2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşmlar geçmişi okudum şükür kımsenın sıpa yaramazlık yapmamış asayiş berkemalkaydirigubbakcemile3

hepimizin kandili mübarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

Kızlar bugün dra gittim bebeğim 2300 olmuş.Dr normal dedi ama bence minik.Boyu 44 cm miş.O da normal dedi.Doğum pozisyonunu almış.Ben sezeryan olucam o biraz korkuttu aniden gelirse diye.Sol kasığım çok ağrıyordu bebeğim kafayı dayamış o nedenle ağrıyormuş.Bir de her hafta nst ya giricem.Doğum tarihim 5-7 eylül olacakmış.

maşallah cnm bebeğine. Bence kilosu iyi. Kafana takma.

slm kızlar nabersiniz bakalım geçmişe bakamadım kusra bakmayın
hepinizin kandili mubarek duaları kabul olsun inşallahh
benşm işlerim artık bitti çok şükür Allah ıma odamız hazır :)))
sadece yıkama ütüleme işim ve çantalarımı hazırlamak kaldı
oda bu iki gün daha mümkün değildi çünkü izmirde sular yok 4 gün dediler dediklerini yaptılar
bu gün 3. günümüz susuz geçen yaz günüde hiç çekilmiyor yaaa ((

emsalllcim hoşgeldin canımcım. senin de kandilin mübarek olsun canım. güle güle kullanın odanızı prensesinle inşallah canım.

hoşgeldinnnn tatlım. Seninde kandilin mübarek olsun. Odanızıda Allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm bnm. yani bula bula bu yaz zamanınımı buldular suları kesmek için. Resmen işkence ya klava:

hilalcim doktorun bebeğin kilosunda bir gariplik olsa bunu söylerdi dimi canımcım. kendi kendine kuruntu yapma canım kilosu da gayet iyi canım.

canım benim bence bebeğinin kilosu gayet iyi maşallahh ona
benimle aranda sadece 1 gün var senin
benim kızım daha 2030 gr. bir hafta önce 1990 dı tam bir hafta sonra 2030 olmuş sadece
yani düşün bir haftada sadece 40 gr. almış (

haklısın baharcım sanırım şu ara takacak bişe bulamadım kafamı bunla meşgul ediyorum

Yaaa benimki haftada ortalama 200 gr almış.Tamam vazgeçtim kilosu iyi.Daha bişiy demiyorum.

Emsalcim kızlar biraz daha zayıf oluyo zaten kafana takma sen de

emsalllcim hoşgeldin canımcım. senin de kandilin mübarek olsun canım. güle güle kullanın odanızı prensesinle inşallah canım.

hoşbulduk tatlım
Allah razı olsun
teşekkür ederiz teyzesi inşallahh
hepimiz sağlıkla sıhhatle yatıralım kuzucuklarımızı odalarında inşallahh

hoşgeldinnnn tatlım. Seninde kandilin mübarek olsun. Odanızıda Allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm bnm. yani bula bula bu yaz zamanınımı buldular suları kesmek için. Resmen işkence ya klava:

hoşbulduk şekercimm
aminn canım inşallahh
sorma yaa bu havada düşün yanii deli oldum zaten yanıyoruz en azından bir duş alıp rahatlıyorduk uyuzlar yaa kestiler suyu insan gece verir demi oda yok
inan 3 gün de bitti doldurdugumuz sular parayla damacalardan şaşal su kullanmaya başladık yarın gün boyu vermezlerse vay halimize yanii

İyi akşamlar kızlar,

Hakikaten topic ne kadar sessizleşmiş yaaa, geçmişi okumak bile saatler almıyor artık kaydirigubbakcemile3 Bugün annem vardı o nedenle katılamadım size ama okuduğum kadarıyla herkes çok şükür ii... Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun, bu kutsal gecede tüm dualarımız kabul olsun rabbim bebelerimizi sağlıkla bağışlasın inşallah hepimize.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yaaa benimki haftada ortalama 200 gr almış.Tamam vazgeçtim kilosu iyi.Daha bişiy demiyorum.

Emsalcim kızlar biraz daha zayıf oluyo zaten kafana takma sen de

şükret canım haline :))
kızlr zayıf olsada 1 hafta çok az kilo almış hayatım yaa
dr. karnı ufak dedi sanırım ondan kaynaklanıyor karın ölçümleri 31.haftada görünüyor
erken doğum riskimiz olmasa takmayacagım ama oda oldugu için dr. en az 2500 kg. olması gerekki sorun yaşanmasın doğduktan sonra dedi
Allah ım inşallah hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…