2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Deniz ah deniz deme bana , resmen kıskançlığımdan tv de görünce bile kapatıyorum, geçen yıl ev taşımaydı ıvırdı kıvırdı gidemedik bu sene de gidemedik , sene ahdım olsun dedim bir değil iki kere gidicem hemde oğluşla , ama bakalım 10 ayda pikini giyebilecek hale gelecekmiyim :sinifsinif:

gulaycim bende tam sana bol su ic diyecektim havalar cok sicak oldugu icin aman suyu fazla fazla icmeyi unutmayalim. o da etkilemis olabilir tansiyonunu ve basagrini.

ozgecim bu havalarda pek disarida dolasmamak lazim, islerimizi halletmek icin aksam saatlerini secmek lazim dicem ama artik pek aksam saatlerinde de serinlemiyor hava, en iyisi hic cikmamak ya da klimali ortamlarda gezmenk.

bende o kadar cok deniz tatili yapmak istedim ki bu yaz ama kismet olmadi iste ayagimizi dus disinda suya sokmuslugumuz yok bu sene. insallah bi dahaki yaza acisini cikartabiliriz.

yasemincim biz her aksam neredeyse alinin videosunu cekiyoruz o kadar hareketli oluyor ki aksamlari ama yani benim videodaki halim icler acisi kimseye gosteremicez ona uzuluyorum don atlet butun mal meydanda oturdugum icin

aynen canım seneye intikamım acı olcak balıklar gibi yüzecem kızımda alışsın güney sıcak olurda ege düşünüyoruz Alllah nasip ederse ailecek tatil yapacağız hayali bile güzel
pazar günü ordaydım :) dediğin gibi en baba deniz orda yani üstüne tanımam

manyak bir yer ya suyu içesim gelir orda

baharciiiim seninde gozun aydin tatlim ya, babannen geliyormus yarin
sen bizden de babannene cok seam soyle ve op onu valla hepimiz cok sevdik kendisini
allah uzun saglikli omurler versin insallah

bi tane de bende var ondan daha once demisimdir 12-13 yasima kadar koyun koyuna uyuduk hala gozumun icine bakar annemlere gittigimde, sanki biz alamiyormusuz gibi her sefer bi posette muz, elma artik ne varsa hazirlar verir, icindende mutlaka cam fistikli iki adet cikolata cikar o cikinin.
canim babannem benim

söylerim canım selamınızı söylemem mi. allah hepimizin sevdiklerine uzun ömürler versin. kıyamam babanene ben ya. biz de torunlarımıza hazırlıcaz öyle çıkınlar ve onları ancaz buruk bir gülümseme ile. bizim ki de ek bavulla geliyormuş torununa kıyafet almış...

Ebrucum zaten o görüntüleri başkasına göstermek için çekmiyorsun ki ,bende bu akşam gidince deneyeyim o zaman , sanki benim dışımda kamera algılamaz gibi geliyor ama denemekte fayda var ....

ya bende istiyorum , deniz kum güneş ya bana nispet yapar gibi nie bööle yapıyonuz zaten herkeş facebookuna koymuş tatil fotolarını ,gidip gelenler anlatıp duruyor heç kimse bu kıs iki senedir tatil yapmadı diye düşünmüyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:

Kıs biz burdayızda noluyoki. Daha ilk defa denize pazar günü girebildim. Bende tatil istiyorum ama Antalya dışı olsun mümkünse.

Aşkolsun cnm ya ne nispeti. Napem ama Antalyada olmak benim suçummu :)). buarada o babanenin tontoş yanaklarından öp bnm içinde
özgeeee varyaaaa anlamıyom zaten benim bir arkadaş ta antalyada anacım tatil sayıklıyor hatun. dedim şimdi tepelerim seni sus bari yanımda söleme... öperim canım babanemi senin için bolbol. zaten hatun her yerde benden daha popüler oluyor yaaaa... lise yıllığımda, üniversite yıllığımda herkes ondan bahsetmiş deli hatun ya. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…