2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mehay, öncelikle hoşgeldin, kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama bebekler son ana kadar dönebiliyor 34.hafta sınır değil, benim ilk bebeğim 39+4te dönmedi sancıda vermedi, ama teyzemin kızı 39+1de sancıyla birlikte döndü ve normal doğum yaptı,kısmet artık.

kızlar çok işim var yine bebeğin dolaplarını toparlıyıcam inşlhh.. hastane çantasına bebek bezi kaçtane koydunuz.... 10 yetermi acaba... çanta işinide bugün halladeyim diyorumm da...

bu arada cok kilo aldinizmi kizlar??

caınm geç cvp vermemmizin nedeni artık ağırlaştık biliyor musun ondan da olabliir kilo işine gelince ben toplam 6 kilo aldım bebeğimin kilosu normal onu besliyorum kendimi değil bu yüzden mutluyum

sağol canımm aminnnnn cümlemize inşallahh
hayırlısı ve sağlıkla sıhhatle inşallah
daha erken canım döner merak etme Allah ım gönlüne göre versin
son hafta bile dönen bebekler varmış sen içini ferah tut
kimsem yok falan diyede üzülme hakkında hayırlısı kimsesizlerin kimsesi Allah tır
Rabbim yardım eder sana aksi bile olsa merak etme
benimde bana bakacak kimsem yok benimde sezeryan olacak mecburen
bu arada ben dönüp dönmediğini şöyle hissettim
benim kızım önceleri tersken hep çok alttan tekme atıyordu
sanki kolu bacagı dışarı çıkacak gibi geliyordu :))
hıçkırıklarını falan yukardan hissediyordum dündükten sonbra tam tersi oldu
tekmeler yukardan hıçkırıklar alttan gelmeye başladı sanki azcıkta karnımda düşmüş gibi geldi geöen haftalarda öyle anlar gibi oldum dr.da dönmüş diyince tamam dedim :))

bu arada cok kilo aldinizmi kizlar??

kilo konusuna gelince üzerime rakip tanımıyorumm
17 oldu galibaa senağlama

kızlar çok işim var yine bebeğin dolaplarını toparlıyıcam inşlhh.. hastane çantasına bebek bezi kaçtane koydunuz.... 10 yetermi acaba... çanta işinide bugün halladeyim diyorumm da...

sen bir paket koy canım bez bir günde 8-10 bez gidiyor diyor doğum yapan arkadaşlar

sağol canımmmmmmm aminnn inşallahh cümlemizinki
daha iyileri sizlerin olsun inşallahh
bu arada bebek odası sade olsun istedim ilerde birde oğlum olursa ikisine uysun diye :)))
şimdiden neleri düşünüyorum demii :)))))

mehay benim 30. haftada dogum pozisyonunu almisti bebegim hala da o pozisyonda insallah annesine kotu bir supriz yapip tepetaklak donmez son haftalarda cunku normal dogurmak istiyorum :)))

gulaycim cok gecmis olsun. ictigin su miktarini arttirdin mi canim? cok onemli ihmal etme sakin.

geçmiş olsun dilkelriniz için herkese teşekkürler kızlar...

bahar nerdesin, merak ettim, süper babaannenlesin sanırım.....

Herkes herhalde aynı dertlerden muzdarip..Ben de sabaha kadar her saat başı wc ye kalkıyorum bir o kadar da su içiyorum...uykularım zebil oldu..uyumuyorum ki...sürekli wcdeyim..Bi de bu aralar kaşıntı başladı ellerimde kollarımda..Havalar çok sıcak ..yaz gebeliği gerçekten zormuş..Kışın daha rahattır bence..

Son düzenleme:

kolay gelsin canım ne güzel yaa herşey bitecek desene sonra
bende suların gelmesini bekliyorum bu günde yok 4. gün yarın gelir sanırım
bende hemen yıkama ütüleme işine başlarım
bence sen biraz daha fazla koy
anne sütü içen bebekler hemen kaka yapmaya başlıyormuş :))
birde Allah korusun bir aksilik olursa hastanede kalman gerekirse 1 gün falan yetmez
sen her ihtimale karşı fazla koy benceee tabii

mehay 37. haftaya kadar donebılır. takılma buna sen. benım 25. haftada dogum pozısyonundaydı su an kafası yukarda esegın:)

canım benim ya senin daha da zordur

serbay benımde sırtım falan çok kaşınıyoo. göbegımdede kasıntılar var. elim kolum hep. ben severımde kaşınmayı:) ama şimdi korkuyorum yaa catlarsa dıye bu yuzden hemen kremler suruyorum

evet ebrucum arttırdım su olayına, bu nedenle dün gece hiç tuvalete kalkmayan ben 2 kez tuvalete kalttım. ay bilmiyorum, bir de nette araştırdım strese bağlı baş ağrısı da varmış, genellikle şakaklarda hissedilen. benim de sadece şakaklarım ağrıyor, nedeni doğum korkusu olabilir yani....

ya ben de bebişin konumunu hıçkırıktan anlıyorum. hık hık diye vayinamın üzerinde kafası zıplıyor rüzgarın, yoksa anlamıcam yani.... bi de ayaklarını göğüsüme yakın yerden dışarıya çıkartacakmış gibi yapıyor, ama en iyi hışkırıktan anlaşılıyor. sadece kafası tık tık diye atıyo hışkırınca.....

teşekkür ederiz kızlar... biz çıkalım sonra yine gelirizz öptük..

gülaycım lavanta yagı ıle şakaklarını ovmayı dene. bence stres yanında sıcaklarında etkısı var.

Merhaba kızlar. Bende tamamen aynıyım yaaa. En az üç dört kere wc ye kalkıyorum. Uyku falan yok. Bugün iznimin ilk günü. Belki öğlen uykularına yaratım artık.kaydirigubbakcemile2
serbay benımde sırtım falan çok kaşınıyoo. göbegımdede kasıntılar var. elim kolum hep. ben severımde kaşınmayı:) ama şimdi korkuyorum yaa catlarsa dıye bu yuzden hemen kremler suruyorum
Ya bu kaşıntılar benimde çok ktü artmıştı ve maalesef şu ana kadar hiç çatlağım yokken birden çatlamaya başladım. Özellikle karnımın alt kısmı. Kullandığım kremi değiştireceğim ama yinede bir faydası olmuyacak galiba...

canım ama benım sacma yerlerım kaşınıyo. alt karın kaşınsa tamam derım ama goguslerımın altı gobek delıgım falan kaşınıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…