2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gozunuz aydin yasemincim ne guzel olmus, insallah bebeginiz daha da sans ve bereket getirir ailenize :)))

bizim de boyle br seye ihtiyacimiz var valla, 3 yasina kadar ben bakayim diye konustuk ama henuz bunu gerceklestirebilmemiz icin ortam olusmadi, insallah ben dogum iznindeyken birseyler yoluna girerde biz de planlarimizi hayata gecirebilriz.

Sağol canım , inşallah gerçek olur tüm hayallerimiz ben 3 yaşına kadar değil de 1 yaşına kadar birlikte geçirsem o bana yeter , eğer bu süre zarfında da sınava hazırlanırsam süper olur .. Ama şu bir gerçek ki hamile kaldığım günden beri maddi manevi işlerimiz hep yolunda gidiyor , bunu bebeğime yüklemek istemiyorum ama sanırım şanslı bir bebek olacak oğlum .. Allah tüm evlatların bahtını güzel yapsın inşallah...

yasemincim gözünüz aydın bak ne kadar güzel olmuş. Allah dahada çok versin sizde rahat rahat geçinin inşallah

gözün aydın canım ne güzel... maşallah.. kısmeti hep güzel olsun oğluşunun

günaydın kızlar ...

moralim sıfır.....ve bugün evlilik yıldönümü ile oğlumun doğum günü...

:çok üzgünüm:

herkese selam kızlar, nasılsınız.
inşallah herşey yolundadır, bayaa sessiz kalmış burası herkes izne ayrıldı tabiiki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…