2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özgee tam dayaklıksın bee canım ne işin var. karnı burnunuda geçmiş kadınsın:)

kız çatlak ne işin var bu sıcakta yaaaa... klava:

ayyyy tam dayaklık oldum valla haklısınız. Anneme diyorum arada beni çıkarın böyle evin kıymetini bileyim. Allah bu sıcakta dışarda çalışanlara sabır versin ya kızlar çok zorr

Özgecim hoşgeldin canım, çıkarma çileği bu havada bak çilek reçeli olur sonra , işin şakası bu sıcaklarda ne yaşlı ne çocuk ne hamileler dışarda olmamalı normal insanlar dayanamıyor .

Özgecim hoşgeldin canım, çıkarma çileği bu havada bak çilek reçeli olur sonra , işin şakası bu sıcaklarda ne yaşlı ne çocuk ne hamileler dışarda olmamalı normal insanlar dayanamıyor .

evet ya haberlerde ikaz ederler ya yaşlı hamile ve çocukların dışarı çıkmamaları gerekli diye. Günün birinde banada söyleneceği hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3

eee özge neler aldın bari:)

Sadece boğaz bacım :)). Meyve ve kuruyemiş hakimdi bugünkü pazar alışverişine. Pazarın 2. katına çıkmaya gücüm kalmadı. Çapıt bölümü 2. kattaydı.

biliyom kız Antalya nın neresinde ben 4 yıl Altınkum tarafında bir yılda cebesoy caddesinde oturdum burnumda tütüyor Antalya

Cebesoyda 2 yıl oturdum cnm ben. 3 senedirde güzelobada oturuyorum. Neyini özlüyon kısım buranın yaaaaaaa :)))

Bende az önce bir tekli koltuğumuz var ona oturup oğlumla oynadım , bayılıyorum ya karnıma iki üç y-tıklatıyorum sıpa harekete geçiyor , o görüntü harika ya .... Bir gün kameraya çekicem ama şööle biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum . Bir de şeye sinir oluyorum 2/3 resim dışında eşimle hamileliğime dair doğru düzgün fotomuz yok, adam gıcık çektirmiyor beni delirtiyor ....

özlüyom valla gerçi hamile olarak Antalya da bulunmadım ama zor olmalı

ay tabi yatay kesi oluyo, ben de iyice kafayı yedim, yatay yerine dikey yazmışım,,,

neyse biraz daha iyiyim tansiyonumu ölçen hemşire suyu arttır dedi.....

kızlar bu ağustos bebekleri tek tek doğuyor ya ben onları görünce heycanlanıyorum.....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…