2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde annemler belekte tatil yapıyolar bende istiyom eşimde istiyosan gidelim dedi ama bu göbeklede tatil olmazki 2 merdiveni zor çıkıyom zaten seneye hepimize inşallah

Hadi yaa :)) yerim kıs ben onu. Kimbilir ne heyecanla geliyodur şimdi yanına. allahhh torunuda olcak şimdi. Neler neler yapar. Ya geldiğinde foto çekip eklesene görmek istiyorum

yafu bende onu anlamıyorum , izmirde yaşayıp ya da sulak bölgelerde yaşayanlar her hafta sonu denize girsenize nie gitmiyonus...

Ya bende hep bunu merak etmişimdir :) burda oturanlar üşeniyo anacım sanırım. bide çok sıcak öğlen vakti ben hayatta gitmem plaja. Ya sabah erken gidicen yada akşam 7 den sonra.

benimde annemler belekte tatil yapıyolar bende istiyom eşimde istiyosan gidelim dedi ama bu göbeklede tatil olmazki 2 merdiveni zor çıkıyom zaten seneye hepimize inşallah

evet cnm zor oluyor artık. Yani gittiğine gitceğine pişman oluyosun

evet canım senin içinde çok zordur bu sıcakta antalya hamileyken keyifli deil işkence olur bence kızlar ben çok terliyorum eskiden pek terlemezdim ama şimdi anormal terliyorumher dakka duştayım ama başa çıkamıyom rolon falan kullanıyom kimyasalya hani bi zararı varmıki sizde eskiye göre terleme arttımı:sinifsinif:

Son düzenleme:
Hadi yaa :)) yerim kıs ben onu. Kimbilir ne heyecanla geliyodur şimdi yanına. allahhh torunuda olcak şimdi. Neler neler yapar. Ya geldiğinde foto çekip eklesene görmek istiyorum

yaaa bende çok güzel bir resmi var onun kediciğiyle çekilmiş. hatta greenpeace in nuhun gemisi için o resmi göndermiştim. yarın göndereyim canım.

Bende çok artmadı terleme olayı ama normaldir ya hamilelikte sıcak 2 kat daha fazla hissediliyormuş.

yaaa bende çok güzel bir resmi var onun kediciğiyle çekilmiş. hatta greenpeace in nuhun gemisi için o resmi göndermiştim. yarın göndereyim canım.

Evet ya gönder merak ettim şinci

bende cikiyorum kizlar
hepinize iyi guzel keyifli aksamlar, yarin gorusuruz optum coook :)

Görüşürüz Ebrucum. Allaha emanet ol

öf ya sinirim bozuldu , bugün ayın 5 i hala maaşımı almadım , sabah aa maaşlarınızı vermedim dedi , şimdi çıktı gitti , bir sürü planım vardı çıkışda plandan öte ihtiyacım iki ayağım bir pabuca sıkıştı habire kredi kartıyla harcamak zorunda kalıyorum ...

ya aynen bizimkilerde vermedi daha benim maaşı. Sabah sordum bugün yarın dediler kesin bişi yok yani (

offf ne salak işverenler var yaaa. insan sinir olur be o kadar ödemen var planın var bekletiyorsun falan... uyuz şeyler. sanki keyfinden çalışıyorsun orda. allaha şükür bizim bir gün bile aksamaz ödemeler çok kurumsal olmasak ta maaşlar tıkır tıkır yatar hatta bayram ay sonuna denk gelirse erken bile yatırırlar.
Bende koltuk altı terlemesi zaten vardı ama daha da arttı, rollon falan fayda etmiyor çok sinir bozucu yani ...
benim de terleme sorunum vardı zaten. koltukaltı ve yüzüm çok terler. şimdi daha da arttık tabe. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…