2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende kaçtım azcık dinleneyim belim ağrımaya başladı baya
öptük hepinizi kocaman sonra görüşürüz

canım ama benım sacma yerlerım kaşınıyo. alt karın kaşınsa tamam derım ama goguslerımın altı gobek delıgım falan kaşınıyo:)

Belki sıcaklardan ve çok terlemekten dolayı oluyordur canım. Bazen benimde oluyor öle saçma sapan yerlerimde kaşıntılar.Maalesef en çok karnım kaşınıyor. Hem bir ton yağlanıyorum hemde kremlenyorum ama... Mustella diye bir çatlak kremi duydum arkadaştan ondan alayım diyorum. Sen ne kullanıyorsun çatlakk kremi olarak?

ben krem kullanmıyorum canım. benım yağlarım var:) ozellıkle saf zeytınyagı bol bol kullanıyorum. krem olarakda kayısı vekırdegı kremı kullanıyorum. genelde duydugum en ıyı krem lıerac. mustelayı benım dr umda basta onerdı. ama karnımı gorunce sana gerek yok dedı. ınsallah gerekte olmaz

benımde hiç. dıkkat etmedıgım ıcın popomda catlaklar oldu ama yağlara kremlere baslayınca azaldı

Kızlar kapı süsümü yapmaya başladım. Malum iznimin ilk günü değerlendireyim dedim. Yoksa aldığım malzemeler boşa gidecek. Bebek şekerlerimi 3 ay falan önceden yapmıştım. ıyikide yapmışım yoksa çok zor olacakmış koca göbişle.Bitirince resmini koyarım ama çok ağır aksak yapıyorum tembellik var bende.

selam güzel annişler. çok yoğun buralar giremedim sabahtan. geçmişi okudum geldim. gülaycım merak etmişsin saol tatlışım. sana da çok geçmiş olsun. bu gece uyuyabilen bir tek ben varım sanırım :kedi: bi ara wc ye kalkmışım ama gözlerim kapalı. sabah ta zar zor eşim uyandırdı.sancılar az çok bende de başladı alttan alttan geliyor sankim. allah sabır versin hepimize.

özgecim babanemin resmini albüme ekledim canımcım.
bu da bebeğime aldığım alt açması. bana çok şeker geldi yumuşacık bi de.

Eklentiler

• $alt acma.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 29

benimde hickirinca direk alt tarafa vuruyor cok komik yaaa, gulaycim sen niye dogumdan korkmaya basladin bakalim, valla ben senin sayende birazda gaza geldim o gaz aynen devam. dunde hurmalara basladim allah sonumuzu hayir etsin. bu arada istinyeparktan aldik hurmayi ama ucuzundan. bi turu vardi masallah bi tanesi kafam kadardi ama kilosu da 60 tl. ne gerek var dedim yerim normal hurmami :)

kizlar cok catlaklariniz oldumu karin bolgenizde peki olanlar kac kilo aldi??cok kilo aldinizmi??

benim hic bir yerimde catlak yok su ana kadar insallahta olmaz. ben sabah aksam lierac suruyorum, goguslerime de gunde 1 kez lansinoh suruyorum. hamilelige basladigim kiloya gore 6, ilk aylarda kusarak verdiklerimi tekrar almami da sayarsak 8 kilo aldim toplamda. kilom cok degil ama karnim inanilmaz buyudu o nedenle catlamamam mucize gibi geliyor bana. lierac sayesinde diye dusunuyorum bi de cok bol su iciyorum ve her gun yuruyus yapiyorum.

oyyy ben bayatlar icine koyacagim badem sekerleri diye hala bebek sekerlerimi yapmaya baslamadim. bu gidisle doguma giderken araba da yapcezzz

baharcim hosgeldin aman dilini isirda nazar degmesin uyumaya devam et, uykusuzluk cok zor ozellikle de bundan sonra rahat bir uykuyu ne zaman alabileceginin hic bir kesinligi yokken. zira burda bi arkadasin oglu 5 yasina kadar geceleri hic uyumamis.

baharcim masallah babanene zaten yuzunden nur akiyor resmen allah saglikli huzurlu hep birlikte daha nice seneler nasip etsin insallah

bu arada ben alt acmasi almadim almicam da sanirsam. canbebenin marketlerde kullan atlik alt acmalari var arkadas ondan kullaniyor ve cok mmnun, bende ondan alicam.

saolasın canım güzel dileklerin için.allah hepimizin sevdiklerini bağışlasın canım. ya ben de almıcaktım da bunu görünce dayanamadım aldım :kedi: .baya oluyor alalı yeni ekleyebildim.

Çok şirinmiş güle güle kullansın bebişin.

Ben de çatlak kremimi değiştirecektim. Şimdi sen öyle deyince mustella ile lierac arasında kaldım. Bu arada şekerlerimi 3 ay önceden yapmıştım aa içlerinde lavanta var.:teytey:Bende çok erken bayatlar diye böyle yaptım. Birde Ağustos sıcağı malum. Gelenlere çikolatayı ayı tutacağım.

yaaa bizde iclerine badem sekeri koyacagiz, hadi son dakkada koyduk bayatlamasini onledik diyelim de nasil erimeyecekler onu nasil engellicez benim aklim almiyor zaten.

bi de kucuk bi sepet aldik onun icine de ayica badem sekerleri ve cikolatalar koyup ikram ederiz dedik hastanede. kayinvalidemde lohusa serbeti yapip ikram etcekmis.

ben hala son dakkada tum bunlar nasil unutulmayacak ve yetistirilcek annamadim ama neyse yaaa, yetismezse de bizimkilerde sekersiz cikolatasiz dogsun, ilk olmaz heralde

Selam millet , ne güzel sohbet ediyorduk sonra aniden çıkmak zorunda kaldım :)))

Gülaycım geçmiş olsun , dikkat et kendine daha az stres yap ...

Baharcım alt açma şeyin çok güzel , bunun benzerini kayınvalidem bize de almış ...

Ebrucum kıçını kaşı şekerim , inşallah hiç çatlağın olmaz ben ilk aylarda göğüslerden darbe aldım , basen bölgemde de çatlak gibi değil de anlamadım kılcal damar gibi bir iki iz oldu ama henüz göbekte bişey yok bekliyos bakalım ....

Fistiklar merhaba bu aralar hic nasip olmuyo girmek ama aksamlari okuyorum firsat buldukca Bu arada mothercare de catlak v gogus kremi indirimde 2 alinca biri bedava hatta 7 liraya felan geliyor ama n kadar ise yariyor bilmiyorum

Ebrucum bende taaa 2 seneden önce kalma badem şekerleri var arkadaşlarım ikram etmişti , gayet de sağlam duruyorlar erimediler yani hemde çikolatalı bon bon kaplı olanlardan , ayrıca bayatlasa bile boşver yemesin pisboğazlar , sadece sepette ikram edeceklerini sonradan alırsın .Ben 60 tane şekerimi yaptım çubuklu olanlardan , bir 60 tanede lavantalı yapıcam onların çubuğuda farklı olacak ... Bence yap gitsin bekleme derim ben ... Hazır odan da var yapılmış sepette süper oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…