hoşgeldin canımm geçmiş olsun dün gebe bende öyleydim
bir ara bu gün doğururmuyum acaba dedim baya sancım vardı kasıklarım karnım belim
sabaha kadar uyumadım eşime işe giderken eger gün boyu böyle olursa seni her an arayabilirim hazır ol dedim sabah sabah yüzüme bakıyrodu şaşkın şaşkın :))
bu arada niye utandın hayatım o senin kocaman daha ne işte
bir nevi jest olmuş onada eminim çok mutlu olmuştur :))
tatlımm çok teşekkür ederim iyiki varsınız yaa hepinizden Allah razı olsun
insanın sevincini birileri paylaşması çok güzel bişey
unuttum derdimi tasamı sevinçten :)))
canım bebekler 1 yaşına gelene kadar yastık kullanmıyor dr.larda öyle diyormuş
benimde yastığım süs niyetine işte :)))
yorgan yaptırdım ama bir tane pamuk vardı birde yün yaptırdım ben kış için
tabii çok sonra kullanılacaklar belki ama olsun hazır en azından
eylul anneleri pek misafirpervermis soruma cevap vermeyi soyle birak hosgeldin bile demediler..neyse caniniz saolsun....
selam eylul anneleri bende ekim annesi olucam sira size geliyor yavas yavas sonrada bize heyecenlimisiniz korku ve heyecan durumlariniz nasil???bu arada bebisleriniz ne zaman dondu kacinci haftada????
eylul anneleri pek misafirpervermis soruma cevap vermeyi soyle birak hosgeldin bile demediler..neyse caniniz saolsun....
ay inanmiyorum yaw, insallah arada kotu seylerde yazmamistin :)))
yaa iste kendimizle esimizle ailelerimizle ilgili seyleri acik acik yazip dokuyoruz ama her gelen okuyabiliyor bunlari uye olmasina bile gerek kalmadan(
nasi olcak bilmiyorum.
insan sohbet sirasinda engel olamiyor yaziyor herseyi de
Akşam 10 gibi yoğun bi şekilde regl ağrım başladı. Önce belimden, sonra kasıklarıma ve dizlerime kadar vuran bir ağrı. Yatıyorum,kalkıyorum, oturuyorum geçmiyor bir türlü. Bi yandanda mide bulantısı. Gece 3 e kadar sürdü bu böyle ama şükür sonunda geçti ya. Evdekilerede bişi söylemedim telaş yapmasınlar diye. Benden panikler çünkü. ama dedim bir an doğuruyorum heralde ya. Sürekli tuvalete gittim geldim kanama falan varmı diye :))))
kızlar günaydın...
baş ağrılarım devam ediyor, doktorumuz hastaneye gidin kontrol etsin nöbetçi doktor dedi dün akşam. eşim zaten çok panikti. bi kaç yerd etansiyonumu ölçtürdük, ama herbiri farklı söyledi, eşimde doğruca hastaneye götürdü beni, hastanede tansiyonum 11 7 çıktı, sonra 10 7..... ama benim tansiyonum 9 5 tir her zaman.... bir de başım ağrıyınca neredeyse dün hastanede yatış yapılacaktı. yok ben eve gidiyim dedim daha iyi olurum dedim ısrarla, sonra da eve döndük. tansiyon çok tehlikeliymiş hamilelik döneminde, eğer küçüğünüz 9 u geçerse hemen gidin derim, doktorum öyle söyledi, tabi bu tansiyonu 12 8 olanlar için. eve gelmeden görümceme uğradık tansiyon aletini aldık onların, evde 4 kez ölçtüm 9 3 tü, düşük tansiyon zararlı değilmiş, ama bu da çok düşük geldi, sonra yatıp uyudum sabah da 9 5 ti, normale dönmüş ama başım ağrıyor.........
zeytincim çok sevindim eşinin maaş konusuna. bereketiyle geliyor oğluşun. bizim kredi ödememiz dışında başka nedenlerden dolayı izin almam imkasız malesef. keşke tek neden maddi olsaydı, onu bişekilde hallederdik. ben daha uzman yardımcısı olduğumdan yeterliliğim var önümde, onu da 3 yılım tamamlamam lazım, ama ücretsiz izin kullanırsan bu sarkacak, asıl önemli neden sarkıtırım ama eşim muhtemelen 2011 master için 2 yıllığına yurtdışına gönderilecek kurumu tarafından, eğer ben bu yeterliliğimi alamazsam o da gidemeyecekk. yani herşey birbirine bağlı. tabi annemin bakması benim için çok önemli bi avantaj, annemden daha iyi çocuk yetiştiren şuana kadar tanımma, o kadar güvenirim ona.....
