2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Emsalcim oda süper olmuş. Sağlıkla kullansın minik kuzun

teşekkür ederim tatlımm amin inşallahh

günaydın özge, hoşgeldin.

emsal nerde albüm,ben bakamadım.

canım kullanıcı adına tıklayınca benim sayfama giriyorsun ya orda hemen

Saol tatlım stresli bir geceden sonra yine burdayım şükür :lepi:

canım hayırıdır neden stresli bir geceden sonra ???
kötü bir durum yok inşallahh

günaydın herkese dün sabah 4 de resmen sancıyla uyandım adet sancısı gibi karın ağrısı gibi bişeydi zor uyudum sonra valla bilmiyorumki bu doğum sancıları neye benziyo

nasılsınız kızlar uzun zamandır yazamadım amanın bide kocam burayı keşfetmiş yazdıklarımı okumuş falan utandım resmen geldi sen beni ne çok seviyomuşsun falan diyo neyse şifremi değiştirdim hemen cok utandım ya

emsalcim cok guzel kuzucugun odasi, gule gule kullansin insallah.

kizlar bu arada bebekler yastik felan kullanmiyor di mi, bizim ne yastigimiz ne de yorganimiz var su an. ustune sadece pike ya da ince battaniye ortmeyi dusunuyorum.

Akşam 10 gibi yoğun bi şekilde regl ağrım başladı. Önce belimden, sonra kasıklarıma ve dizlerime kadar vuran bir ağrı. Yatıyorum,kalkıyorum, oturuyorum geçmiyor bir türlü. Bi yandanda mide bulantısı. Gece 3 e kadar sürdü bu böyle ama şükür sonunda geçti ya. Evdekilerede bişi söylemedim telaş yapmasınlar diye. Benden panikler çünkü. ama dedim bir an doğuruyorum heralde ya. Sürekli tuvalete gittim geldim kanama falan varmı diye :))))

dun gece benimde karin agrilarim oldu, hep adet sancisi gibi basliyor dedikleri icin ve bende adet sancisinin nasil bisey oldugunu bilmedigim icin anaaaa dedim geliyo galiba alis, neyseki bir sure sonra gecti.

sana da gecmis olsun tatlim. bundan soora boyle gececek gunlerimiz :)))

selam eylul anneleri bende ekim annesi olucam sira size geliyor yavas yavas sonrada bize heyecenlimisiniz korku ve heyecan durumlariniz nasil???bu arada bebisleriniz ne zaman dondu kacinci haftada????

neee burayi mi okumus :1shok:
valla bende sitenin adini soylemistim, birkac kezde evden girmistim zaten history'den baksa bulur girer.
o da okuyor mu acaba ????

ya ben historyi siliyom sürekli ama googla glnz yazmış cünkü sürekli kullandıgım bi isim direk kadınlar kulubu cıkmış şifrem zaten belli girmiş bakmış offfff

kızlar günaydın...

baş ağrılarım devam ediyor, doktorumuz hastaneye gidin kontrol etsin nöbetçi doktor dedi dün akşam. eşim zaten çok panikti. bi kaç yerd etansiyonumu ölçtürdük, ama herbiri farklı söyledi, eşimde doğruca hastaneye götürdü beni, hastanede tansiyonum 11 7 çıktı, sonra 10 7..... ama benim tansiyonum 9 5 tir her zaman.... bir de başım ağrıyınca neredeyse dün hastanede yatış yapılacaktı. yok ben eve gidiyim dedim daha iyi olurum dedim ısrarla, sonra da eve döndük. tansiyon çok tehlikeliymiş hamilelik döneminde, eğer küçüğünüz 9 u geçerse hemen gidin derim, doktorum öyle söyledi, tabi bu tansiyonu 12 8 olanlar için. eve gelmeden görümceme uğradık tansiyon aletini aldık onların, evde 4 kez ölçtüm 9 3 tü, düşük tansiyon zararlı değilmiş, ama bu da çok düşük geldi, sonra yatıp uyudum sabah da 9 5 ti, normale dönmüş ama başım ağrıyor.........

