gozunuz aydin yasemincim ne guzel olmus, insallah bebeginiz daha da sans ve bereket getirir ailenize :)))
bizim de boyle br seye ihtiyacimiz var valla, 3 yasina kadar ben bakayim diye konustuk ama henuz bunu gerceklestirebilmemiz icin ortam olusmadi, insallah ben dogum iznindeyken birseyler yoluna girerde biz de planlarimizi hayata gecirebilriz.
Günaydın hanımlar , bu gece bende doğru düzgün uyuyamayanlar kervanındaydım ... Çok geç yiyebildikl yemeğimizi , üzerine meyve bir de aşırı sıcak bir gece , korkmasaydım gidip tv izleyebilirdim o derece yani ... Bir de sabah eşim sabah ilk uçakla trabzona gidecekti erken kalktık , bende 1,5 saatte ancak iş yerine geldim bu sıkıntıların yanında akşam oğluşumu görücem onun mutluluğu var bir de dün çok güzel bir şey oldu , eşim ocak ayında şef olmuştu ama maaşına zam alamamıştı , İstanbul departmanında çalışan arkadaşları yavaş yavaş başka firmalara geçiyor diye , genel müdürü dün apar topar gelmiş ve eşimde kaçmasın diye maaşına çok güzel bir zam yapmış, şimdi ben bir müddet çalışmasam bile yine aynı koşullarda yaşayabileceğiz , çok mutluyum içten içe düşünüp duruyordum çok şükür bebeğimiz rızkıyla geliyor .Ve ben en az 6 ay bebeğimle olabileceğim bir aksilik olmaz ise .Ay çok uzun oldu ama sizlerle paylaşmak istedim başka kimseyle paylaşamam bu durumu .
herkesin uykusu var tabi di mi, ses cikmiyor hicbirimizden :)
ay su gunler cabuk gecse artik.
sağol meryemcim , benim fazlasında gözüm yok şu an ki koşullarımızda geçinelim de , fazlası bozuyor adamı :)))
herkesin uykusu var tabi di mi, ses cikmiyor hicbirimizden :)
ay su gunler cabuk gecse artik.
günaydın kızlar ...
moralim sıfır.....ve bugün evlilik yıldönümü ile oğlumun doğum günü...
:çok üzgünüm:
günaydın kızlar ...
moralim sıfır.....ve bugün evlilik yıldönümü ile oğlumun doğum günü...
:çok üzgünüm:
[
Canım neden moralin sıfır , anlamadım evlilik yıldönümü ? oğlunun doğum günü ne alaka ?
feyzacım, tartışmanız dün olmuş ve dünde kalsın, sen bugüne bak, herşey yoluna girer üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?