sizler bebişlerine hangi sismleri koyacaksınız
bunla ilgili bir topiğiniz varmı
şu dakikakaya kadar aramadı ama...Bende aramak istemiyorum....
sorun nedir bilmiyorum ama kim haklı kim haksız sen üzme kendini... kendini ve bebeğini düşün hem bak oğlununda doğum günüymüş onada yansıtma kadınlar her zamanki gibi daha fedakar oluyorlar
slm kızlar nabersiniz.... ayy sabah sabah hamur kızartması çekti canım hiçde yapmadımm becerememm...diyordummkii ayy yapayımmm nasıl canım istiyor anlatamamm.... neyse kalktımm netten tariflere baktımm hamur yaptımm açtımm kızarttım... ellerim hamurlu nasıl yedimm gülüyorumm halime hamilelik böyle bişey yaa.... dün gece bende uyuyamadımm.. yastığım alçak geldi galiba...
Feyzacım üzme canını , her şey tatlıya bağlanır ... Hepimiz eşlerimizle ufak tartışmalar yaşıyoruz hele ki , bu bunaltıcı havalar ve hareket kısıtlanması tetikliyor birazcık , sen yine alttan al bence hatasını anlar .
Seni medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim canım şu sıcakta bana kimse öyle bir şey yaptıramaz ... Afiyet bal şeker olsun .
hemen bakıyorumm emsall...:lepi:
emsalcim çok güzel hersey sağlıkla mkullanın canımm
Emsalcim , her şey çok güzel olmuş , Sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah ...
emsalcim çok güzel sağlıcakla büyüsün bebeişin.. . hepsi süper.... bebek odaları topiğinede ekle resimlerii...herkes görsünn...
Günaydın kızlar. Nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?