zeytincim çok sevindim eşinin maaş konusuna. bereketiyle geliyor oğluşun. bizim kredi ödememiz dışında başka nedenlerden dolayı izin almam imkasız malesef. keşke tek neden maddi olsaydı, onu bişekilde hallederdik. ben daha uzman yardımcısı olduğumdan yeterliliğim var önümde, onu da 3 yılım tamamlamam lazım, ama ücretsiz izin kullanırsan bu sarkacak, asıl önemli neden sarkıtırım ama eşim muhtemelen 2011 master için 2 yıllığına yurtdışına gönderilecek kurumu tarafından, eğer ben bu yeterliliğimi alamazsam o da gidemeyecekk. yani herşey birbirine bağlı. tabi annemin bakması benim için çok önemli bi avantaj, annemden daha iyi çocuk yetiştiren şuana kadar tanımma, o kadar güvenirim ona.....

ebrucum bundan sonra ağrım falan yok diye söylemicem ortalıkta, dün işyerinde o kadar çok kişi ne kadar az kilo aldın, çok iyi görünüyosun falan dedikçe ben de evet az kilo aldım, hiç bi sıkıntım yok dedim. nazara çok inanırım ben, bundan sonra soranlara idare ediyorum falan dicem. sen de tatlım öyle de, hiçbirşeyimiz yokken bu kadar da zart diye başlamaz ki anacım sıkıntılar....

emsalcim odanıza bayıldım, yorumumu da yazdım zaten, renkler çok uyumlu ve çok rahat, huzur veriyo insana.....

hoşgeldin canımm geçmiş olsun dün gebe bende öyleydim
bir ara bu gün doğururmuyum acaba dedim baya sancım vardı kasıklarım karnım belim
sabaha kadar uyumadım eşime işe giderken eger gün boyu böyle olursa seni her an arayabilirim hazır ol dedim sabah sabah yüzüme bakıyrodu şaşkın şaşkın :))
bu arada niye utandın hayatım o senin kocaman daha ne işte
bir nevi jest olmuş onada eminim çok mutlu olmuştur :))

emsalcim cok guzel kuzucugun odasi, gule gule kullansin insallah.

kizlar bu arada bebekler yastik felan kullanmiyor di mi, bizim ne yastigimiz ne de yorganimiz var su an. ustune sadece pike ya da ince battaniye ortmeyi dusunuyorum.

tatlımm çok teşekkür ederim iyiki varsınız yaa hepinizden Allah razı olsun
insanın sevincini birileri paylaşması çok güzel bişey
unuttum derdimi tasamı sevinçten :)))
canım bebekler 1 yaşına gelene kadar yastık kullanmıyor dr.larda öyle diyormuş
benimde yastığım süs niyetine işte :)))
yorgan yaptırdım ama bir tane pamuk vardı birde yün yaptırdım ben kış için
tabii çok sonra kullanılacaklar belki ama olsun hazır en azından

ya ben historyi siliyom sürekli ama googla glnz yazmış cünkü sürekli kullandıgım bi isim direk kadınlar kulubu cıkmış şifrem zaten belli girmiş bakmış offfff

ay inanmiyorum yaw, insallah arada kotu seylerde yazmamistin :)))
yaa iste kendimizle esimizle ailelerimizle ilgili seyleri acik acik yazip dokuyoruz ama her gelen okuyabiliyor bunlari uye olmasina bile gerek kalmadan (
nasi olcak bilmiyorum.
insan sohbet sirasinda engel olamiyor yaziyor herseyi de

ya huysuz mozi sanırım alıştırma sancılarımız başladı artık ben hiç telaş yapmadım valla ama bi garipti hakkaten bele falan vuruyo şuan yok ama gece 4 kere olmuştur ara ara

Hoşgeldin glnz. seni baya merak ettim ben ya. Demek sendede başladı bu tip sancılar. Günlerimizde aynı seninle.

Evet ebrucum bundan sonra bu tip ağrılar çok daha fazla olucak. Alışmak lazım.

Gülaycım geçmiş olsun sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…