2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eylul anneleri pek misafirpervermis soruma cevap vermeyi soyle birak hosgeldin bile demediler..neyse caniniz saolsun....

hakkaten öyle oldu gecenin bi körü sırıta sırıta geldi zaten biraz limoniydi aramız neyse demek sende sancılandın e artık başlıcak böyle şeyler zaten şimdi gelsede dur demem sağlıkla gelsin yeter bebeklerimiz

eylul anneleri pek misafirpervermis soruma cevap vermeyi soyle birak hosgeldin bile demediler..neyse caniniz saolsun....

niye hemen alındın canım benim hoşgeldin hayırlısıyla bebeğini kucağına al benim bebeğim henüz dönmedi heyecana gelince evet heyecanlıyım bir an önce kucağımda olsun istiyorum

kızlar geçmiş olsun yaa. agrılar falan hepimizi korkutmaya basladı artık. Allah ayrdımcımız olsun

selam eylul anneleri bende ekim annesi olucam sira size geliyor yavas yavas sonrada bize heyecenlimisiniz korku ve heyecan durumlariniz nasil???bu arada bebisleriniz ne zaman dondu kacinci haftada????

hoşgeldin canım
seninde bizden sonra bişey kalmıyor hayırlısı ile :))
canım ben heyecanlıyım bir an önce 2 eylül gelsin ve kızımı hayırlısı ile kucagıma alayım istiyorum Allah ın izni ilee korku hiç yok nasıl korkarım ki böyle güzel bir olaydan
biricik kızım cennet kokulum gelecek deli gibi heyecanlıyım sadece o günü bekliyorum
canım benim bebeğim geçen hafta dönmüştü yani 32+5 te falan

hoşgeldin mehay öle kızmak yok. Öncelikle hayırlı olsun bebişin. Kızmı erkekmi?

Bizdeki heyecanı sorarsan had safhada artık yaklaştık sona doğru. Benim kız 24. haftadan beri dönük cnm

ayy kaynanamı falan kaynatmadım hiç zaten melek kadın
neleri okuduysa sen beni çok seviyomuşsun falan diyo dedim ordanmı öğrendin bunu bimiyomuydun hahahah deli yaaaaa

benimki 29 haftalıkta başı aşağıya dönmüştü...31.hafta da doğum kanalına girmişti canım..

heyecanı soracak olursam çok fenayım her sabah sanki doğurucakmışım gibi geliyor bana

kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canlarım dikkat edin valla kendinize az kaldı az

geçmiş olsun özge gülay... dikkat edin canım yaa üşütmemeye çalışınn...
ebru evet yastık kullanılmıyor ama yinede 2 tane yaptırdımm...emziriken falan kullanırımm diyee...yorganı bende yün yaptırdımm çok hafif biraz ince istedim zaten kışın bebeğimiz üşümesinn...

canım anca görüp yazıyoruz alınma lütfen yoksa ne demek cevap vermemek falan :))

Emsal kızının odası çok güzel tam prenses odası olmuş maşallah

teşekkür ederiz teyzesii

ne güzel olmuş bak çok sevindim :))
ya az kaldı ya ondan galiba artık tüm bu ağrılar sancılar
yalancı doğum sancıları dedikleri bumu ki acep ????

kızlar geçmiş olsun yaa. agrılar falan hepimizi korkutmaya basladı artık. Allah ayrdımcımız olsun

baya korkmuştum dün gece bende ama baksana hepimiz aynı şeyleri yaşlıyoruz hemen hemen aminnn canımmmm
birde ben dr.a gittim ya salı günü pek iyi şeyler duymadım korkum iki kat arttı

mehay kardiş dün gece sancılanmışız topikcene heycandan görmedim ben valla dır dır etmekten kusura bakma benim sıpam bibuçuk aydır falan baş gelişi belkide daha fazla olmuştur

bu arada gülay cım çok çok geçmiş olsun sana dikkat et kendine oturup kalkarken yatarken falan
birde yorumunu okudum bende sana cevap yazdım ardından sen okudunnmu :)))
becerikli anneeeee :)))

kızlar beni yine yokluyo hafiften yani keskin bi ağrı diiil belimede vuruyo hafif hafif benim regl sancılarımda böyle olurdu hafif bacama falan vururdu neyse tırssstım

niye hemen alındın canım benim hoşgeldin hayırlısıyla bebeğini kucağına al benim bebeğim henüz dönmedi heyecana gelince evet heyecanlıyım bir an önce kucağımda olsun istiyorum
ne bileyim biz bizim topige giren kisilere hemen hosgeldin der aramiza aliriz burda ayni seyi goremiyince uzuldum...ama gormemissiniz demekki onemli degil o zamana.s.
tsekkurler canim....

hoşgeldin mehay öle kızmak yok. Öncelikle hayırlı olsun bebişin. Kızmı erkekmi?

Bizdeki heyecanı sorarsan had safhada artık yaklaştık sona doğru. Benim kız 24. haftadan beri dönük cnm
erkek teyzesibenimki hala donmedide o yuzden merak icindeyim...
tesekkurler canim...
a.s.
mehay kardiş dün gece sancılanmışız topikcene heycandan görmedim ben valla dır dır etmekten kusura bakma benim sıpam bibuçuk aydır falan baş gelişi belkide daha fazla olmuştur
a.s.

kizlar Allah hepinize bir nefeste dogum yapmak nasip etsin insallah..sonrada darisi basima...benim bebegim daha donmedi o yuzden biraz arastirayim dedim ne zaman donecegi konusunu duyduguma gore 34. haftaya kadardonuyormus donmezse sezeryan diyorlar sezeryan istemiyorum insallah normal dogum olur cunku benle ilgileneck tek bir kimsem yok ailemden burda perisan olurum...
peki bebekler donerken bisey hissettinizmi??ne zaman dondugunu yani??

kızlar hepinize geçmiş olsun...bende aynıyım...gece 2de uyudum sabaha kadar en az 10 kez wc ye kalkmışımdır...her kalkışımdan sonrada 2 su bardağı su içtim..çünkü boğazım felaket kurumuş oluyordu....bide benim ufaklık gene yan döndü galiba çünkü dün geceden beri hareketleri hep sol tarafımda hissediyorum...inşallah gene doğum pozisyona döner...

bende yorganı yüm yaptırdım üşümesin diye :))
yorgancı bebek yorganı 1 büçük kilo yün yeter dedi yaptı çok güzel olmuş
hafif ama sıcak tutar yün kuzucuklarımızı dediğin gibi kış bebekleri olacak

kızlar beni yine yokluyo hafiften yani keskin bi ağrı diiil belimede vuruyo hafif hafif benim regl sancılarımda böyle olurdu hafif bacama falan vururdu neyse tırssstım

canım sen dinlen azcık o zaman
artık hepimiz azcık bile zorlansak şansımızı fazla zorlamadan dinlenmeye çekilmeliyiz
çoğu gitti azı kaldı malum

emsal, çok tatlı meleğimizin odası,çok beğendim,huzurlu olmuş gerçekten,sağlıkla büyüsün bebişimiz.
özge, gülay dikkat edin kendinize, geçmiş olsun, artık sonlara yaklaştık olacak bu sıkıntılar, havalarda sıcak bi yandan mahvediyor bizi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…