ebrucum bundan sonra ağrım falan yok diye söylemicem ortalıkta, dün işyerinde o kadar çok kişi ne kadar az kilo aldın, çok iyi görünüyosun falan dedikçe ben de evet az kilo aldım, hiç bi sıkıntım yok dedim. nazara çok inanırım ben, bundan sonra soranlara idare ediyorum falan dicem. sen de tatlım öyle de, hiçbirşeyimiz yokken bu kadar da zart diye başlamaz ki anacım sıkıntılar....
emsalcim odanıza bayıldım, yorumumu da yazdım zaten, renkler çok uyumlu ve çok rahat, huzur veriyo insana.....
Emsal kızının odası çok güzel tam prenses odası olmuş maşallah
hakkaten öyle oldu gecenin bi körü sırıta sırıta geldi zaten biraz limoniydi aramız neyse demek sende sancılandın e artık başlıcak böyle şeyler zaten şimdi gelsede dur demem sağlıkla gelsin yeter bebeklerimiz
kızlar geçmiş olsun yaa. agrılar falan hepimizi korkutmaya basladı artık. Allah ayrdımcımız olsun
ne bileyim biz bizim topige giren kisilere hemen hosgeldin der aramiza aliriz burda ayni seyi goremiyince uzuldum...ama gormemissiniz demekki onemli degil o zamana.s.niye hemen alındın canım benim hoşgeldin hayırlısıyla bebeğini kucağına al benim bebeğim henüz dönmedi heyecana gelince evet heyecanlıyım bir an önce kucağımda olsun istiyorum
tsekkurler canim....hoşgeldin canım
seninde bizden sonra bişey kalmıyor hayırlısı ile :))
canım ben heyecanlıyım bir an önce 2 eylül gelsin ve kızımı hayırlısı ile kucagıma alayım istiyorum Allah ın izni ilee korku hiç yok nasıl korkarım ki böyle güzel bir olaydan
biricik kızım cennet kokulum gelecek deli gibi heyecanlıyım sadece o günü bekliyorum
canım benim bebeğim geçen hafta dönmüştü yani 32+5 te falan
erkek teyzesibenimki hala donmedide o yuzden merak icindeyim...
hoşgeldin mehay öle kızmak yok. Öncelikle hayırlı olsun bebişin. Kızmı erkekmi?
Bizdeki heyecanı sorarsan had safhada artık yaklaştık sona doğru. Benim kız 24. haftadan beri dönük cnm
tesekkurler canim...benimki 29 haftalıkta başı aşağıya dönmüştü...31.hafta da doğum kanalına girmişti canım..
heyecanı soracak olursam çok fenayım her sabah sanki doğurucakmışım gibi geliyor bana
kaydirigubbakcemile3
a.s.canım anca görüp yazıyoruz alınma lütfen yoksa ne demek cevap vermemek falan :))
teşekkür ederiz teyzesii
ne güzel olmuş bak çok sevindim :))
ya az kaldı ya ondan galiba artık tüm bu ağrılar sancılar
yalancı doğum sancıları dedikleri bumu ki acep ????
baya korkmuştum dün gece bende ama baksana hepimiz aynı şeyleri yaşlıyoruz hemen hemen aminnn canımmmm
birde ben dr.a gittim ya salı günü pek iyi şeyler duymadım korkum iki kat arttı
a.s.mehay kardiş dün gece sancılanmışız topikcene heycandan görmedim ben valla dır dır etmekten kusura bakma benim sıpam bibuçuk aydır falan baş gelişi belkide daha fazla olmuştur
geçmiş olsun özge gülay... dikkat edin canım yaa üşütmemeye çalışınn...
ebru evet yastık kullanılmıyor ama yinede 2 tane yaptırdımm...emziriken falan kullanırımm diyee...yorganı bende yün yaptırdımm çok hafif biraz ince istedim zaten kışın bebeğimiz üşümesinn...
kızlar beni yine yokluyo hafiften yani keskin bi ağrı diiil belimede vuruyo hafif hafif benim regl sancılarımda böyle olurdu hafif bacama falan vururdu neyse tırssstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?