günaydın tatlışkom hoşgeldinn naber nasılsın ezgi naz nasıl ?
Emsalcim oda süper olmuş. Sağlıkla kullansın minik kuzun
günaydın özge, hoşgeldin.
emsal nerde albüm,ben bakamadım.
Saol tatlım stresli bir geceden sonra yine burdayım şükür :lepi:
günaydın özge, hoşgeldin.
emsal nerde albüm,ben bakamadım.
Akşam 10 gibi yoğun bi şekilde regl ağrım başladı. Önce belimden, sonra kasıklarıma ve dizlerime kadar vuran bir ağrı. Yatıyorum,kalkıyorum, oturuyorum geçmiyor bir türlü. Bi yandanda mide bulantısı. Gece 3 e kadar sürdü bu böyle ama şükür sonunda geçti ya. Evdekilerede bişi söylemedim telaş yapmasınlar diye. Benden panikler çünkü. ama dedim bir an doğuruyorum heralde ya. Sürekli tuvalete gittim geldim kanama falan varmı diye :))))
neee burayi mi okumus :1shok:
valla bende sitenin adini soylemistim, birkac kezde evden girmistim zaten history'den baksa bulur girer.
o da okuyor mu acaba ????
günaydın herkese dün sabah 4 de resmen sancıyla uyandım adet sancısı gibi karın ağrısı gibi bişeydi zor uyudum sonra valla bilmiyorumki bu doğum sancıları neye benziyo
nasılsınız kızlar uzun zamandır yazamadım amanın bide kocam burayı keşfetmiş yazdıklarımı okumuş falan utandım resmen geldi sen beni ne çok seviyomuşsun falan diyo neyse şifremi değiştirdim hemen cok utandım ya
emsalcim cok guzel kuzucugun odasi, gule gule kullansin insallah.
kizlar bu arada bebekler yastik felan kullanmiyor di mi, bizim ne yastigimiz ne de yorganimiz var su an. ustune sadece pike ya da ince battaniye ortmeyi dusunuyorum.
ya ben historyi siliyom sürekli ama googla glnz yazmış cünkü sürekli kullandıgım bi isim direk kadınlar kulubu cıkmış şifrem zaten belli girmiş bakmış offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?