nerde denize girmek lazım kızlar biliyor musunuz Olympos da ah ah denize aşeriyorum valla
aynen canım seneye intikamım acı olcak balıklar gibi yüzecem kızımda alışsın güney sıcak olurda ege düşünüyoruz Alllah nasip ederse ailecek tatil yapacağız hayali bile güzelDeniz ah deniz deme bana , resmen kıskançlığımdan tv de görünce bile kapatıyorum, geçen yıl ev taşımaydı ıvırdı kıvırdı gidemedik bu sene de gidemedik , sene ahdım olsun dedim bir değil iki kere gidicem hemde oğluşla , ama bakalım 10 ayda pikini giyebilecek hale gelecekmiyim :sinifsinif:
pazar günü ordaydım :) dediğin gibi en baba deniz orda yani üstüne tanımam
manyak bir yer ya suyu içesim gelir orda
baharciiiim seninde gozun aydin tatlim ya, babannen geliyormus yarin
sen bizden de babannene cok seam soyle ve op onu valla hepimiz cok sevdik kendisini
allah uzun saglikli omurler versin insallah
bi tane de bende var ondan daha once demisimdir 12-13 yasima kadar koyun koyuna uyuduk hala gozumun icine bakar annemlere gittigimde, sanki biz alamiyormusuz gibi her sefer bi posette muz, elma artik ne varsa hazirlar verir, icindende mutlaka cam fistikli iki adet cikolata cikar o cikinin.
canim babannem benim
demam sımdı bana ucak iş zor:) yuruyerek gelıcem:) otobuslerıde sevmem cunku:)
kız seni bize sayıyla mı verdiler. nispet mi yapıyon. sus bak ben öpecem şimdik seni yoksa heeee...Hele bide caretta caretta larla yüzüyosan dahada keyifli oluyor . Çok şekerler ya hepsini öpmek istiyorummmmmŞeniz
kız seni bize sayıyla mı verdiler. nispet mi yapıyon. sus bak ben öpecem şimdik seni yoksa heeee...klava:
ya bende istiyorum , deniz kum güneş ya bana nispet yapar gibi nie bööle yapıyonuz zaten herkeş facebookuna koymuş tatil fotolarını ,gidip gelenler anlatıp duruyor heç kimse bu kıs iki senedir tatil yapmadı diye düşünmüyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:
özgeeee varyaaaa anlamıyom zaten benim bir arkadaş ta antalyada anacım tatil sayıklıyor hatun. dedim şimdi tepelerim seni sus bari yanımda söleme... öperim canım babanemi senin için bolbol. zaten hatun her yerde benden daha popüler oluyor yaaaa... lise yıllığımda, üniversite yıllığımda herkes ondan bahsetmiş deli hatun ya. :)Aşkolsun cnm ya ne nispeti. Napem ama Antalyada olmak benim suçummu :)). buarada o babanenin tontoş yanaklarından öp bnm içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?