım...:kedi:
genital bölge için nasıl alıyorlar...
bana nasıl olduğunu özelden yazarmısın :kedi:
bu arada kızlar kaynanam yorganı diktirmiş 100*150 lik. bu arada bebişin karyola 60*120 lik düşünün artık. o kadar söyledim boyunu. el kadar bebe içinde kaybolacak. bir de telefonda anlattığı kadarıyla pembe satenden diktirmiş, beyaz yorgan kılıfı diktirmiş onun üzerine. beyaz nevresimin ortasında kare şeklinde bi açıklık varmış, yorganın sateninin görülmesi için. telefonda bana anlattıkça daral geldi, aklıma evlenilince ilk gün kullanılan yorganlar gibi geldi................ uff ya bu kadın çok zevkliydi ne oldu anlamadım, bebeğe böyle yorgan mı dikilir, hemen hurca koyup kaldırcam...
geçen ay canım, ben hiç kan hapı kullanmadım. demirim iyi bu arada. ama şimdi gidip doktorluğa yaptırayım olmazsa.
yasemincim ben bi kilo hurmayı bitirmek üzereyim, ben hurmanın bişeyini görmedim şuan zararını yani. onun dışında şöyle yararı oldu bana, canım tatlı çekince yiyorum, hemen tatlı isteğim gidiyor.... bakalım doğumda görecez etkisini. tabi günde 5-6 tane yiyorun en fazla on tane.... bu arada bugün bi kilo daha hurma aldım.....
kızlar ya benim şuana kadar vajinamda hiç ağrım olmadı, acaba ben doğuramacak mıyım. herkesin kendi derdi başka bu arada :)
kızlar görünmüyormu yazdığım....mafoldumben
Gülaycım ağrı yok diye doğuramamak diye bir şey olmaz , ne güzel işte rahat rahat hareket edebiliyorsun bence az kilo aldığın için ağrıların yok ben direk ona bağlıyorum bu durumu .
Ben özelden mesaj attım sana canım ....Ama genel anlamda korkulacak bir şey değil ,gittiğin yerle anlaşıp hamile olduğunu belirtirsen ki , zaten görürler , biraz daha itinalı davranırlar , yani cart cart değilde kibar olurlar ...Bir de kendini sıkma 15 dakikada bitiyor bumuymuş korktuğum diyeceksin .
selam kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyorum benim oğlan ayak bileğini kırdı alçıda haftaya çıkacak inşallah yalnız bırakmaya gelmiyo zıplıyo kerata laf anlamıyo beni 20 eylülde sezeryan yapcaklar hastanede 8 gün yatırcaklarmış refakatçide almıyolar yanıma düşünsenize eşime bile bebişi göstermiyecekler bu doğumum biraz sıkıcı olcak
bence de az kilo alımı çok önemli yaaaa. yasemin ben kendimi garfield gibi hissetmeye başladım. çok yavaş hareket ediyom tıslıyom fıslıyom falan. bir tembellik sorma.
özel mesaj gelmedi daha..arkadaşlık bildirimi geldi...
yaaa ben utanıyorum aslındaaa..
Ya utanacak bişey yok , doktor gibi oda görevini yapıp bitiriyor , incelemiyor yani canım ... Zaten her geleni incelese işini yapıp para kazanamaz , tık tık hallediyor birde konuşan birine denk gelirsen süper hiç anlamadan bitiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?