2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hoşgeldin aklımıza kötü şeyler getirmek yok her şey güzel olacak , benim de ilk gebeliğim hiç hoş değildi ama dr. önceki hamileliğinle bunun alakası yok eğer böyle düşünürsen 9 ayı kendine zehir edersin dedi haklı bence , tabi ki Allah korusun bir şey olursa önlemimizi alıcaz ama kendini yıpratmamalayız , gerekiyorsa dinlen ama iyi düşün .

selaaam günaydın annişleerrr :teytey: :teytey:

ya sabahtan beri bebek arabası ve park yatak bakıyorum bi türlü karar veremedim :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba,
mide ağrısı bendede var 3 gündür.aynen dediğin gibi bıcak saplar gibi ara ara kramp şeklinde, son gittiğimde doktor kan ilacı verdi bana,sanırım o yapıyor doktoru aramadım ben daha, doktorun ne dedi sana düşük mide ağrısı yaparmıymış peki,

dişim çok kötü ağrıyor canımın acısından uyuyamıyorum senağlama senağlama
ilaçlar zarar verir diye korkumdan dişçiye gidemiyorum senağlama
çürük bebeğe zarar verir diye de korkuyorum senağlama
13 gün sabredip doktora danışıcaz artık senağlama

selam kızlar.. offf çok kötüyüm 10 haftaya girdim bulantım başladı... öğleden sonra da dönem başı toplantısı var nasıl kaldıracam bilmiyorum....bir de geceleri ürperiyormuşum eşim öyle diyor.. bu da nerden çıktı onu da anlamadım(((((

öğle yemeği vakti geldi çattı güzel beslenin bebişlerimiz iyi olsun afiyet olsun

off canım yaa, çok geçmiş olsun keşke gebelik öncesi çektirmiş olsaydın... sen yine bir git bakalım belki zararsız bir şeyler verir. Bildiğim kadarıyla parol tüm gebelerde kullanılabiliyor

çok saol mozijikum yaa.Allah ım ne muradın varsa versin inş.cnm bnm

Rica ederim canım benim. Amin..

Ayy yasık sana canım ya :teselli: geçmiş olsun.

Sanada geçmiş olsun canım.a.s.

Ya demekki 10. haftada da bulantı başlayabiliyor ha o zaman ben bu kadar emin konuşmayayım ne olur belli olmaz değil mi ...

off canım yaa, çok geçmiş olsun keşke gebelik öncesi çektirmiş olsaydın... sen yine bir git bakalım belki zararsız bir şeyler verir. Bildiğim kadarıyla parol tüm gebelerde kullanılabiliyor

minoset aldım 1-2 kez canım, parol dışında o da öneriliyor..
işteee ihmalin cezası

Ayy yasık sana canım ya :teselli: geçmiş olsun.

saol canım, inş. dolgu çekim falan bişeyler yaparlar :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…