2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

feyzacim hepimiz eslerimizle tartisiyoruz canim , takma bu kadar
aramazsa da aramasin aksam eve gittiginizde mutlaka duzelir araniz konusursunuz.
bunlar ufak tefek seyler canim, allah saglikla sihhatle ilgili dert vermesin.

şu dakikakaya kadar aramadı ama...Bende aramak istemiyorum....

sorun nedir bilmiyorum ama kim haklı kim haksız sen üzme kendini... kendini ve bebeğini düşün hem bak oğlununda doğum günüymüş onada yansıtma kadınlar her zamanki gibi daha fedakar oluyorlar

slm kızlar nabersiniz.... ayy sabah sabah hamur kızartması çekti canım hiçde yapmadımm becerememm...diyordummkii ayy yapayımmm nasıl canım istiyor anlatamamm.... neyse kalktımm netten tariflere baktımm hamur yaptımm açtımm kızarttım... ellerim hamurlu nasıl yedimm gülüyorumm halime hamilelik böyle bişey yaa.... dün gece bende uyuyamadımm.. yastığım alçak geldi galiba...

sorun nedir bilmiyorum ama kim haklı kim haksız sen üzme kendini... kendini ve bebeğini düşün hem bak oğlununda doğum günüymüş onada yansıtma kadınlar her zamanki gibi daha fedakar oluyorlar

hep öyle oluyor zaten haklıyken bile biz fedakarlık yapıyoruzzz...mafoldumben

Feyzacım üzme canını , her şey tatlıya bağlanır ... Hepimiz eşlerimizle ufak tartışmalar yaşıyoruz hele ki , bu bunaltıcı havalar ve hareket kısıtlanması tetikliyor birazcık , sen yine alttan al bence hatasını anlar .

Seni medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim canım şu sıcakta bana kimse öyle bir şey yaptıramaz ... Afiyet bal şeker olsun .

evet yine her zamanki gibi ben alttan alıcam...Yaaa şu sıralar çok duygusalım kendimi çok yalnız hissediyorum..melankoliğim birazda...İlgi alaka istiyorum ama yoook...

günaydın kıslarr nasılsınız bakalım kuzucukalarınız nasıll
izmirdeki susuzluğa ve yorgunluğuma inat kızımın odasını hazırladık sonunda Allah a şükür
veeeeee sonunda hayatım boyunca yapabileceğim en güzel albümü yaptım :))))
kızımın odasını albüme koydum bakmak isteyen olursa teyzeleri için
bakalım begenecekmisiniz ?

Seni medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim canım şu sıcakta bana kimse öyle bir şey yaptıramaz ... Afiyet bal şeker olsun .

sağol canım... ayy inanılmaz canım istemişti....:kedi:
kızlar dün bebeğimin yorganı yastıkları yapıldı... çok tatlı olduu.. belki hemen kullanamayız ama bulunsun istedimm...sizlerde yorgan yaptırdınızmı..

emsalcim çok güzel sağlıcakla büyüsün bebeişin.. . hepsi süper.... bebek odaları topiğinede ekle resimlerii...herkes görsünn...

emsalcim çok güzel hersey sağlıkla mkullanın canımm

canım arkadaşım çok sağol daha iyileri sizlerin olsun inşallahh

Emsalcim , her şey çok güzel olmuş , Sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah ...

aminnn hayatım çok teşekkür ederiz beğenmenize çok sevindim

emsalcim çok güzel sağlıcakla büyüsün bebeişin.. . hepsi süper.... bebek odaları topiğinede ekle resimlerii...herkes görsünn...

cümlemizinki inşallahh canımcım çok teşekkür ederiz

bu arada ne güzel yaaa
kızımın odası için 3 erkek anası yorum yapmış bende üçünü arka arkaya alıntı yaparak cevaplamışım :)))
yasemin
asos
meryem
:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…