Geçmiş olsun canım , bir de iyi yönünden bak bebişinin doğacağı tarihi biliyorsun ne güzel ...
Canım bende bende , adım atarken çok komik oluyor iki bacak ayrı ayrı taraflara açılıyor hele uzun süre oturupta kalkınca çok zorlanıyorum , neden fazla kilo alma dediklerini şimdi daha iyi anlıyorum .
Ya utanacak bişey yok , doktor gibi oda görevini yapıp bitiriyor , incelemiyor yani canım ... Zaten her geleni incelese işini yapıp para kazanamaz , tık tık hallediyor birde konuşan birine denk gelirsen süper hiç anlamadan bitiyor .
haklısın ama ben yıllardır jilet kullandım...ilk ağda nasıl olcak acaba....
kök salmış iyice...:kedi:
tatlışım ukalalık olarak algılama olur mu?niyetim asla akıl vermek falan da değildi. bizim özenenimiz pek olmadığından böyle duydukça hoşuma gidiyor keşke diyorum ben de... ondan dedim canımcım. top böceği gibiyim ama hakkaten görsen yataktan kalkışımı :)baharcım normalde çok severim ben kaynanamı, ama bu yorgan olyına taktım bacım, bebek için korkuyorum yoksa büyük küçük önemli değil. ama yine de sererim haklısın.....
kutu kutu pense alemmiş canım kaynanam , çok güldüm ya, bayramda diye bayram, bizim kızlara ne koysak acaba... tabi bu durum seni sinir ediyodur, eşin ne diyo bakalım...
baharcım, yasemincim çok tatlısınız ya,,,,, hele de top böceği çok komik he he :)
senle ben yasemin acıların kadınları tombiş hamişleriz anacım. ben de asla jilet kullanamam.Hımmm o konuda bir şey diyemem ben hiç jilet kullanmadım , ben hep acılı yöntemlerle hallettim o yüzden çok acımamış olabilir ...
teşekkürler yasemin evet tarihi bilmek güzel bayramda doğacak kerata kaynanamda beni sinir ediyo neymiş adını bayram koyacakmışız
nası kutu kutu pense canım doktor mu ağda yaptı sana yani... abowwwwwwwwwww ben yerin dibine girerdim heralde, ama ne yapıyım benim ora çok hassas ne lazere ne ağdaya dayanamam.....
canım ben sezaryana girerken jiletlediydim ameliyat bitince ameliyat kesisine bant yapıştırmışlar mikrop kapmasın diye 1 hafta sonra kontrole gittiğimde dr o bandı çıkarmak için çekti tabi jiletli olunca 1 haftada kıllar azda olsa çıkmışlar amelayat bölgesi olduğu için canım çok yandı tabi bide ebe demesinmi dr bey size ağda yaptı diye yerin dibine geçtimbenneyaptımki
Canım cehaletimi bağışla , sezeryan kesiği o kadar aşşağıdan mı oluyor , bir de üztüne çamaşır lastiği ya da herhangi bişey gelince hissediyormusun ...
kız zaten bakmıyorlar bile. ne utancam amaaaan. birileri bana evrak verirken utanıyor mu yok çünkü işim bu canım :) ağda sezercikte de işe yarıyor merak etme canım.Bahar benden başka utanmaz yoktur heralde , o kadar çok ultrasona girdim, kaç kere smear aldırdım , kültürdü derken dedim ki bi ağdacıyamı göstermicem ayol ... Valla doğum öncesi acı denemelerim pek çok ama sezercik olursam işte o zmaan üzülürüm , Gerçi sağlık olsunda .
süper babane yarın geliyor yaşasın çok mutluyum. opuyorumnanaktan misafir falan geldiğinde çok güzel durabilir bence canımcım. babanem benim çeyizime senin anlattığının büyüğünü mavisini yapmış yatağıma onu sercem ben de lahusalık için mesela.yok baharcım olur mu ukalalık... hem ben sana kıyamam, sen de süper babaanne var, bizimkilerini kırka katlar tatlım... haklısın kadın özeniyo, ama ben de kızım kullansın en azından diyorum, ama böyle olunca kullanamıcak ben de yazık oluyor diyorum içimden. ama yine ben yanlardan katlayıp sereyim ya....
canım sezeryan kesiği tam kılların bittiği yerde oluyo evet ilk aylarda çamaşır lastiği gelince biraz huylanıyo insan ama ilk günlerde babaanne kilodu falan giymek lazım göbeğine kadar ama uzun süre değil tabikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?