2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok da yasemincim bana sorup sonra yok yok ben yine de büyük yaptırıyım demesi bana çok koyuyor, ama ben yapacağımı bilirim alırım o yorganı örterim bebenin üstüne, sonra da eşimi çağırıp gösteririm canım güzel olmuş mu diye. zaten bizim ki dellenir, dalga mı geçiyosun, çocuk boğulur diye bunun altında.ben de annen diktirdi tatlım karyolanın boyuna göre derim. bizimki delidir biraz, annesine küçültmesi için geri gönderir yorganı. ama kızlar ya haksızmıyım, karyolayı da gördü, hiç olur mu benim karyolaya o kadar büyük yorgan, yanlardan da sarkmıcak, her tarafı kapalı zaten karyolanın.

ninocum valla kızım biraz kibarcık olacak heralde, baksana ebrunun aliş annesini şimdiden gıcırdatıyo....

ebrucum jiletlicem tatlım ben kendimi de, en çok korktuğum şey, eğer jiletle ufak da olsa bi tahriş yapmak... çok korkuyorum, mikrop kapmaktan hastanede. o yüzden acaba kocişin tıraş köpüğüyle mi jiletlesem diyorum kendimi. biraz daha kaygan yapar sanırım o yeri.... he he :)

teşekkürler yasemin evet tarihi bilmek güzel bayramda doğacak kerata kaynanamda beni sinir ediyo neymiş adını bayram koyacakmışız

ya evet ben de yattığım yerden kalkarken falan top böceği gibi oluveriyorum çok komik. ama doğduktan sonra özlicem sanki bu günleri yaaaa. ne bileyim sıkıntılı oluyor kimi zaman evet ama o kadar özel ki...

kızlar bence jiletlemeyin ben ilk sezeryanımda jiletlemiştim oraya bant yapıştırıyolar ve dr 1 hafta sonra çıkarıyo kıllar çıkmış dr bandı çekerken çok canım yandı dr bana ağda yaptı yani bide çok utandım en iyisi ağda

baharcım normalde çok severim ben kaynanamı, ama bu yorgan olyına taktım bacım, bebek için korkuyorum yoksa büyük küçük önemli değil. ama yine de sererim haklısın.....

kutu kutu pense alemmiş canım kaynanam , çok güldüm ya, bayramda diye bayram, bizim kızlara ne koysak acaba... tabi bu durum seni sinir ediyodur, eşin ne diyo bakalım...

baharcım, yasemincim çok tatlısınız ya,,,,, hele de top böceği çok komik he he :)

nası kutu kutu pense canım doktor mu ağda yaptı sana yani... abowwwwwwwwwww ben yerin dibine girerdim heralde, ama ne yapıyım benim ora çok hassas ne lazere ne ağdaya dayanamam.....

tatlışım ukalalık olarak algılama olur mu?niyetim asla akıl vermek falan da değildi. bizim özenenimiz pek olmadığından böyle duydukça hoşuma gidiyor keşke diyorum ben de... ondan dedim canımcım. top böceği gibiyim ama hakkaten görsen yataktan kalkışımı :)
Hımmm o konuda bir şey diyemem ben hiç jilet kullanmadım , ben hep acılı yöntemlerle hallettim o yüzden çok acımamış olabilir ...
senle ben yasemin acıların kadınları tombiş hamişleriz anacım. ben de asla jilet kullanamam.

teşekkürler yasemin evet tarihi bilmek güzel bayramda doğacak kerata kaynanamda beni sinir ediyo neymiş adını bayram koyacakmışız

Ay o muhabbeti herkes yapıyor bende he he diye sinir sinir gülüyorum ...

Bende jilet yapmak istemiyorum , dikiş felan olunca en azından bi 10 gün idare etse fena olmaz yani ...

Bu arada Zeynepeylülün selamı var ( sevda ) Kızıyla evde dinleniyormuş , iyiymiş durumuda ...Hepinizi çok öpüyormuş ....sırnaşık şey

nası kutu kutu pense canım doktor mu ağda yaptı sana yani... abowwwwwwwwwww ben yerin dibine girerdim heralde, ama ne yapıyım benim ora çok hassas ne lazere ne ağdaya dayanamam.....

canım ben sezaryana girerken jiletlediydim ameliyat bitince ameliyat kesisine bant yapıştırmışlar mikrop kapmasın diye 1 hafta sonra kontrole gittiğimde dr o bandı çıkarmak için çekti tabi jiletli olunca 1 haftada kıllar azda olsa çıkmışlar amelayat bölgesi olduğu için canım çok yandı tabi bide ebe demesinmi dr bey size ağda yaptı diye yerin dibine geçtimbenneyaptımki

Bahar benden başka utanmaz yoktur heralde , o kadar çok ultrasona girdim, kaç kere smear aldırdım , kültürdü derken dedim ki bi ağdacıyamı göstermicem ayol ... Valla doğum öncesi acı denemelerim pek çok ama sezercik olursam işte o zmaan üzülürüm , Gerçi sağlık olsunda .

yok baharcım olur mu ukalalık... hem ben sana kıyamam, sen de süper babaanne var, bizimkilerini kırka katlar tatlım... haklısın kadın özeniyo, ama ben de kızım kullansın en azından diyorum, ama böyle olunca kullanamıcak ben de yazık oluyor diyorum içimden. ama yine ben yanlardan katlayıp sereyim ya....

Canım cehaletimi bağışla , sezeryan kesiği o kadar aşşağıdan mı oluyor , bir de üztüne çamaşır lastiği ya da herhangi bişey gelince hissediyormusun ...

ebeler de ne manyak oluyo ya, valla korkulur onlardan.. ben tansiyonumu ölçtürmeye gidiyorum şimdi. 5 dk. ya gelirim.

yooook allahtan eşim bana bıraktı kaynanama kalsa ya bayram yada ramazan bende daha bi isme karar veremedim ama kaan diye düşünüyom bakalım

Canım cehaletimi bağışla , sezeryan kesiği o kadar aşşağıdan mı oluyor , bir de üztüne çamaşır lastiği ya da herhangi bişey gelince hissediyormusun ...

canım sezeryan kesiği tam kılların bittiği yerde oluyo evet ilk aylarda çamaşır lastiği gelince biraz huylanıyo insan ama ilk günlerde babaanne kilodu falan giymek lazım göbeğine kadar ama uzun süre değil tabikaydirigubbakcemile3

kız zaten bakmıyorlar bile. ne utancam amaaaan. birileri bana evrak verirken utanıyor mu yok çünkü işim bu canım :) ağda sezercikte de işe yarıyor merak etme canım.
süper babane yarın geliyor yaşasın çok mutluyum. opuyorumnanaktan misafir falan geldiğinde çok güzel durabilir bence canımcım. babanem benim çeyizime senin anlattığının büyüğünü mavisini yapmış yatağıma onu sercem ben de lahusalık için mesela.

off kızlarr bu agda meselesı benımde kafamda soru işareti. ama agda ıle devam edecegım son zaman artoık zorunlu olursa jılet yoksa asla yapmam

Peki sen korse ya da türevi bir şey giyebildin mi canım, ya da göbeğini sarabildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…