2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dun meryemle gittigimiz egitimde pedagog verdi kursu ve bebekler ve bizlerle ilgili genel sorunlar hakkinda, dogum sonrasi depresyon hakkinda konustu.
bebeklerin ilk 3 yili cok onemliymis, o yuzden bana bebegime ne kadar kendim bakmaliyim diye soran annelere kesin bir cevap veremiyorum. bakabildiginiz kadar kendiniz bakin diyorum. cunku bebeginizin hayatina giren her insan onun kisiligine bir centik atiyor, ona gore sekilleniyor dedi.
kurs cikisi esimle konustuk eger allah yardim eder durumumuz el verirse sanirim 3 yil alise ben bakicam. bakicilara emanet edemicez biz bu gidisle yavrumuzu (

evet cnm buna da şükür ağrımız yok en azından ben bide 2-3 gecedir wc ye inanılmaz sık gidiyorum neden böle oldum bilmiyom yaaa 30 dk bir inan afakan basıyo artık

evet cnm bunun çok örnekelri var aslında çevremizde bakıcıların baktığı,anane, babanenin baktığı çocuklara söz geçiremiyor anne babalar bizde bu yüzden tüm sıkıntılara rağmen hamileliğim öncesinde böle bi karar almıştık eşimle... inş.Allah ım sizinde gönlünüze göre versin...Allah hepimizin yardımcısı olsun madden ve manen cnm

günaydın annişler
dün yemek yedikten sonra bir saat kestirdim iyi ki uyumuşum gece gene wc ye kalk terle bacak arasına yastık koy olmadı yastığı kaldır sola dön olmadı sağa derken bende kötü bir gece geçirdim Ebru cuğum yalnız değilsin yani sanırım bu sıkıntılarımız artacak gibide görünüyor sabah kalkma derdi olmasa tam ne güzel dalmışım saatin alarmı çaldı

Son düzenleme:

aynen denizcim yaaa ben tam normal bi uyku moduna gecmisim uyumaya baslamisim alarm caliyor
bu sabahta gitmesem ise nolur felan dedim uyku sersemi ama sonra zorunlu olarak kalktim. 2 hafta daha sabretcez artik bi sekilde

birde bende soyle bir olay oluyor son gunlerde, bir anda sanki sagdan soldan siyah bisey geciyormus gibi geliyor irkiliyorum. hani sanki bocekler felan geciyor gibi.
gozle ilgili ciddi bisey olmasa bari.
haftaya bi ara bende goz doktoruna gidip gozumu kontrol ettircem.

selam kızlar bende kayınvalidemdeyim uykusuz geceler başladı sıcak bir yandan ağırlıık bir yandan herkes napıyor nasılsınız? sizleri çok özledim

ebrucum dunden berı bende onu düşünüyorum. ama benım arabanın kredısı varken bu iş zor artık iş yerıne gec gelıcem erken cıkıcam bi şekılde oğlumun yanında daha çok durmam gerekıyor. çünkü yavrumun kişilik taşlarını ben ve eşim oluşturmalı. kendimi ovuyor falan değilim ama bunu en doğru yapacak kişi benim gibi geliyor bana

gunaydin meryem
biz dun gidip baktik onerdikleri kitaplara ve sitelere, pek fazla bisey yoktu

- Anne babalar için bebek ruh sağlığı rehberi 0-4 yaş - Dr. Koray Karabekiroğlu
- Caring for your baby and young child: birth to age 5 - American Academy of Pediatrics:Steven P.Shelov
- Your baby's first year - American Academy of Pediatrics:Steven P.Shelov
- Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler - eisenberg, Murkoff, Hatheway - Biz dün bunu aldık :)
- AMERICAN ACADEMY OF PEDIATRICS WEB SITE
- KidsHealth - the Web's most visited site about children's health

Anne babalar için bebek ruh sağlığı rehberi 0-4 yaş - Dr. Koray Karabekiroğlu kitabını bende inceledim alacağım
Bircan güle güle canım

Günaydın hanımlar , bu gece bende doğru düzgün uyuyamayanlar kervanındaydım ... Çok geç yiyebildikl yemeğimizi , üzerine meyve bir de aşırı sıcak bir gece , korkmasaydım gidip tv izleyebilirdim o derece yani ... Bir de sabah eşim sabah ilk uçakla trabzona gidecekti erken kalktık , bende 1,5 saatte ancak iş yerine geldim bu sıkıntıların yanında akşam oğluşumu görücem onun mutluluğu var bir de dün çok güzel bir şey oldu , eşim ocak ayında şef olmuştu ama maaşına zam alamamıştı , ıstanbul departmanında çalışan arkadaşları yavaş yavaş başka firmalara geçiyor diye , genel müdürü dün apar topar gelmiş ve eşimde kaçmasın diye maaşına çok güzel bir zam yapmış, şimdi ben bir müddet çalışmasam bile yine aynı koşullarda yaşayabileceğiz , çok mutluyum içten içe düşünüp duruyordum çok şükür bebeğimiz rızkıyla geliyor .Ve ben en az 6 ay bebeğimle olabileceğim bir aksilik olmaz ise .Ay çok uzun oldu ama sizlerle paylaşmak istedim başka kimseyle paylaşamam bu durumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…