canım ama benım sacma yerlerım kaşınıyo. alt karın kaşınsa tamam derım ama goguslerımın altı gobek delıgım falan kaşınıyo:)
Belki sıcaklardan ve çok terlemekten dolayı oluyordur canım. Bazen benimde oluyor öle saçma sapan yerlerimde kaşıntılar.Maalesef en çok karnım kaşınıyor. Hem bir ton yağlanıyorum hemde kremlenyorum ama... Mustella diye bir çatlak kremi duydum arkadaştan ondan alayım diyorum. Sen ne kullanıyorsun çatlakk kremi olarak?
kizlar cok catlaklariniz oldumu karin bolgenizde peki olanlar kac kilo aldi??cok kilo aldinizmi??
evet ebrucum arttırdım su olayına, bu nedenle dün gece hiç tuvalete kalkmayan ben 2 kez tuvalete kalttım. ay bilmiyorum, bir de nette araştırdım strese bağlı baş ağrısı da varmış, genellikle şakaklarda hissedilen. benim de sadece şakaklarım ağrıyor, nedeni doğum korkusu olabilir yani....
ya ben de bebişin konumunu hıçkırıktan anlıyorum. hık hık diye vayinamın üzerinde kafası zıplıyor rüzgarın, yoksa anlamıcam yani.... bi de ayaklarını göğüsüme yakın yerden dışarıya çıkartacakmış gibi yapıyor, ama en iyi hışkırıktan anlaşılıyor. sadece kafası tık tık diye atıyo hışkırınca.....
kizlar cok catlaklariniz oldumu karin bolgenizde peki olanlar kac kilo aldi??cok kilo aldinizmi??
Kızlar kapı süsümü yapmaya başladım. Malum iznimin ilk günü değerlendireyim dedim. Yoksa aldığım malzemeler boşa gidecek. Bebek şekerlerimi 3 ay falan önceden yapmıştım. İyikide yapmışım yoksa çok zor olacakmış koca göbişle.Bitirince resmini koyarım ama çok ağır aksak yapıyorum tembellik var bende.
selam güzel annişler. çok yoğun buralar giremedim sabahtan. geçmişi okudum geldim. gülaycım merak etmişsin saol tatlışım. sana da çok geçmiş olsun. bu gece uyuyabilen bir tek ben varım sanırım :kedi: bi ara wc ye kalkmışım ama gözlerim kapalı. sabah ta zar zor eşim uyandırdı.sancılar az çok bende de başladı alttan alttan geliyor sankim. allah sabır versin hepimize.
özgecim babanemin resmini albüme ekledim canımcım.
bu da bebeğime aldığım alt açması. bana çok şeker geldi yumuşacık bi de.
saolasın canım güzel dileklerin için.allah hepimizin sevdiklerini bağışlasın canım. ya ben de almıcaktım da bunu görünce dayanamadım aldım :kedi: .baya oluyor alalı yeni ekleyebildim.baharcim masallah babanene zaten yuzunden nur akiyor resmen allah saglikli huzurlu hep birlikte daha nice seneler nasip etsin insallah
bu arada ben alt acmasi almadim almicam da sanirsam. canbebenin marketlerde kullan atlik alt acmalari var arkadas ondan kullaniyor ve cok mmnun, bende ondan alicam.
Çok şirinmiş güle güle kullansın bebişin.özgecim babanemin resmini albüme ekledim canımcım.
benimde hickirinca direk alt tarafa vuruyor cok komik yaaa, gulaycim sen niye dogumdan korkmaya basladin bakalim, valla ben senin sayende birazda gaza geldim o gaz aynen devam. dunde hurmalara basladim allah sonumuzu hayir etsin. bu arada istinyeparktan aldik hurmayi ama ucuzundan. bi turu vardi masallah bi tanesi kafam kadardi ama kilosu da 60 tl. ne gerek var dedim yerim normal hurmami :)
benim hic bir yerimde catlak yok su ana kadar insallahta olmaz. ben sabah aksam lierac suruyorum, goguslerime de gunde 1 kez lansinoh suruyorum. hamilelige basladigim kiloya gore 6, ilk aylarda kusarak verdiklerimi tekrar almami da sayarsak 8 kilo aldim toplamda. kilom cok degil ama karnim inanilmaz buyudu o nedenle catlamamam mucize gibi geliyor bana. lierac sayesinde diye dusunuyorum bi de cok bol su iciyorum ve her gun yuruyus yapiyorum.
oyyy ben bayatlar icine koyacagim badem sekerleri diye hala bebek sekerlerimi yapmaya baslamadim. bu gidisle doguma giderken araba da yapcezzz
saolasın canım güzel dileklerin için.allah hepimizin sevdiklerini bağışlasın canım. ya ben de almıcaktım da bunu görünce dayanamadım aldım :kedi: .baya oluyor alalı yeni ekleyebildim.
özgecim babanemin resmini albüme ekledim canımcım.
Çok şirinmiş güle güle kullansın bebişin.
Ben de çatlak kremimi değiştirecektim. Şimdi sen öyle deyince mustella ile lierac arasında kaldım. Bu arada şekerlerimi 3 ay önceden yapmıştım aa içlerinde lavanta var.:teytey:Bende çok erken bayatlar diye böyle yaptım. Birde Ağustos sıcağı malum. Gelenlere çikolatayı ayı tutacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?