2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok yüksek değil dedi, nöbetçi doktor, sorun olmaz dedi. ama ben de baş ağrısı var dedim, gelin bakalım dedi.... dinleniyim biraz da eğer geçmezse ben gidiyim bi hastaneye...

bircancım hoşgeldin...

Ben şey açısından sordum , yani dikişleri acıtıyormu yoksa senmi tercih etmedin diye sordum ...

ilk bi kaç gün sonra dikişler fazla acımıyo tatlım istersen giyebiliyosun ama bana bazıları korse giyince göbek kasları hareketsiz kalıp daha zor zayıflandığını söölediler bide ben korseyle pek rahat edemedim ama arkadaşım giydi sorun olmuyo

zaten artık hep dikey olmuyor mu kesikler...

yok yasemincim iki gün paydos yürümeye, sıcaklıklar artacakmış, bayılırım valla. ama gözüm dışarıda hala :)

Yürünmez bu havada sakın ha , akşam iş çıkışı bile cayır cayır yakıyor adamı . Ay üzerimde yine bir mayışıklık iş olmayınca ben fena oluyorum illa yusuf yusuf çalışmam lazım .

kızlar günler bi türlü geçmiyo yaaaaaaaaa böyle rahatım ama doğum bi an önce olsun istiyom sizede böyle oluyomu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…