ben biraz kitabımı okuyayım süründü hiç bu kadar ağır okumamıştım bir kitabı
yanlıs hatırlamıyorsam sen bebeğinin ingilizce öğrenmesi için uygun zamanı sormustun değilmi??Fistiklar merhaba bu aralar hic nasip olmuyo girmekama aksamlari okuyorum firsat buldukca Bu arada mothercare de catlak v gogus kremi indirimde 2 alinca biri bedava hatta 7 liraya felan geliyor ama n kadar ise yariyor bilmiyorum
Ebrucum bende taaa 2 seneden önce kalma badem şekerleri var arkadaşlarım ikram etmişti , gayet de sağlam duruyorlar erimediler yani hemde çikolatalı bon bon kaplı olanlardan , ayrıca bayatlasa bile boşver yemesin pisboğazlar , sadece sepette ikram edeceklerini sonradan alırsın .Ben 60 tane şekerimi yaptım çubuklu olanlardan , bir 60 tanede lavantalı yapıcam onların çubuğuda farklı olacak ... Bence yap gitsin bekleme derim ben ... Hazır odan da var yapılmış sepette süper oluyor ..
deniiiiz sen iste kitap okuyabiliyor musun? ne guzel yaaa bende istiyorum :)
bizde daha once yazmistim dun aksam bebeginizin ilk yılında sizi neler bekler diye bir kitap aldik, acayip kapsamli ve kalinca bir kitap. artik izine ayrilinca okurum yavas yavas.
bebek bakimiyla ilgili hersey var, umarim faydasini gorurum.
selam kızlar, nasılsınız bakalım biz idare ederiz. geceleri taş gibi kesilmiş göbekle uyuyorum. Onun dışında hastane hali işte...
gamma ne okuyorsun şekerim?
msms sen hala öğretemedin şu ingilizceyi çok geç kaldın çok...
yok msms cim onu demedim sen hala bebişe öğretemedin gitti ingilizceyi dedim :)
yok msms cim onu demedim sen hala bebişe öğretemedin gitti ingilizceyi dedim :)
selam kızlar, nasılsınız bakalım biz idare ederiz. geceleri taş gibi kesilmiş göbekle uyuyorum. Onun dışında hastane hali işte...
gamma ne okuyorsun şekerim?
msms sen hala öğretemedin şu ingilizceyi çok geç kaldın çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?