arkadaşlar süper hızlısınız maşalah,,, dün akşam farkettim burayı ve sabahtan beri takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı :) umarım herşey yolunda gider benim içinde aranızda kalmaya devam ederim. bu arada dün gece uykumdan ilk kez karnım ve midemdeki ağrı ile uyandım. sanki bıçak saplanıyormuş gibi şiddetli bir ağrıydı az önce yine geldi o ağrı korkuyorum... dr.u aradım önceki düşüklerim olduğundan kanama olursa arama direk gel dedi ama bebişime bişi olucak diye ödüm patlıyo... size böle şeyler olmuşmuydu... yoksa yine kötü günler mi beni bekliyo((
mozijiku ben de istiyooommmmmmmmmm.yaparmısın banada lütfeen
tamam yaparım canım satını söylermisin
Al bakalım şekerim7 aralık tatlım ayy çok sağol yaaa:sm_cool:
arkadaşlar süper hızlısınız maşalah,,, dün akşam farkettim burayı ve sabahtan beri takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı :) umarım herşey yolunda gider benim içinde aranızda kalmaya devam ederim. bu arada dün gece uykumdan ilk kez karnım ve midemdeki ağrı ile uyandım. sanki bıçak saplanıyormuş gibi şiddetli bir ağrıydı az önce yine geldi o ağrı korkuyorum... dr.u aradım önceki düşüklerim olduğundan kanama olursa arama direk gel dedi ama bebişime bişi olucak diye ödüm patlıyo... size böle şeyler olmuşmuydu... yoksa yine kötü günler mi beni bekliyo((
Senin yanlışın var canım anlaşması var. Ben telefon açtım sordum çünkü.
telde sorduysan vadır o zaman.ben ınternet sayfalarından bakmıstım orda anlaşması oldugu kurumlar arasında yok gorunuodu.tamam cnm cok iyi o zaman:teytey:
ya mozijiku ben beceremedim nsl yapıcam profilim nerde nsl yapıştırıcam
dişim çok kötü ağrıyor canımın acısından uyuyamıyorum senağlama senağlama
ilaçlar zarar verir diye korkumdan dişçiye gidemiyorum senağlama
çürük bebeğe zarar verir diye de korkuyorum senağlama
13 gün sabredip doktora danışıcaz artık senağlama
çok saol mozijikum yaa.Allah ım ne muradın varsa versin inş.cnm bnm
dişim çok kötü ağrıyor canımın acısından uyuyamıyorum senağlama senağlama
ilaçlar zarar verir diye korkumdan dişçiye gidemiyorum senağlama
çürük bebeğe zarar verir diye de korkuyorum senağlama
13 gün sabredip doktora danışıcaz artık senağlama
selam kızlar.. offf çok kötüyüm 10 haftaya girdim bulantım başladı... öğleden sonra da dönem başı toplantısı var nasıl kaldıracam bilmiyorum....bir de geceleri ürperiyormuşum eşim öyle diyor.. bu da nerden çıktı onu da anlamadım(((((
selam kızlar.. offf çok kötüyüm 10 haftaya girdim bulantım başladı... öğleden sonra da dönem başı toplantısı var nasıl kaldıracam bilmiyorum....bir de geceleri ürperiyormuşum eşim öyle diyor.. bu da nerden çıktı onu da anlamadım(((((
off canım yaa, çok geçmiş olsun keşke gebelik öncesi çektirmiş olsaydın... sen yine bir git bakalım belki zararsız bir şeyler verir. Bildiğim kadarıyla parol tüm gebelerde kullanılabiliyor
Ayy yasık sana canım ya :teselli: geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?