kızlar merhaba
nsl gidiyor sanırım ben ağustosta doğum yapıcam doktorum öle söledi ileri atmışım bugün 11 hafta 6 günlük oldum dün doktordaydım herşey yolunda bebişimi gördüm kollarını oynatıyodu mozijiku canım nslsın
kızlar merhaba
nsl gidiyor sanırım ben ağustosta doğum yapıcam doktorum öle söledi ileri atmışım bugün 11 hafta 6 günlük oldum dün doktordaydım herşey yolunda bebişimi gördüm kollarını oynatıyodu mozijiku canım nslsın
ay çok sevindim yerim ben onun minik kollarını...:ecrin_bebek:
hayırlısı olsun canım...ileri nasıl gün attın onu anlamadım??
hepsi 1.250 TL. ama reşat Bozokların muaynanesi alsancaktaymış trt binasının orda
Canımm çok sevindim. Ağustos annesi olsanda bizden kopma ama tamammı? Bizde iyiyiz cnm. Geçen hafta kontrolümüz vardı. Herşey yolunda şükür. Buarada 2 li testini yaptımı doktorun?
dikekcim hayır telefonla 24 saat arayabiliyormuşsun sonra bişiy olduğunda saat kaç olursa olsun hastaneye gelip muayne ediyormuş
canım doktor 2li testi verdi 10 gün içinde yaptırmam gerekiyormuş sanırım pazartesi günü yaptırıcam yanlız bi sorunum var bebişim karnımdan gözükmüyor ben kilolu olduğum için karnımda yağ kitlesi varmış ve rahim arkaya dönükmüş o yüzden karnımdan çok zor görünüyor doktor alttan bakıyor hep bebk büyüdükçe görücekmişiz
arkadaşlar süper hızlısınız maşalah,,, dün akşam farkettim burayı ve sabahtan beri takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı :) umarım herşey yolunda gider benim içinde aranızda kalmaya devam ederim. bu arada dün gece uykumdan ilk kez karnım ve midemdeki ağrı ile uyandım. sanki bıçak saplanıyormuş gibi şiddetli bir ağrıydı az önce yine geldi o ağrı korkuyorum... dr.u aradım önceki düşüklerim olduğundan kanama olursa arama direk gel dedi ama bebişime bişi olucak diye ödüm patlıyo... size böle şeyler olmuşmuydu... yoksa yine kötü günler mi beni bekliyo((
KARATAŞ HASTANESİ doktoruda Reşat Bozoklardı
canlarım bende tablo yapmak istiyorum nsl yapıcam yardımcı olurmusunuz
Mavişim al bunu yapıştır profilinecanlarım bende tablo yapmak istiyorum nsl yapıcam yardımcı olurmusunuz
canım o hastanenin sıgorta bagkur ve ya emeklı sandıgıyla anlasması yok sadece ozel sıgorta sırketlerıyle anlasması var.o ucretının 1250 tl olduguna emın mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?