iyi akşmlar geçmişi okudum şükür kımsenın sıpa yaramazlık yapmamış asayiş berkemalkaydirigubbakcemile3
hepimizin kandili mübarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:
iyi akşmlar geçmişi okudum şükür kımsenın sıpa yaramazlık yapmamış asayiş berkemalkaydirigubbakcemile3
hepimizin kandili mübarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:
Kızlar bugün dra gittim bebeğim 2300 olmuş.Dr normal dedi ama bence minik.Boyu 44 cm miş.O da normal dedi.Doğum pozisyonunu almış.Ben sezeryan olucam o biraz korkuttu aniden gelirse diye.Sol kasığım çok ağrıyordu bebeğim kafayı dayamış o nedenle ağrıyormuş.Bir de her hafta nst ya giricem.Doğum tarihim 5-7 eylül olacakmış.
maşallah cnm bebeğine. Bence kilosu iyi. Kafana takma.
slm kızlar nabersiniz bakalım geçmişe bakamadım kusra bakmayın
hepinizin kandili mubarek duaları kabul olsun inşallahh
benşm işlerim artık bitti çok şükür Allah ıma odamız hazır :)))
sadece yıkama ütüleme işim ve çantalarımı hazırlamak kaldı
oda bu iki gün daha mümkün değildi çünkü izmirde sular yok 4 gün dediler dediklerini yaptılar
bu gün 3. günümüz susuz geçen yaz günüde hiç çekilmiyor yaaa((
slm kızlar nabersiniz bakalım geçmişe bakamadım kusra bakmayın
hepinizin kandili mubarek duaları kabul olsun inşallahh
benşm işlerim artık bitti çok şükür Allah ıma odamız hazır :)))
sadece yıkama ütüleme işim ve çantalarımı hazırlamak kaldı
oda bu iki gün daha mümkün değildi çünkü izmirde sular yok 4 gün dediler dediklerini yaptılar
bu gün 3. günümüz susuz geçen yaz günüde hiç çekilmiyor yaaa((
Kızlar bugün dra gittim bebeğim 2300 olmuş.Dr normal dedi ama bence minik.Boyu 44 cm miş.O da normal dedi.Doğum pozisyonunu almış.Ben sezeryan olucam o biraz korkuttu aniden gelirse diye.Sol kasığım çok ağrıyordu bebeğim kafayı dayamış o nedenle ağrıyormuş.Bir de her hafta nst ya giricem.Doğum tarihim 5-7 eylül olacakmış.
canım benim bence bebeğinin kilosu gayet iyi maşallahh ona
benimle aranda sadece 1 gün var senin
benim kızım daha 2030 gr. bir hafta önce 1990 dı tam bir hafta sonra 2030 olmuş sadece
yani düşün bir haftada sadece 40 gr. almış(
cancanlar ben kaçar açlıktan bayılcam yahu. öptüm sizi. dua edelim bolbol bu akşam.
emsalllcim hoşgeldin canımcım. senin de kandilin mübarek olsun canım. güle güle kullanın odanızı prensesinle inşallah canım.
hoşgeldinnnn tatlım. Seninde kandilin mübarek olsun. Odanızıda Allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm bnm. yani bula bula bu yaz zamanınımı buldular suları kesmek için. Resmen işkence yaklava:
Yaaa benimki haftada ortalama 200 gr almış.Tamam vazgeçtim kilosu iyi.Daha bişiy demiyorum.
Emsalcim kızlar biraz daha zayıf oluyo zaten kafana takma sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?