hoşbulduk şekercimm
aminn canım inşallahh
sorma yaa bu havada düşün yanii deli oldum zaten yanıyoruz en azından bir duş alıp rahatlıyorduk uyuzlar yaa kestiler suyu insan gece verir demi oda yok
inan 3 gün de bitti doldurdugumuz sular parayla damacalardan şaşal su kullanmaya başladık yarın gün boyu vermezlerse vay halimize yanii
İyi akşamlar kızlar,
Hakikaten topic ne kadar sessizleşmiş yaaa, geçmişi okumak bile saatler almıyor artık kaydirigubbakcemile3 Bugün annem vardı o nedenle katılamadım size ama okuduğum kadarıyla herkes çok şükür ii... Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun, bu kutsal gecede tüm dualarımız kabul olsun rabbim bebelerimizi sağlıkla bağışlasın inşallah hepimize.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İyi akşamlar kızlar,
Hakikaten topic ne kadar sessizleşmiş yaaa, geçmişi okumak bile saatler almıyor artık kaydirigubbakcemile3 Bugün annem vardı o nedenle katılamadım size ama okuduğum kadarıyla herkes çok şükür ii... Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun, bu kutsal gecede tüm dualarımız kabul olsun rabbim bebelerimizi sağlıkla bağışlasın inşallah hepimize.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İnsafsızlar yaaaaaa. İnş. yarın verirler cnm suyunuzu. Çok zor yazın susuzlıuk çekmek
İyiakşamlar cnm. Seninde kandilin mübarek olsun
ємєℓ;8327259 .!.:herkese selammmm opuyorumnanaktan keyifler yerindedir umarım
slm güzel annişler hayırlı kandiller herkese...
Kızlar bende kaçar. Çok öptüm hepinizi.
canım başına gelenleri okudum çok geçmiş olsun
Allah ım korusun seni ve yavrularını
çok şükür herşey yoluna girmiş gerçi ama dikkat et canım kendine
arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle
anaaaaaammmmmmmm hayatımmm senin tikcer 9. aya geçmiş
:lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden:teytey:
maşallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?