2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnsafsızlar yaaaaaa. İnş. yarın verirler cnm suyunuzu. Çok zor yazın susuzlıuk çekmek

İyiakşamlar cnm. Seninde kandilin mübarek olsun

anaaaaaammmmmmmm hayatımmm senin tikcer 9. aya geçmiş
:lepi:alkisalkisalkisdelikafadulden:teytey:
maşallahhhhhhhhh

ємєℓ;8327259 .!.:
herkese selammmm opuyorumnanaktan keyifler yerindedir umarım

canım başına gelenleri okudum çok geçmiş olsun
Allah ım korusun seni ve yavrularını
çok şükür herşey yoluna girmiş gerçi ama dikkat et canım kendine

arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle

canım başına gelenleri okudum çok geçmiş olsun
Allah ım korusun seni ve yavrularını
çok şükür herşey yoluna girmiş gerçi ama dikkat et canım kendine

sagol canım benim Allah razı olsun ...kendime dikkat ediyorum su saatten sonra bugun hep uzandım televizyon seyrettim...daha yeni mutfaga girdim....insallah sorun olmazda bir iki hafta daha bekleriz

arkadaşlar birşey soracağım.bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum yukarıda olması gerekmiyor mu.korktum .sizlerinde mi böyle

bu durum gayet normal canım....burdakı çogu arkadasta aynı durum soz konusu...bende de var....bebeklerimiz artık asagıda oldukları ıcın mesaneye baskı yapıyorlar

kimsecikler yok ((
o zaman bende yeni geleceklere gunaydin diyeyim :)

kizlar dun gece cok kotu gecti yaaa, gece yattim sanki hic nefes alamiyorum, oyle dusundukce daha da panik oldum kalktim dolastim biraz.
sora yastiklari yukselttim tekrar uyumayi denedim ama nasil terliyorum. gogusten yukarim sanki yaniyor. sabahi zor ettim.

günaydın ebrucum
34.haftadan ititbaren bu sıkıntılar ful artıyor banada yatıp kalkmaktan fenalık geldiğinden erken den pc nin başına oturdum aslında çooookkk uykum var ama(

evet tulaycim yaaa, oyle oluyormus
bende sundan 1 hafta oncesine kadar ne kadar iyiydim, cok rahat hamilelik yasiyorum derken bu hafta basladi. neyse bu halimizede sukur, gecip gidecek sonucta, bebeklerimiz iyi olsunda biz bir kac hafta daha boyle sıkıntı cekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…