evet tulaycim yaaa, oyle oluyormus
bende sundan 1 hafta oncesine kadar ne kadar iyiydim, cok rahat hamilelik yasiyorum derken bu hafta basladi. neyse bu halimizede sukur, gecip gidecek sonucta, bebeklerimiz iyi olsunda biz bir kac hafta daha boyle sıkıntı cekelim
dun meryemle gittigimiz egitimde pedagog verdi kursu ve bebekler ve bizlerle ilgili genel sorunlar hakkinda, dogum sonrasi depresyon hakkinda konustu.
bebeklerin ilk 3 yili cok onemliymis, o yuzden bana bebegime ne kadar kendim bakmaliyim diye soran annelere kesin bir cevap veremiyorum. bakabildiginiz kadar kendiniz bakin diyorum. cunku bebeginizin hayatina giren her insan onun kisiligine bir centik atiyor, ona gore sekilleniyor dedi.
kurs cikisi esimle konustuk eger allah yardim eder durumumuz el verirse sanirim 3 yil alise ben bakicam. bakicilara emanet edemicez biz bu gidisle yavrumuzu(
evet cnm buna da şükür ağrımız yok en azından ben bide 2-3 gecedir wc ye inanılmaz sık gidiyorum neden böle oldum bilmiyom yaaa 30 dk bir inan afakan basıyo artık
günaydın annişler
dün yemek yedikten sonra bir saat kestirdim iyi ki uyumuşum gece gene wc ye kalka terle bacak arasına yastık koy olmadı yastığı kaldır sola dön olmadı sağa derken bende kötü bir gece geçirdim Ebru cuğum yalnız değilsin yani sanırım bu sıkıntılarımız artacak gibide görünüyor sabah kalkma derdi olmasa tam ne güzel dalmışım saatin alarmı çaldı
bircancim hosgeldin, nasilsin?
poyrazin kocaman olmus aldik haberlerini masallah :)
evet tatlışım kocamn olmuş paşa. Kayınvalidemdeyim herkes işe gitti ben kaldım birazdan kahvaltıya inicem babaanneye sonrada yeni evimize gidicez annem gelcek biraz toparlıcaz
ne durumda eviniz bircancim dogumdan once tasinabilecek gibimisiniz?
sen sakin kendini fazla yorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?