kizlar Allah hepinize bir nefeste dogum yapmak nasip etsin insallah..sonrada darisi basima...benim bebegim daha donmedi o yuzden biraz arastirayim dedim ne zaman donecegi konusunu duyduguma gore 34. haftaya kadardonuyormus donmezse sezeryan diyorlar sezeryan istemiyorum insallah normal dogum olur cunku benle ilgileneck tek bir kimsem yok ailemden burda perisan olurum...
peki bebekler donerken bisey hissettinizmi??ne zaman dondugunu yani??
bu arada cok kilo aldinizmi kizlar??
ne bileyim biz bizim topige giren kisilere hemen hosgeldin der aramiza aliriz burda ayni seyi goremiyince uzuldum...ama gormemissiniz demekki onemli degil o zamana.s.
tsekkurler canim....
erkek teyzesibenimki hala donmedide o yuzden merak icindeyim...
tesekkurler canim...
a.s.
a.s.
kizlar Allah hepinize bir nefeste dogum yapmak nasip etsin insallah..sonrada darisi basima...benim bebegim daha donmedi o yuzden biraz arastirayim dedim ne zaman donecegi konusunu duyduguma gore 34. haftaya kadardonuyormus donmezse sezeryan diyorlar sezeryan istemiyorum insallah normal dogum olur cunku benle ilgileneck tek bir kimsem yok ailemden burda perisan olurum...
peki bebekler donerken bisey hissettinizmi??ne zaman dondugunu yani??
bu arada cok kilo aldinizmi kizlar??
kızlar çok işim var yine bebeğin dolaplarını toparlıyıcam inşlhh.. hastane çantasına bebek bezi kaçtane koydunuz.... 10 yetermi acaba... çanta işinide bugün halladeyim diyorumm da...
emsal, çok tatlı meleğimizin odası,çok beğendim,huzurlu olmuş gerçekten,sağlıkla büyüsün bebişimiz.
özge, gülay dikkat edin kendinize, geçmiş olsun, artık sonlara yaklaştık olacak bu sıkıntılar, havalarda sıcak bi yandan mahvediyor bizi zaten.
kızlar hepinize geçmiş olsun...bende aynıyım...gece 2de uyudum sabaha kadar en az 10 kez wc ye kalkmışımdır...her kalkışımdan sonrada 2 su bardağı su içtim..çünkü boğazım felaket kurumuş oluyordu....bide benim ufaklık gene yan döndü galiba çünkü dün geceden beri hareketleri hep sol tarafımda hissediyorum...inşallah gene doğum pozisyona döner...
kızlar çok işim var yine bebeğin dolaplarını toparlıyıcam inşlhh.. hastane çantasına bebek bezi kaçtane koydunuz.... 10 yetermi acaba... çanta işinide bugün halladeyim diyorumm da...
Herkes herhalde aynı dertlerden muzdarip..Ben de sabaha kadar her saat başı wc ye kalkıyorum bir o kadar da su içiyorum...uykularım rezil oldu..uyumuyorum ki...sürekli wcdeyim..Bi de bu aralar kaşıntı başladı ellerimde kollarımda..Havalar çok sıcak ..yaz gebeliği gerçekten zormuş..Kışın daha rahattır bence..
Merhaba kızlar. Bende tamamen aynıyım yaaa. En az üç dört kere wc ye kalkıyorum. Uyku falan yok. Bugün iznimin ilk günü. Belki öğlen uykularına yaratım artık.kaydirigubbakcemile2Herkes herhalde aynı dertlerden muzdarip..Ben de sabaha kadar her saat başı wc ye kalkıyorum bir o kadar da su içiyorum...uykularım rezil oldu..uyumuyorum ki...sürekli wcdeyim..Bi de bu aralar kaşıntı başladı ellerimde kollarımda..Havalar çok sıcak ..yaz gebeliği gerçekten zormuş..Kışın daha rahattır bence..
Ya bu kaşıntılar benimde çok ktü artmıştı ve maalesef şu ana kadar hiç çatlağım yokken birden çatlamaya başladım. Özellikle karnımın alt kısmı. Kullandığım kremi değiştireceğim ama yinede bir faydası olmuyacak galiba...serbay benımde sırtım falan çok kaşınıyoo. göbegımdede kasıntılar var. elim kolum hep. ben severımde kaşınmayı:) ama şimdi korkuyorum yaa catlarsa dıye bu yuzden hemen kremler suruyorum
Merhaba kızlar. Bende tamamen aynıyım yaaa. En az üç dört kere wc ye kalkıyorum. Uyku falan yok. Bugün iznimin ilk günü. Belki öğlen uykularına yaratım artık.kaydirigubbakcemile2
Ya bu kaşıntılar benimde çok ktü artmıştı ve maalesef şu ana kadar hiç çatlağım yokken birden çatlamaya başladım. Özellikle karnımın alt kısmı. Kullandığım kremi değiştireceğim ama yinede bir faydası olmuyacak galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?