2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
nsl gidiyor sanırım ben ağustosta doğum yapıcam doktorum öle söledi ileri atmışım bugün 11 hafta 6 günlük oldum dün doktordaydım herşey yolunda bebişimi gördüm kollarını oynatıyodu mozijiku canım nslsın

gunaydın en guzel eylul annelerı..
emrecım cok uzuldum..ınsallah bebsın bu sefer saglıklı bır sekılde gelır..rabbım kucagınada almayı nasıp eder..
sizlerde ne var ne yook bakkalım..yazmıyorum ama yazdıklarınız okuyorum..

ay çok sevindim yerim ben onun minik kollarını...:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun canım...ileri nasıl gün attın onu anlamadım??

Canımm çok sevindim. Ağustos annesi olsanda bizden kopma ama tamammı? Bizde iyiyiz cnm. Geçen hafta kontrolümüz vardı. Herşey yolunda şükür. Buarada 2 li testini yaptımı doktorun?

dikekcim hayır telefonla 24 saat arayabiliyormuşsun sonra bişiy olduğunda saat kaç olursa olsun hastaneye gelip muayne ediyormuş

ay çok sevindim yerim ben onun minik kollarını...:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun canım...ileri nasıl gün attın onu anlamadım??

bende anlamadım ılerı gun nasıl atmıs..:uhm:
benım bebkde 3gun gerıden takıp edıyor..dollenme gec olmus dr oyle dedı
mavıscım cok sevındım bu arada ne guzel bebısını gormusuun..hihoyyyt

ya ben zaten bir hafta geriden geliyordum yani gelişimi 1 hafta geriydi son adet tarihime göre ama şimdi normale dönmüş benim sat 22 kasım o yüzden şimdi herşey yoluna girmiş ve tam 11 hafta 6 günlük oldum bugün

hepsi 1.250 TL. ama reşat Bozokların muaynanesi alsancaktaymış trt binasının orda

Anladım canım ama acaba hastanede durmuyor mu? Yani ona muayene olmak için illaki
muayehanesine mi gitmek lazım. Açıkcası ben hastaneye gitmek istiyordum, orda ultrason makineleri daha fazla gelişmiştir diye ama bilmiyorum artık haftaya arıycam hastaneyi onlar yönlendirirler muhtemelen. Ayrıca Kocaman Hastanesine de gidicez doktor müjgan hanıma. Sonra bakıcaz hangisi kafamıza daha fazla yatarsa ona devam edicez bundan sonra...

Canımm çok sevindim. Ağustos annesi olsanda bizden kopma ama tamammı? Bizde iyiyiz cnm. Geçen hafta kontrolümüz vardı. Herşey yolunda şükür. Buarada 2 li testini yaptımı doktorun?

canım doktor 2li testi verdi 10 gün içinde yaptırmam gerekiyormuş sanırım pazartesi günü yaptırıcam yanlız bi sorunum var bebişim karnımdan gözükmüyor ben kilolu olduğum için karnımda yağ kitlesi varmış ve rahim arkaya dönükmüş o yüzden karnımdan çok zor görünüyor doktor alttan bakıyor hep bebk büyüdükçe görücekmişiz

dikekcim hayır telefonla 24 saat arayabiliyormuşsun sonra bişiy olduğunda saat kaç olursa olsun hastaneye gelip muayne ediyormuş

Çok iyi öyleyse.. Benimde istediğim öyle bir doktor zaten. O zaman muhtemelen ben Reşat bey'e devam ederim. Ama yine de Müjgan Hanımı da görmek istiyorum. Belki haftaya her ikisine de ayrı ayrı muayene olurum:))) Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Olsun cnm ya. Sağlıklı ya maşallah. Sen ona bak. Bir süre sonra zaten görünür doktorun dediği gibi. Şimdi minicik annesi :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Hımm hanımlar ohhoo hızınıza yetişemiyorum ;
1--Ben hayırlısı ile elbise giyeceğim günleri dört gözle bekliyorum sandaletler falan ayy düşündükçe mutlu oluyorum
2- Sakız konusuna gelince benim akşama doğru midem hafif bulanıyor çok değil ama açlıktan oluyor sanırım , o zaman naneli sakız süper geliyor
3-Maden suyu konusuna gelince bence önceden içme alışkanlığınız yoksa içmeyin , bizler için en yararlı içecekler süt-su ve taze sıkılmış meyve suları , katı meyve sıkacağı ile sıkılmış havuç suyu ve elma karışınca süper oluyor tavsiye ederim ...

arkadaşlar süper hızlısınız maşalah,,, dün akşam farkettim burayı ve sabahtan beri takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı :) umarım herşey yolunda gider benim içinde aranızda kalmaya devam ederim. bu arada dün gece uykumdan ilk kez karnım ve midemdeki ağrı ile uyandım. sanki bıçak saplanıyormuş gibi şiddetli bir ağrıydı az önce yine geldi o ağrı korkuyorum... dr.u aradım önceki düşüklerim olduğundan kanama olursa arama direk gel dedi ama bebişime bişi olucak diye ödüm patlıyo... size böle şeyler olmuşmuydu... yoksa yine kötü günler mi beni bekliyo ((

Hoşgeldin canım aramıza. Umarım hiç ayrılmazsın aramızdan. O ağrılar hemen hemen hepimizde oluyor, normalmiş yanii. Bazı geceler bende uyanıyorum birazdan adetim gelecekmiş gibi ağrıyor. Allah korusun içini ferah tut, aklına kötü kötü şeyler sakın getirme.
İnşallah herşey yolundadır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…